- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
buvartacsko #67 üzenetére
Azért azt látjuk, mert a kijelzőbe belelóg valami. De ez a tipikus 'félig üres vagy félig tele' szituáció. Ha értelmesen van megoldva, mint mondjuk a fényképezős eset, amit mutattál, akkor az valóban hozzáad (bár az álló módban való fotózás és videózás értelmét inkább nem is firtatom).
Viszont a videójátszásnál elvesz a hasznos területből (nem tudom javították-e vagy ilyesmi, nem követem az almás történéseket), szóval az inkább röhejes mint hasznos. Én szeretem a pozitív oldalt nézni, és mint írtam, van szituáció, és van megoldás amikor hasznos lehet, nem tagadom, de alap formájában én azt látom, hogy hiányzik a kijelzőből. -
törölt tag
válasz
buvartacsko #70 üzenetére
Komolyan már nem hiszem el, hogy nem érted, ennél érthetőbben nem tudom mondani.
Az iX esetén van balra egy óra, jobbra pedig három azaz három darab ikon fér el. Eddig elfért kb 5 ikon, középen az óra és balra még több ikon kényelmesen. Az állapotsáv által korábban megjelenített tartalom (állapotjelző ikonok) töredéke fér el a notch miatt, tehát belelóg a hasznos tartalomba. Nem, nem az appokba, hanem az állapotsávba.
-
válasz
Nem jól tetted egymás mellé a két képet, de mindegy. A X-nél is az állapotsávot kellett volna odatedd. Amibe ha tetszik, ha nem, belelóg a notch.
De kiszálltam, mert egy Apple fan, notchistával teljesen értelmetlen ilyenről beszélgetni. Meggyőzni úgysem fog senki sem.
-
Samott
addikt
válasz
Es mar megint kezdodik a felig ures/tele pohar meseje. Nezopont kerdese.
-
törölt tag
válasz
buvartacsko #67 üzenetére
Mert az állapotsáv közepébe effektíve belóg a notch. Ahol eddig elfértek az értesítési és állapotjelző ikonok, ott most a kamera és beszédhangszóró van.
-
zseko
veterán
válasz
buvartacsko #51 üzenetére
Érdekes, hogy a notch megjelenéséig meg semmi gond nem volt azzal, hogy hol van az óra és egyebek. Persze azoknál a gyártóknál, akik eddig is normálisan megoldották.
Egyébként igen, ilyenre gondoltam normális felhasználás alatt, majd ha rendszerszinten megoldják, hogy 'láthatatlan' legyen, akkor fogom azt mondani, hogy ez így oké, mert egyébként röhejes(Egyébként ha fel sem tűnik nekik a plusz extra hely, akkor meg felesleges volt ilyet venniük
)
-
zseko
veterán
válasz
buvartacsko #42 üzenetére
Kevesebbet fogyaszt mint a bluetooth
-
válasz
buvartacsko #54 üzenetére
Ezt értem, de mivel nekem nem tetszik a notch, esélyt sem adok neki, hogy megszokjam, hosszabb távon használjam.
-
válasz
buvartacsko #51 üzenetére
Meglepne, ha olyan valaki rinyálna a notch miatt, akinek notchos készüléke van.
Ha szánnék is annyit egy készülékre, mint amibe ezek a telefonok kerülnek, akkor sem vennék ilyet, mert nekem nem tetszik a notch.
-
zseko
veterán
válasz
buvartacsko #44 üzenetére
Mert, mire lehet értelmesen használni? Egyetlen normális felhasználását tudom elképzelni, mégpedig kétoldalt az értesítési sávval, így az feltolódna a sarokba, videóknál és hasonlóknál pedig kihagyva a lejátszásból. Egyébként annak jobb értelmét látnám, ha már ekkora péklapát telefonokat gyártanak, ha az értesítési sávot lentre választhatóvá tennék.
-
Samott
addikt
válasz
buvartacsko #44 üzenetére
Tobbiek majd akkor valljak be, ha megszabadultak tole. Most meg a kognitiv disszonancia uralkodik rajtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Spórolós topik
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest