- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Nekem megváltás volt, mikor végre használható szintre fejlödtek ezek a künyük.
Én egy samsung smart pc pro-t használok (ez annyiból jobb, hogy van hozzá billentyüzetes dokkoló is, így notiként is üzemel), az alábbiak szerint:Munkában azért nagyon jó, mert mindent el tudok rajta végezni. Tablet módban munkát felmérni a toll segítségével vagy Ügyfeleknek bemutatni terveket / látványképeket. Billentyüzettel pedig minden más munka megy (office, PS, Adobe termékek stb..). És persze van benne mobilnet, szóval netezni is lehet rajta bárhol, bármikor.
Otthon van egy dokkolója. Abba beletéve az asztalon használhatom tovább teljes értékü pc-ként. Van egy nagy monitor, arra megy ki a képe, rá van kötve a dokkolóra a külsö bill., egér, hifi, net, NAS, stb...
Ezen kívül még a kivetítövel is össze van kötve, tehát a filmnézés is erröl megy és a legdúrvább 3d filmet is simán viszi.Amit nem értek:
Miért hisztizik mindenki azért, hogy van benne ventillátor? Kit érdekel? Szinte nem is hallani alap használatnál, ha nem figyelsz rá észre sem veszed. Ez lett a baj az emberiséggel, semmi sem elég jó neki...Szerintem simán ez az útvonal a jövö. Annyit tennék még bele, hogy egy gombnyomásra átlépjen android felületre, mert igazán jó érintös játékok csak azon vannak
Meg persze valami igényesebb borítást, mert ez a samu egy kuka, úgy gyüjti a karcot a gyári (és Mo-on be sem szerezhetö...) tokjában, hogy kár belerakni. A gyári kijelzövédö fólia nem tapad rendesen, elcsúfitja a kijelzöt stb...
Amúgy én is a Microsoftot vettem volna, ha nem ilyen lenne a billentyüzete. Csak aztalon használható, ott is egy szögben, aki ezt kitalálta az nem normális. Semmi értelme.
-
tDr1v3r
veterán
Tekintve azt hogy sok alternatíva nincs, nem... meg amúgyis egy szinten van egy MBA-val hardverileg (kijelzőben meg "jobb" - csak a felbontást szarul kezeli a W8), de igaz lehetne olcsóbb is mert így nem nagyon kelendő, akármennyire is egy árban van egy tökéletes ultrabook-al.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest