- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#35193216 #563 üzenetére
Szerintem az a melegedés a Thunderbird Athlonok miatt alakulhatott ki, mert 1.4GHz körül már tényleg fűtöttek és kellett rájuk egy jobb hűtés (pl. Titan D5T). Ha megnézzük, semmivel nem kisebbek a P4 hűtők sem.
Viszont egy S462 Athlont nem volt nehéz lesarkazni egy erős lefogatójú hűtővel, míg a P4-et ugye semmiképpen nem lehetett. Nem is értem, miért nem tett az AMD heatspreadert az Athlonokra, amikor a K6-osokon meg tudta oldani alumíniumból, aztán persze a K8 óta mindenen van (a kupak mérete talán ugyanaz azóta is).
-
válasz
worxland #558 üzenetére
Volt kb. 3 jó éve az AMD-nek a K8 megjelenésétől a C2D megjelenéséig, amikor sebességben felvették a versenyt, és meg is tudták verni az Intel procikat. Emellett például bevezették a C&Q technológiát desktopon, amivel jelentősen csökkentették az idle fogyasztást. Nekem anno emiatt is szimpatikusabb volt a K8, mint a P4 és deriváltjai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest