Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezmivolt
tag
Más billentyűzetkiosztás ugye nincs a magyarhoz? A mikrofon nagyon el van dugva és ráadásul megosztott a vesszővel.
-
joci86
senior tag
Sziasztok!
Mostanában a Swiftkey a telefon újraindítása után elfelejti a telepített nyelvet, és nyelvi csomagot kell választani...
Ha ez fontos infó, emlékeim szerint kb. azóta csinál ilyet, amióta vettem tabletet, és arra is feltelepítettem a Swiftkey-t.
Másnál is előfordult ez a probléma?
-
korcsillio
addikt
Hol lehet kikapcsolás hogy ne mutassa fölül az ajánlott szavakat?
-
Aldi
tag
Sziasztok, valaki nem tudja hogy hogyan lehetne kiszedni ezt a javaslatokat adó sávot a billentyűzet tetejéről, engem személy szerint igen rendesen zavar. Ha nem lehet kiszedni, akkor melyik az a verzió amelyikben nincs benne még?
Előre is köszönöm. -
Roxkex
senior tag
Ebbe a swiftkey trial / nem trialba ugye nincs bele építve egy key logger ? Csak mert figyelmeztet a telò hogy ez őssze szedheti a leütött billentyűket és azt meg is oszthatom de ugye nem azokat amikrt lnyomokbpl egy jelszònál?
-
degooo
csendes tag
Én a T9-et se használtam egyik telefonomon se.
Inkább pötyögök sokat
-
plus44
veterán
Felváltva magyar és angol, mert ugye bár azt is ki kell próbálni és itt most erősen a magyarra gondolok, hiszen végtére is magyar vagyok, és kb. 80%-ban ezt a nyelvet használom kommunikációra. Szép, hogy az angollal könnyű vele írni (már akinek), de ezt kevesebbszer használom és ahhoz a sima virtuális QWERTY is bőven kiváló társ a mindennapok során. Te sokat írsz angolul, neked valószínűleg jobban bejött. Nekem relatíve kicsi a kezem így remekül passzol bármilyen kiosztású virtuális gombsorhoz. De mondom, szokás kérdése, én többet gépeltem QWERTY-n, te meg a másikon, ennyi.
-
erdoke
titán
Nem azt kérdeztem, mennyit írtál vele, hanem hogy a támogatott nyelveken mennyit. Magyarul egyelőre semmi értelme nincs, úgyhogy azt gyakorlatnak venni nem lehet.
Nem véletlenül verte le az összes "rajzolós" bevitel eddig a sima virtuális QWERTY-s gépelést. Ha neked nem megy, akkor a gond nálad van. Valószínűleg hamar feladtad a gyakorlást, pedig nem kell hozzá sok idő. -
plus44
veterán
Hidd el eleget írtam vele, hogy tudjam, nekem annyira nem jön be. Sima virtuális QWERTY-n gyorsabban gépelek (legyen iphone, vagy android-os teló, de még a Corby is). Mint majdnem minden, ez is megszokás kérdése, én ezt használtam hosszabb ideig, kezem már rááll és körözöm, a sima QWERTY-t is, de persze ez is ember függő. Nem mondtam, hogy rossz, nekem nem jön be, neked meg igen.
-
törölt tag
elképzelhető, hogy valakinek nem jön be a swype. én például képtelen vagyok t9-cel gépelni, egyszerűen nem tudtam megszokni (ellenben az itap remek megoldás). ráadásul egy swype gyanítom nem sokat jelent fizikai billentyűzet esetén mondjuk, míg ennek a cuccnak a prediktív szótára akkor is jól jöhet.
-
plus44
veterán
Ez jobban bejön, mint a Swype.
-
.bableWes
őstag
nem rossz, csak tuti meg kell szokni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Android alapú készülékek számára fejlesztett szoftver nem csak az éppen gépelt, hanem az azt követő lehetséges szavakat is felajánlja.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest