Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
A menetrend már megvan a fejemben
Bár az előző topicban rábeszéltek még egy bejegyzésre ugye
Szóval most következik két férfi és két nő, bár erősen lehet, hogy két férfi és egy nő lesz belőle, és egy "akik kimaradtak" búcsúbejegyzés. Utána pedig két, az idősebb generációt képviselő, de még élő, viruló, éneklő előadó következik, után pedig páran, akik sajnos már nem lehetnek közöttünk. Az egy férfi-egy nő váltakozás fel fog borulni, de remélem nem vádol majd meg senki nemi diszkriminációval
Hogy szerintem megteszik-e azt, hogy utánanéznek? Ha valakinek tényleg megragadja a stílus a figyelmét, a fülét, tetszik neki, akkor meg. Én sem véletlen ismerem azokat, akikről szó volt és szó lesz, pont így működtem
Persze, ez ellen dolgozik az általános érdektelenség, unottság, meg az, hogy jobb, ha valamit az ember elé tesznek, de szerintem a zene egy olyan dolog, amit lelkesedésből kell hallgatni, ami felkapja az embert és viszi magával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest