- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Google Pixel topik
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkola
senior tag
-
jacis
nagyúr
válasz gyurkikrisz #22 üzenetére
Én azt gondolom nem ezt írtam.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
akosxyz
senior tag
Én nem szeretnék droidos BlackBerry-t látni
De aztán lehet a BB legalább kihoz valamit az androidból
Na de hülyeséget félre téve, nem tudom a kanadaiaknak mennyire lesz előre lépés a droid fele nyitni. Egyáltalán nem biztos, hogy az segítene a helyzetükön, mintsem rontana.
-
Crafter32
őstag
Androidos BlackBerry. Leírni is szörnyű. Remélem kacsa az egész.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ha nincsen hír,az a baj,ha van hír,az a baj....Ha 20-szas vagyok,az a baj,ha 30-cas,az a baj....
HARLEY-DAVIDSON
-
oszi666
őstag
a hub jönne már kis iOS-re, nagyon szeretném kipróbálni. Remélem nem csak pletyka marad.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
eventus
veterán
Tácsvíz mindenképp kell bele
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
iNfAntRy
senior tag
Egy Samsung által gyártott (Design), androidot futtató, BB elemeket tartalmazó, QWERTY billentyűzetes telefonnak örülnék. Van egy Galaxy Chat-em, de annak a hardvere nem egy mai gyerek. Jó lenne egy utódot találni majd neki.
Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
snorbi82
senior tag
Igaz ezzel most engem találtál meg, de ezzel semmi baj nincs, nem vagyok sértődős. De ha bele gondolsz, hogy mennyi Samsung hír van (ami már nem véletlen, mivel gondolom, a marketing gépezet megy) az emberben lassan kiváltja a hülyét kapok érzés. Ezzel nem téged illetve oldalt minősítettem, hanem magát a Samsungot.
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Peet91
aktív tag
Egyébként én emlékszem rosszul, vagy az utolsó nagy BlackBerry-s sajtótájékoztatón, amikor a Leap-et mutatták be, akkor villantott a góré, egy S6-edge-hez hasonló oldalra lehajló kijelzővel szerelt szétcsúsztatható qwerty billenős telefont. Akkor volt szó először arról, hogy a kijelző az nagy valószínűséggel a samsungtól van, és hogy az erre épülő telefon, aminek a prototípusa volt ott, az lesz a közös munka mobilos manifesztációja, és idén Q3-Q4-re ígérték?
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
Legendd
senior tag
Ezt tényleg fejezzük már be basszus, miért baj, ez szerinted alapvetően nem lenne fontos hír? Ez van máshol is, nem lehet szelektálni, hogy ááá, még egy samsungos hír, tököm kivan, nem írom meg, úgysem érdekel senkit...vagy mégis? Ha nem tetszik, nem érdekel, unod, akkor miért kattintasz bele, miért pazarlod az időd ilyen kommentekre?
[ Szerkesztve ]
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
resu8823
tag
Note 5 BB szolgáltatásokkal hmm?
-
Gabeszkutya
tag
Mit rinyáltok? Samsung teszt nem is volt.
-
Воланд
titán
Eldar nevet irhattatok volna a cikk elejere es akkor nem pazaroltam volna az idomet az olvasassal.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
BulletBill27
aktív tag
Tehát akkor Samsung telefon fog jönni BIS-sel?
-
CptAdamica
veterán
Nagyon uborka szezon van. Most már jöhetnek azon hírek, hogy a samsung munkatársak milyen pólót hordanak.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
snorbi82
senior tag
Troll on: Még egy samsung hír, és falnak megyek. Troll off
BB-nek szerintem nem kellene nyitni adroid fele. Vagy ennyire sz@rban van a kerékpár?
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
ctvagyok
őstag
Ha nem megy a tizen, majd ad OS -t a blackberry.
Viccesek ezek bulvár hírek.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple notebookok
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Leépítésre készül az európai chipgyártó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest