- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
<Adamsky> #47 üzenetére
A helyében azon nyomban ráereszteném a frissítést, aztán adatmentés után csinálnék egy teljes gyári beállítások visszaállítását a recoveryben, végül a nulláról belaknám a telót. Ha úgy is fagy, akkor nyitnám a bootloadert, és feltennék egy unoffical CM-et. Ha jól láttam, akkor már van rá egy Marshallow alapú: link.
-
petipetya
nagyúr
Egyenlőre még béta, ezt javítottam. A topicjában megtalálható a letöltési link.
-
petipetya
nagyúr
válasz
<Adamsky> #12 üzenetére
Hivatalos Cyanogen OS csak a OnePlus One-ra van, amin jelenleg a Cyanogen OS 13.0 (Marshmallow alapokon) a legfrissebb elérhető rendszer. Az Oxygen OS 2.1.4 még Lollipop alapokon nyugszik.
A Oneplus Two és a OnePlus X már hivatalosan is Oxygen OS-el jött ki. A Two esetén elérhető a béte verziójú Oxygen OS 3, Marshmallow alapokon. Az X esetén nem tudom. A lényeg, hogy erre a kettőre, illetve a Three-re nem lesz hivatalos Cyanogen OS. Persze bootloader nyitás esetén rájuk lehet pakolni a CM-et.
Oxygen OS vs. Cyanogen OS:
Mindkettőből az offical, tehát a hivatalos verziót használtam. A hardver és a szoftver mindkettő esetén rendben van, a telefon egy gyorsvonat sebességével robog. Az Oxygen esetén jóval kevesebb a plusz funkció, ám a meglévők betonstabilan működnek. Mindez OnePlus One esetén, ettől még lehetnek bajok a Two/X esetén - nyilván ezt látatlanban nem tudom megítélni.Nagyjából 1 éve van meg a OnePlus One, és csak egy Nexus tudna elcsábítani tőle. A tapasztalataim alapján a Three-t is megvenném, ha éppen úgy alakulna az élet. Most viszont inkább az őszi Nexus telóra kacsintgatok, habár fogalmam sincs milyen specifikációkkal jön majd ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Robot fűnyírók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Peugeot, Citroën topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Házimozi haladó szinten
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest