- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz <Adamsky> #47 üzenetére
A helyében azon nyomban ráereszteném a frissítést, aztán adatmentés után csinálnék egy teljes gyári beállítások visszaállítását a recoveryben, végül a nulláról belaknám a telót. Ha úgy is fagy, akkor nyitnám a bootloadert, és feltennék egy unoffical CM-et. Ha jól láttam, akkor már van rá egy Marshallow alapú: link.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Egyenlőre még béta, ezt javítottam. A topicjában megtalálható a letöltési link.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz <Adamsky> #12 üzenetére
Hivatalos Cyanogen OS csak a OnePlus One-ra van, amin jelenleg a Cyanogen OS 13.0 (Marshmallow alapokon) a legfrissebb elérhető rendszer. Az Oxygen OS 2.1.4 még Lollipop alapokon nyugszik.
A Oneplus Two és a OnePlus X már hivatalosan is Oxygen OS-el jött ki. A Two esetén elérhető a béte verziójú Oxygen OS 3, Marshmallow alapokon. Az X esetén nem tudom. A lényeg, hogy erre a kettőre, illetve a Three-re nem lesz hivatalos Cyanogen OS. Persze bootloader nyitás esetén rájuk lehet pakolni a CM-et.
Oxygen OS vs. Cyanogen OS:
Mindkettőből az offical, tehát a hivatalos verziót használtam. A hardver és a szoftver mindkettő esetén rendben van, a telefon egy gyorsvonat sebességével robog. Az Oxygen esetén jóval kevesebb a plusz funkció, ám a meglévők betonstabilan működnek. Mindez OnePlus One esetén, ettől még lehetnek bajok a Two/X esetén - nyilván ezt látatlanban nem tudom megítélni.Nagyjából 1 éve van meg a OnePlus One, és csak egy Nexus tudna elcsábítani tőle. A tapasztalataim alapján a Three-t is megvenném, ha éppen úgy alakulna az élet. Most viszont inkább az őszi Nexus telóra kacsintgatok, habár fogalmam sincs milyen specifikációkkal jön majd ki.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Filmvilág
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest