Hirdetés
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finder
csendes tag
Az ezzel a baj, hogy meg kell szokni, de nagyon durván, mert egy vonallal kell ráhúzni az adott billentyűre az ujjad ami elsőre nem olyan könnyű és még csak a képernyőt sem látod a kezedtől. Annyi idő alatt amíg ezt megszokod iPhone-on már úgy gépelsz mint a nyúl.
Hmmmm... Lenovo ThinkPad billentyűzetet egy mobilra... Azon aztán lehetne gépelni.
-
Rickazoid
addikt
Jónak tűnik, talán még gyorsabb is lehet (bár az nem biztos, hogy a standard telefonos billentyűzettel és T9-cel való gépelésnél gyorsabb lehet), csak hát ugye egy magyar billentyűzet kicsivel több betűnek kell különállóként szerepelnie, mint az angolon... talán ha a szoftver kitalálja, mit akartunk beírni, a használhatóság romlása nélkül is működhet, de az meg idegesítő, amikor a "meg" helyett "még" az elsődleges, sokat használsz "meg"-et, amikor meg "még" kellene, a "meg" jelenik meg... de lehet megoldjál valahogy.
Kipróbálnám szívesen, ha lenne hozzá készülékem, lehet használnám is, bár szerintem hosszabb szövegeket inkább fektetve, olyankor meg ez kiesik a két kezes használat miatt. -
-FreaK-
veterán
Elérhető lesz.. ha jól tudom még csak beta, marketen sincs, netem sem tlaáltam letölthetőségre utaló nyomokat. A videó alapján tényleg használhatónak tűnik, én még küszködök kicsit a sima virtuális keyboard-al, 3.2"-os kapacitív kijelzőn elég kicsik a gombok és nagyon érzékeny a kijelző.
-
plus44
veterán
Egynek elmegy, de biztos, hogy nem használnék ilyet. Hibátlanul gépelek e nélkül is, ez számomra már csak túlbonyolítás...
-
ben11
őstag
Nem gondoltam volna,de egész használhatónak tűnik..
-
Harlek
tag
A tegnapi hír után jó látni, hogy már videó is van a Swyperól. Ráadásul sokkal folyékonyabbnak tűnik, mint amire számítottam a leírás alapján. Jöhet!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest