Szívós lett a G7 ThinQ is

Hirdetés

Az LG G7 ThinQ villámgyors, roppant mutatós és multimédiában is odateszi magát, így nem kérdés, hogy a nyár egyik slágere lehet. Ilyenkor persze több időt tölt az ember a szabadban, és nagyobb az esély arra, hogy mobilja például porral vagy vízzel találkozik. Az IP68-as minősítésnek megfelelően, a termékoldalon definiáltak szerint, a G7 ezeknek szerencsére ellenáll. Szerkezetileg egy fémvázas mobilról van szó, amit két Gorilla Glass 5 védőüveg fog közre, azok pedig csak a Mohs-féle keménységi skála hatos erősségű vésőjétől karcolódnak meg némileg, illetve a hetestől mélyebben.

Zack Nelson tesztjeinek kötelező (és felesleges) eleme a képernyő öngyújtólánggal való hevítése, ezt pedig általában a sokkal praktikusabb hajlításteszt követi. A fenti videó tanúsága szerint a G7 ThinQ magabiztosan állja a sarat, a YouTube csatorna üzemeltetője a leghatározottabb kézmozdulattal sem tudja az LG üdvöskéjét kettétörni. Ez mindenképpen jó hír, akad ugyanis a piacon lényegesen gyengébb konstrukciójú rivális. A G7 esetében a szívósság tehát alapvető, persze a phabletet továbbra is óvni kell a vétlen balesetektől, mert nem strapabíró.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G7 ThinQ - kép, hang és gondolat

    A korábban megszokottakhoz képest kicsit csúszva, de minden szükséges újítással érkezett meg a dél-koreaiak új csúcsmodellje. A kijelző és a hangminőség kiemelkedő.

Hirdetés