Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabadh
tag
válasz Headless #1908 üzenetére
Ez engem is érdekelne!
Még nem tettem fel a padavant, csak kihúztam, és pihen a router Lede van még rajta.
Ha javul a sebesség, meg a torrent, meg a torrent kliens, akkor érdekelne. Szívesen tesztelem én is.
A sok extra nem is érdekel. Csak a transmission, Samba, esetleg dlna, meg egy sötétebb hátterű felület, hogy ne süsse ki a szemem. Most már az a divat
Szóval esetleg ha elgondolkoztok, hogy csináltok egy ilyen egyszerűsített felületet a luzer usereknek, mint pl én, lehet kapós lenne.Padavanbanban ez a verzió van Transmissionból.
Jó, mert pl a letöltött torrentet ami Chromnál alulra kerül, csak ráhúzom a felületre, és már el is indul. Meg ha törlöm a torrenteket többet egyszerre, akkor lehet választani, hogy az állományokat is törölje a merevlemezről. Praktikus....
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- Mikrotik routerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Mint az új! Apple Iphone 13 Pro Max 128GB Gold!
- Csere-Beszámítás!Garancia: 2027.12 Acer Nitro V 15-51 / I5 13420 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest