- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
de jó Pulse tokom van
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Joeker67 #16683 üzenetére
nekem a nyiregyháziak bactak sms-t küldeni, pedig rég kész volt!
pesti szervizben küldtek, de ott is pár nap múlva... volt, h bementem érdeklődni, és akkor bontotta ki a csomagot a srác, h most jött, friss husiszeretnek tökölni, de nagyon!
a határidő meg túlléphető, az talán csak vmi kb dátum (a 14-5 nap...) direkt úgy van ráírva, h ne tudj ebbe belekötni
kérd meg a csajt Joeker, h nézzen veled TVt nálad
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
llaszlo #16618 üzenetére
MESTER, minden éjjel imába foglalom a neved
komolyra fordítva a sót (vagy borsot) tényleg Te kezdted el a kezdeményezést!! szerintem itt nagyon sokan vagyunk (99.999998%) akinek eszébe se jutott volna, h van ilyen "bónusz opció"
én már csak így fogok telefont adni/venni
majd keresek vmi bugot a Defyn is, és másfél év múlva adom vissza
XD
-
CoolBoy323
nagyúr
már szerintem itt is írtam, de leírhatom századjára is
ide írom, így egyszerűbb
(rövidített változat jön
)
bevittem a szervízbe a csíkos kamera bug miatt... elküldték... megjött, hibás volt, (cserét kértem) visszaküldettem, mindent cseréltek, maradt a hiba!
mivel bamba voltam, ezért nem T-Pontba vittem, így a partner nem tudta visszaadni a pénzt, de leírta, h mi újság van...bevittem egy t-pontba, ott megpróbáltak átvágni, nem hagytam, h megint szervizeljék, aztán engedélyeztette a s.ggf.j, majd visszaadták a teljes vételárat!
röviden így volt
kb 2 hónapos mese pár sorban XD
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Klemens #16481 üzenetére
Úgy tudom, hogy ha 3x már leadta az ember gariba, akkor a 3-nál már kérheti a cserét/pénzvisszafizetést.
rosszul tudod! nincs ilyen jogszabály! ez csak az ő "kedvességükön" múlik, h hanyadik után cserélnek!ezekkel a hibákkal, és a lejjebb leírtakkal beviszed a szervízbe, és visszakapod az árát! 2. után is visszakaphatod a pénzed akár...
már lerágott csont a téma, olvasgass kicsit visszanem kell erőszakosnak lenni, csak meg kell a szervizesnek mondani, mikor X. alkalommal is szervízbe akarja küldeni, hogy te cserét kérsz, mert látod, h a garanciális teljesítés nem lehetséges, mert X.jére is hibásan kaptad vissza blablablaa.... meg mondd nekik, h tudod mi a jogod, ne vágjon át (ez szokásuk!!!)
stbstbstb
-
CoolBoy323
nagyúr
mert a partnerek nem jogosultak a telefonok visszavásárlására/pénz visszaadására!!
mindenképp T-Pontos üzlet kell, amiben van szervíz értelem szerűen
a honlapon ha kft neve van, az NEM JÓ, olyan kell, amiben a T-Pont van!!
ha a gyári romot felrakod, azzal minden eltűnik igen!! 3 gombnyomás az egész
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
psajti #16471 üzenetére
mikor megkapod a telót, akkor ne vedd át, mert ki fogod próbálni, és hibás maradt (a kamera tutira bugos marad
)
ekkor elküldik megint, valszeg főpanel csere lesz... nah megkapod megint, megnézed, és voálá, hibás maradt
ekkora mondod majd azt, h nem szeretnéd ha mégegyszer elküldenék, hanem szeretnéd a cserét, vagy a visszavásárlást!
jobb esetben (T-PONTBAN!!!!) "előterjesztik" a javaslatod, és 3 napon belül döntenek, h visszaadják-e (vagy sem)
fontos még, h légy határozott, h márpedig te kéred a cserét/pénz vissza (csere nem lehetséges, mint tudjuk, hisz n em forgalmazzák már
)
nagy vonalakban így zajlik, de a tudásom Lacinak köszönhetem, ő (is) kupált ki
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Gergő_ #16461 üzenetére
szerintem örüljünk neki, h ilyen telót vettünk!!
használjuk másfél évig, aztán a T visszaveszi, igaz kurva nehezen...ha erős vagy, nem hagyod magad, akkor visszaadják a zséd...
én a helyedben nem ilyen 20-30k-s telót vennék... látod, mi lett belőle
de olcsó és jó teló: LG P500 és a Samsung ACE... -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16435 üzenetére
nah hibás az új teló is (minden belsőt kicseréltek) meglepő módon
kapom vissza a lóvét érte ha minden igaz!
más: úgy jött vissza a telcsi, h szarrá karcolták a fóliát a kijelzőn... gratula nekik...
-
CoolBoy323
nagyúr
én visszavittem a Tbe, h hibás, és KICSERÉLTÉK!!! nem tudom, honnan kerítettek példányt, de sikerült nekik XD
mindjárt megyek érte, megnézem mi a francot csináltak
XD
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
philoxenia #16420 üzenetére
hivatalos, T-általi függetlenítés nem tilos!
Indy: beviszed a Thez, és jó pénzért függetlenítik!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Ricsiii1992 #16381 üzenetére
ki az akinek nem éri meg? ne mondd már, h nincs az embereknek havi 1-2k-ja előfizu díjra... (igen, van ennyiért is!)
de m1, nekem nem kéne Blade ha hozzám vágnák se
maradok a Defynél, az a döfi teló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore café
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest