Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
-
Remélem, tényleg sokkal nagyobb lesz a map, mint az első részben! A videó nem volt különösebben érdekes, de szarnak se mondanám.
-
arnikusz
veterán
Nem ide szántam áttettem a Div 2 topikba.
-
törölt tag
160 eurós Ryzen 2600 -hoz ingyen adják

-
mg1992mg
őstag
Magyar felirathoz csak annyit, hogy gondolom lekértek egy statisztikát az első részről, hogy hányan váltottak vissza angol feliratra, két szemgödörvérzés után, miután meglátták a magyart..

Aztán úgy döntöttek, hogy akkor a második részben már nem lesz.
-
.LnB
titán
A másik furcsa dolog nekem még mindig az, hogy nem látunk éjszakai jelenetet. Ebben van talán 2mp ami akár lehet éjszakai is, de nem esküdnék meg rá. Nem értem, hogy ez miért van.
Szerintem valami nem kerek ezzel a játékkal. Hangosan kellene reklámozniuk, hogy ez nem olyan lesz mint az előző rész. És ebben benne lesz minden amit abból kihagytak, nagyobb lesz a map stb stb.. De semmi, gyanúsan nagy a csend.
Ha már csapat alapú játékot keresnék, akkor inkább venném az Anthem-met. Bár abba meg a tartalom kérdéses. -
GAbre
veterán
Üdv!
Gondolom aki másik oldalon rendelte elő,nem uplayen,az nem kap private meghívót betára! :S -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Volt, csak senki nem figyelt rá.

-
Fitzgerald
veterán
Ennek lesz sztorija? Az elsőnek nem volt...

-
.LnB
titán
Ez borzasztó gyenge...
semmi biztató előjelet nem látok ezzel a játékkal kapcsolatban. -
ribizly
veterán
Csak nekem tűnik gyengébbnek grafikailag, mint az első rész? És akkor az értelmetlenségről (suicide bomber) még nem is beszélek, ami nagyon nem illeszkedik ebbe a "világba".
-
ha nem mutatták volna az elején és a végén is a bevágást, akkor is kitaláltam volna, hogy egy xone-on futott...

-
Az 1-nek sokkal b@szóbb trailere volt. Mintha ket a jatek elejen levo monologot osszevagtak volna, melle egy kis scriptelt gameplay hogy ugy tunjon van sztori. Meh. for honor szag van...
-
Micsurin
nagyúr
Az anticheatről is kaphatna egy trailert.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ott már kiütközött volna ha nincs napszak változás. Én meg ezen kattogok minden trailernél.
Lesz napszak és időjárás változás is.