- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobooo
addikt
-
macy
addikt
Nekem a Volvo volt az elején a legjobb a 750-es mocijával. Most a 730-as Scaniát nyúzom, szerintem ez marad, hamár megmókoltam a hangokat, meg amúgy is tetszik. De ki fogom próbálni az összes gépet ha meglesznek. Jelenleg Man, Renault Magnum, Volvo, Iveco van az embereimnek, meg nekem a Scania.
-
-
Milka 78
nagyúr
A Restacar-on kell regelni az ETS2 fórumhoz és tele van mod-okkal(mint ez is). Bármelyik kaszniba be tudod rakni,de tele van az oldal váltó és alváz modokkal is.Nálam pl. átlagosan 4 féle váltót és 6 féle alvázat tudsz választani,de említhetném a valódi benzinkutakat,céges pótokat és a térkép is elkezdett bővülni+elkezdték lecserélgetni a pálya elemeket(beléptető kapuk,garázsok,szerviz)valósághűekre.
-
jozsi252
veterán
Nagyon rossz a fordított közlekedés.
Most hogy van egy kölcsön VGA nálam, feltoltam a grafikát max-ra és hu, sokkal jobb a grafika mint ahogy eddig használtam low-on volt szinte minden. Amúgy most kezdem tapasztalni itt a 10 es szinten túlhaladva, hogy belekell rakni 1-200 órát a játékba hogy az összes szint meglegyen.
Illetve van egy Tina nevű soffőröm, és végre már nem mínuszos, hanem napi 1-2000 eurót hoz a konyhára. Gyorshajtásokra pont jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest