Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Iszonyat jó cikk lett!
Hát én azért az élménybeszámolót kicsit közelebbről szemléltem, hiszen tavaly még énis részese lehettem ennek a csodának, ha szabad igy fogalmaznom. Idén nagyon nem jött össze, de már most félre raktam egy kis pénzt, és jüvőre tuti, vagy igy, vagy ugy de kinn leszek 
Köszönöm, hogy leirtad ezeket! Mindenki jöjjön szigetre!!!

-
Gondar
tag
Kedves Kasza08 KÖSZÖNÖM !
Ez a cikk vagy akár mi is az tényleg nagyon vicces volt, a Gaaalyos rész pedig haláli volt. Köszi a szép percekért.

-
eddie303
őstag
Nalunk Felszigeten a Prodigy a World on Fire-ral kezdett, erosen jo volt ismerni
Csak neztek hatra, hogy nyomjuk a szoveget 
Too close, too close, too close to the wire
-
balu72
tag
Jó kis írás
Köszönjük 
-
Nunder
őstag
Remek cikk, már az ismerőseim között is terjesztem
Nem voltam még a Szigeten, valahogy nekem túl nagy, de SZIN-en ott vagyunk. Jövő héten kezdődik, lehet hogy én is írok egy ilyesfajta elemzést, és utána mindenki eldöntheti, melyik a neki való. Gratula a cikkhez! -
Cyberb0b
tag
A cikk tetszik, amúgy én nem tudnék szigetlakó lenni nem az én világom
Kb. 2 előadó ami szimpatikus volt az ez évi repertoárból. Az áráról meg nem is beszélek
Ennyi zséből nyaralni mennék, de akinek ez a szíve vágya hajrá 
-
bmx powa
tag
Bocsi, hogy nem írtam vissza, és nem mentem, de Angliában voltam/vagyok, így lehetetlen lett volna. De a "lehetőséget" köszi, ha jövőre is felajánlanád, esetleg élnék vele ha úgy alakul!
-
ixtom
tag
Nagyon jó írás, sokat röhögtem rajta.

"Kárpánti Levente", az Kárpáti Levente akart lenni nem? Kedvelem, mint szinkronhang
-
Qru
MODERÁTOR
Kasza papa!
Végig olvastam, komoly!

-
Killing
addikt
A meleg rész nagy volt.

-
Pénteken én is voltam
pendulum és prodidzsáj nagyon odabaszott, de az egész este jó volt, mindenhol nagy buli volt
jövőre is 
-
"felcsattoljuk" = felcsatoljuk

-
lamazonia
tag
válasz
mexicanraven
üzenetére
fény:
-mintha szódát csinálnál szódás szifonba, csak nem vizet, hanem vodkát raksz bele.
feles pohár: kicsi málnát bele, és arra rá a szénsavas vodkát, még habzik gyorsan lehúzod.
Fényt még sose láttam tőle... -
mad1
veterán
Nekem valahogy ozora jobban fekudt...Bar biztos zsir volt a Crystal method is.
Azt banom azert kicsit. -
Liukang
csendes tag
Én voltam a szigetfesztiválon,nagyon jó volt,élveztem az egészet.Aki nem volt bánhatja az egészet.Életre szóló élmény.

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
"A pogó viszont negatív élmény volt, nekem nem okoz örömet, ha fellökhetem a másikat." - képzeld nekem sem, pedig szoktam pogozni, némi előítéletet olvastam ki soraidból.

Idézek a pogo szabályaiból: [link]
"Az alkalmankénti ütközések és a tánc első látásra szabálytalan volta miatt külső szemlélőnek úgy tűnhet, hogy a táncolók egymást lökdösik, illetve verekednek, de ez nem így van. A pogózás célja a a zenére való közös ugrálás, tánc öröme és nem a lökdösődés. Esetleges sérülések történhetnek, de ritkák. A pogo durvább fajtái is előfordulhatnak (például pig-pogo, slamdance), ahol a táncolók többet ütköznek, de szándékos ütések és rúgások itt is tabunak számítanak és a komoly sérülések itt is ritkák."
-
törölt tag
Ha már szemétszedés, csodálkoztam kicsit, hogy elhagyott marihuánás tasakokról nem esett szó. Én 2000-ben voltam a szigeten egy napot a Night Zone Party Arénában CJ Bolland-on (abban az évben volt a "gerappa" a duma) de a légtérben egyfolytában terjengett a fűszag, pedig az szabad tér! Csávókám ült a kerítés mellett, tekerte a joint-ot, az ölében akkora átlátszó zacskóban volt a kender, hogy ha azzal közúton megfognak valakit, minimum azonnal 3 hónap előzetes
mégis a mellette elhaladó rendőrök (kb 2 méter) kocsival és gyalogosan még csak meg se kérdezték tőle, hogy mi az, mentek tovább boldogan. 
-
vwpolopg
őstag
ejjj, jó kis írás!
Akinek meg bármi Tisza cucca van, rossz ember nem lehet!
-
Tuja1
aktív tag
Faith No More állat volt.'95-ben már láttam Őket de akkor még nem [ette meg a cipőfűzőjét] és nem énekelt végig egy számot egy feldobott, enyhén használt, piros tangával a fején.De legalább ment a ruhájához

-
törölt tag
Igényes élménybeszámoló, felkeltette az érdeklődésemet a Sziget iránt, majd 1 év múlva megpróbálok elmenni.

-
aram01
nagyúr
biztos jó lehetett

-
Omega81
senior tag
Köszi az írást, élmény volt olvasni.

-
toyone
őstag
Ott voltam. Ottalvósal. Kedvezmény keretében (a MEEX-es) így féláron volt. Egyedül. Jó volt (bár közben néha máshogy láttam...). Összességében megérte.
Jó az élménybeszámoló. Grat. -
-
bejmuller
aktív tag
Ott volt a Szomszédnéni? Erdély rullz

-
Sennalacy
aktív tag
"Prodidzsáj" emberek!!!

-
mephi666
nagyúr
válasz
Thunderzolee
üzenetére
-
Valty
aktív tag
Mi csak csütörtökön voltunk, Armin van Burren miatt, nagyon jó volt, csak lehetett volna nagyobb helyen.

Fatboy Slim viszont számomra csalódás volt. Szinte ugyanazt a szettet nyomja már vagy 1,5 éve, tavaly Balatonsoundon is 99%-ban ugyanezt játszotta, ugyanezekkel a videókkal, Love is in the Air-rel a végén

-
-
sanyixXx
senior tag
...A Sziget legbüdösebb és legnehezebb munkáját végzem...
unokatesóm toi-toi-okat szállított és takarított. szerintem az odaver a szemétszedésnek.

-
Kasza08
őstag
válasz
marositech
üzenetére
Igen, amikor feljött akkor öröm és tapsvihar fogadta, elkezdte énekelni a Breathe-t asszem, vagy a Spitfire-t, akkor röhögött mindenki, aztán jött azzal, hogy "Ez szar zene, a jó zene" és nyomta az Usher-t. Na akkor kapta a füttyögést

Mondta, hogy "Na jólvan, megyek, hadd szóljön a Prodidzsáj!!!"Szemét...Hát igen. Igazából reggel 8-tól du. 3-ig nincs, addig ember se sok van, utána viszont esélytelen fent tartani. Tömegben nem jó sétálni egy büdös zsákkal a földön ülő emberek között, azt nem is kérték tőlünk.
6-tól jönnek az éjszakások, próbálnak tenni valamit, de sokszor reggel 6-kor is annyi szemét van, amennyi volt. nem győznek annyit szedni ők sem. a 2008-as blogomban van egy videó, ott bejelentkeztek reggel, látszik mennyi szemét van. -
joshua7
veterán
Én csak utolsó nap voltam kint, de hogy mennyi szemét volt ott mindenfelé...na meg a por.. a fekete cipőm szürke volt, mire hazaértem.
Faith No More engem annyira nem érdekelt, a The Offspring viszont ütött eléggé.
Azt viszont sajnálom, h a Showder klubos arcokról lemaradtam, illetve nem is tudtam ,hogy ők is fellépnek... -
Duree
veterán
Remek írás,jól szórakoztam míg olvastam
Köszönjük -
KaraDani
addikt
Én csak utolsó nap voltam be, az Open Civil sátorba, akkor Dombóvári, Nádas, Éles volt.Én is valami ilyet vártam, elbeszélések alapján de semmi, adagokat nézve lehet 5-6 kellett volna, az meg má nem olcsó. Pedig a Prodigyre egy kicsit iluminált állapot jó lett volna, bár így is baromi nagy buli volt

-
PH-User
addikt
Hát az tuti, hogy annyi szemét volt utána, hogy ki sem lehetett belőle lábalni.

-
marositech
senior tag
Te...a Prodizsáj előtt fellépett aza sanyis reklámos csóka. Na azzal mi történt? Úgy hallottam lefütyülték/megdobálták a külföldi barmok. Mert nem esett le a reklám paródiája. Kérhetünk megerősítést?
-
Apollyon
Korrektor
Ott a zsiráfnál a zöld vödör aki megtámadott!!!

-
BITBOYS
addikt
válasz
mexicanraven
üzenetére
-
Kasza08
őstag
-
KaraDani
addikt
Hát annál hátrébb volt kicsit, még az MTV Headbangers ball után kicsivel, a blues kocsma felé. Én most próbáltam ki először, prodigy előtt, ódákat zengtek róla Veszprémiek, hogy 400 Ft náluk és kettőtől fejre állnak. Há mondom akkor lenyomok kettőt 700 Ft, ha kettő tényleg ilyen durva. Hát semmit nem éreztem belőle, aztán amikor kérdeztem ismerősöm, hogy hogy a francba van ez, kiderült a turpisság: náluk 400Ft 1,5 deci, és abból küld le 2-t húzóra, mi meg ittunk 2 felesnyit 700Ft -ért

-
KoPy89
tag
Galónál nem voltál fényt inni?

-
Vasinger!
nagyúr
Az a meleg csávós rész qrvára tetszett. Sírtam a röhögéstől.

-
atom87
aktív tag
"Na, első reggel, kelés 5:30-kor PM..."
Az gondolom AM akar lenni, ha egyszer reggel keltél.
-
mexicanraven
senior tag
Háth a Prodigy az valóban egy hatalmas élmény lehetett, én is szívesen megnéztem volna.

-
Prof01
veterán
Jó kis írás, köszi!

Én már tegnap elolvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát én azért az élménybeszámolót kicsit közelebbről szemléltem, hiszen tavaly még énis részese lehettem ennek a csodának, ha szabad igy fogalmaznom. Idén nagyon nem jött össze, de már most félre raktam egy kis pénzt, és jüvőre tuti, vagy igy, vagy ugy de kinn leszek 
Köszönjük

Kb. 2 előadó ami szimpatikus volt az ez évi repertoárból. Az áráról meg nem is beszélek
Ennyi zséből nyaralni mennék, de akinek ez a szíve vágya hajrá 

pendulum és prodidzsáj nagyon odabaszott, de az egész este jó volt, mindenhol nagy buli volt

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)