- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
janitor01
tag
Azt meg kell hagyni, hogy az egységes arculat jó ötlet. Az MS egyébként nyilván hátrányba került és aki ezt nem így látja az szerintem téved.
Miért? A tabletek és okos telefonok piaca bővül ezen területen az MS nagyon le van maradva. És bár jó a Windows Phone és táblán is tetszetős de a piac Vezető hely még nagyon messze van. A PC piac szűkül. Ráadásul a fő probléma, hogy míg a konkurencia folyamatosan profitot termel az app eladásokból addig az MS-nek ilyen nem volt. Az, hogy valakinek egy cégtől van a telefonja/tablete egy idő után magával vonzza, hogy a PC-je is ettől a cégtől legyen.
Az Applenél ez szépen látszik is hiszen a csökkenő PC piac ellenére Ő még sokszor növekszik is, de ha a Google is belekezdene rendesen Ők is hasonlóan jól teljesítenének vagy még jobban ebben biztos vagyok!Azaz eladások kellenek, hogy terjeszkedjen a rendszer és erre alapozva App-store jöjjön létre amiből pénzt lehet csinálni. Egy OS-t egyszer adsz el 3 évente. Appokat akár naponta is (Nézzétek meg mennyit keres ezen a konkurencia).
A WP, jó. A W8 pedig szerintem egy tablet operációs rendszer ahol bizonyos tabletek (a nem ARM proc. alapúak) kapnak egy olyan extra featuret mint az asztal ahol képesek hagyományos windowsos programokat is futtatni. Ez egy baromi jó ötlet!
Rá erőltetni ezt a klasszikus PC re és főleg így nem jó ötlet! Nem az a baj, hogy váltani kell. A szalag menü terjedését amit oly sokan hoztatok példának a széles vásznú monitorok indukálták. Azaz volt egy valós igény, és erre reagáltak a programozók.
Kinek kell a régi start menü? nekem nem. Felőlem lehetett volna csempe start menü is. De 24 colon 3x3 cm es ikonokat nézegetni fölösleges. Pláne mikor pixelre tudok kattintani az egérrel. Itt feláldozták a funkciót a brand oltárán. Ám legyen. De az, hogy az explorer a start képernyőről az nem ugyanaz mint az asztalról na az botrány, ugyan ez a skype. Ugyan azok a korlátozások érvényesek rá mint egy tabletre! Nincs linkelés az asztal és a start képernyő között. Így még a koncepció is értelmetlen! Nagyon meg lennék lepve ha nem változna meg teljesen a 8.1 be ez. Ráadásul akinek érintő képernyős gépe van az tudja, hogy ezeknek a monitoroknak, laptopoknak a tabletekkel ellentétben van kávája. Na ettől a kávától aztán a jobb és bal sarok elérése elég nehézkessé válik…Ez szerintem nem jó irány. Tessék átgondolni újra értelmezni és megcsinálni rendesen. Hívják windows 8.1 nek vagy 9 nek teljesen mindegy. Utána majd boldogan váltanak az emberek.
Nem a start menü hiányzik innen hanem a kidolgozottság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest