Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
Új hozzászólás Aktív témák
-
mákos bejgli
csendes tag
Tény hogy fontos a jó marketing, de már maga ez a bejegyzés is az, függetlenül attól, hogy negatív tapasztalatokról szól. Hogy miért? Mert minden fontos dolog belekerült, hogy mennyi törődést, gondoskodást kapnak ezek a régi gépek. Az utolsó csavarig át vannak nézve, szoftveresen tesztelve, patentul működnek. Ahogy a végére értem úgy voltam vele, hogy nah, ha legközelebb gépet keresek olcsón, tőled kell hogy vegyek. Mert ezt az egészet elolvasva tudom, hogy jobb állapotban vannak, mint amikor a boltok polcaira kerültek. Szerintem ne hagyd abba amit csinálsz, max sötét embernek ne árulj, kár érte, hiába ott a pénz, ha meg mégis, hát adj nekik csilivili mű szöveget, azokra gerjed a barma.
Meg amúgy is, mindenképp mehet a csilivili szöveg. Vagy csak írd le, hogy foglalkoztál vele eleget, van benne jó pár órád. Aki nem értékeli, vagy tart az ilyentől nem veszi, de mások, köztük én is, szeretem tudni mi van, volt a géppel. Ezért veszek ritkán használtat, mert lehet bekapcsolom kétszer, aztán lehal, viszont mivel nem értek hozzá, nem kapom szét, miközben lehet belehánytak nem egyszer és azért füstöl.
Fel a fejjel, de ha mégse folytatod, az is érthető, kinek van kedve isten minden barmával foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest