- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengri
senior tag
Kérlek bocsáss meg, nem tudtam, hogy olvasási és szövegértelmezési problémáid vannak.
Akkor elmagyarázom a különbséget a nem lehet összetörni, és az összetörni nem könnyű között.
A nem lehet összetörni azt jelenti, hogy azt az adott dolgot, jelen esetben a G7 ThinQ-et lehetetlen összezúzni, megsemmisíteni.
Az összetörni nem könnyű meg azt jelenti, hogy lehetséges törés jellegű kárt okozni benne, de sokkal nagyobb igénybevételt kibír.
Tehát egy hajlítás tesztnél több mint valószínű, hogy Csonka András kettétörési kísérletének ellenáll, de már lehet hogy Dwayne Johnsonnak nem. Ettől függetlenül Csonka András is össze tudja törni, mondjuk úgy hogy minden erejét beleadva a földhöz vágja.
Remélem így tömören is érthetően fogalmaztam, és most már helyire kerültek a dolgok.
Örülök, hogy segíthettem -
Tengri
senior tag
Akkor még egyszer idézem a cikket:
"...sokkal praktikusabb hajlításteszt követi. A fenti videó tanúsága szerint a G7 ThinQ magabiztosan állja a sarat, a YouTube csatorna üzemeltetője a leghatározottabb kézmozdulattal sem tudja az LG üdvöskéjét kettétörni."
Tehát a teszten nem sikerült a cikk szerint kettétörni...én erre írtam. Remélem érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Formula-1 humoros
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Suzuki topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nintendo Switch 2
- Nyaralás topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest