- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Bogyó bá' #29 üzenetére
Nem mondtam, hogy rossz. Sőt, munkagépnek kiváló. Valójában egy sima melós gépnél nincs is szükség semmilyen design-ra a házat illetően. Nem dísznek készül, hanem dolgozni.
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy egyrészt sok embernek lenne igénye kicsit kreatívabb, modernebb házakra is. Valamint, hogy az ilyen stílust nem nevezném design-nak a szó esztétikai értelmében. Mert nyilván ha rajzolok egy kockát 6 fekete oldallal, akkor azt is design-nak nevezem. És "asztal alá" az ilyen is bőven megfelel. De szerintem érted mire gondolok.
A csilli-villi neonos házakból már én is kinőttem. Nekem jelenleg ilyen van. Ez boltban nem kapható
(természetesen a kábeltakaró rács a kép készítése óta már elkészült)
-
Dany007
veterán
válasz
Bogyó bá' #21 üzenetére
Nem azt mondom, hogy rossz, mint ház. De abszolút nincs benne semmi, főleg nem design. Pontosan a 4 sima oldal kategória megtestesítője
Nekem is pont az jut eszembe róla, mint ami a #25-ösben is le van írva. De ettől még funkcionális lehet kiváló termék.
Amúgy a középső "hi-fi"-re hajazó megoldás sem rossz. Ha megnézed a kapható előlapi panelek nagyrésze is hasonló stílusú, sőt van amelyik kifejezetten csicsás. Ez még nem is annyira.
De legalább van benne mit design-nak nevezni, még ha sokaknak nem is tetszik.
-
Dany007
veterán
-
Dany007
veterán
Engem az ultra letisztult házak zavarnak egyedül. Azok is csak akkor amikor valami extrém nevet adnak neki, esetleg benne van a nevében a design szó... Közben meg nem áll másból, mint 2 sima felületű homogén oldallapból ugyanolyan elő és hátlap azt kész.
Ezen azért többminden van amit "design"-nak lehetne nevezni.Egyébként én is látnék már valami extra, modern formát, vonalvezetést. Nemigaz, hogy nincs kreativitásuk. Én spec már unom, hogy folyamatosan egy kaptafára készülő tégla házakat árulnak. És itt most tégla alatt azt értem, hogy mint formában, mint felületben u.a.
-
Dany007
veterán
Egy a gond az ilyen házakkal... Nem győzném porszűrővel kitömni azt a sok szellőző rést
Márpedig az fontos.
Nálam mindössze 2db 12cm átmérőjű "lyukon" jut levegő a gépbe, köszönhetően 2db Swif2-es ventinek. De hetente kell tisztítanom a porszűrő rácsot. Egy hét után annyira tele megy porral, hogy ~ 4-5 fokot növel a gépházon belüli hőmérsékleten. Persze ez télen majd jól jön még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest