Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vicces hogy telefonoknál lassan a közép kategóriában is Full HD kijelzők kerülnek 5"-ra, tableteken meg évek óta ez az 1280x800 megy 8-10"-on is...
-
milkabrams
őstag
Ahogy olvastam Snapi 435 kerül bele, szóval... na jó ide nem írom ki, még kitiltanának.
-
mg1992mg
őstag
Én is kerestem, jó sokáig, de a Samsung Galaxy Tab A 10.1-nél (2016) találtam meg a számításaim. Sorozatnézésre, netezésre, böngészésre bőven alkalmas. Talán a súlya egyedül az, ami bitang sok. De ekkora akku (7300) és nagyon jó üzemidő mellett én ezt bőven megbocsájtom neki. Az alulra helyezett stereo hangszórót annál kevésbé

-
Carbonado11
tag
Jééé! A táblagépek ár-érték arányban így el vannak szállva? Ez összetevők tekintetében egy ötvenezres mobil konfigurációja..
-
.Szaki.
addikt
Ez valószínűleg annak tudható be, hogy nem vagy tisztában a (kb nem létező) tablet piaccal.
Én már régóta keresek megfelelőt. Iszonyat árak vannak, nulla specifikációval, a Samsung pedig általában erre is rászokott dobni sajnos valamennyit. Ezek pedig papíron úgy néz ki rendben vannak, szóval valószínű drágább lesz. De legyen Neked igazad és én leszek az első, aki beruház egyre. 
-
jUUh
addikt
Samut ismerve jó drága lesz.

-
janeszgol
félisten
Húha. Háromból három reagáló szerint keveset írtam, akkor nagyon el vagyok tájolva. Kár lenne érte amúgy.
-
janeszgol
félisten
Egy jó árazással (50-60k max) jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

Én már régóta keresek megfelelőt. Iszonyat árak vannak, nulla specifikációval, a Samsung pedig általában erre is rászokott dobni sajnos valamennyit. Ezek pedig papíron úgy néz ki rendben vannak, szóval valószínű drágább lesz. De legyen Neked igazad és én leszek az első, aki beruház egyre.