- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- A OnePlus 12-re is telepíthető az Android 15
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bableWes
őstag
sose adnék ennyit egy telefonért...
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
Kashim
őstag
Drága, de legalább sikeresen elrondították az egészet...
Mondjuk ez még mindig a határeset kategória a többi gazdagfonhoz képest.
Mint a cikk is említi, legalább térerővel nem lesz problémájuk.
Bár ennyi pénzért gyakorlatilag egy hordozható adótornyot is vehetne.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Nem semmi. Én se tartom normálisnak aki másfél milliárdot kiad bármire... ebből kijönne 5 Bugatti Veyron.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Lotusomega
senior tag
Még pár év, és az alapmodell is ennyi lesz
Amúgy meg biztos lesznek páran akik enniyért is megveszik..még talán befektetésnek is jó lehet.
-
eXodus
őstag
minden bizonnyal mentes lesz az „antennagate” néven is ismert hibajelenségtől
A gyémánt vezeti az áramot nem? Akkor inkább erősíti ezt a "feature"-t.
-
Kumite
aktív tag
Kis korrekció:
"Az iPhone 4
vélt vagyvalós vételi hibáinak..."Egyébként egész pofás luxuscucc lett, női kézben nagyon jól mutathat.
[ Szerkesztve ]
-
Sianis
addikt
válasz Lotusomega #7 üzenetére
"A Stuart Hughes által egy ausztrál megrendelő számára mindössze két példányban elkészített"
Pontosan egy pár lesz az a páran.
Sianis
-
N4ri87
senior tag
C805
-
törölt tag
a home gombot leszámítva még viszonylag igényesen néz ki, de így is elég shukar meg rajos.
-
Probber
őstag
Ez az új ütésálló modell. Kizárólag csak az élére lehet ejteni, viszont feltöri a betont és akár vasat (vagy bármit) is lehet vele fűrészelni.
[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
veterán
Ide nekem mind a kettőt,úgyis a család szeretne 2 db Iphont venni,nos itt van,és ez egyedi,nem fog visszaköszönni az utcán
duree54
-
Воланд
titán
Csájé, hun lehet ilyet rendelni, mert nekem is kéne kettő.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Greg-77
aktív tag
Ez ilyen dzsézí meg fiftiszenteknek való akinek a Bentley-ben jól mutat a gyémánttal kirakott mobiltartóban. Amúgy még éppen súrolja a jó ízlés határát, persze ha fűtenék a pénzel sem vennék sosem ilyet, de ezek szerint erre is van kereslet!
-
Lord Zero
addikt
...és mindez egy 7 kg-os gránit "dobozban" kerül kiszállításra.. hát, csodálatos dolgok ezek...
és most milyen kínosan feszenghet a többi elmebeteg a filléres játékaik miatt..
nem, mindegy
-
mephi666
nagyúr
rá kellene előzni a kínaiakra és lekoppintani üvegberakással vagy szarovszki-kaviccsal...
...mondjuk azt sem sajnálom, aki ennyit kiad egy telefonért... biztos nem a létminimum szélén táncol minden hónapban
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
hemaka
nagyúr
Nekem kellene, az ára.
-
plus44
veterán
Ennyiért legalább lenne ízléses...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
blunt
aktív tag
akinek van annyi penze, hogy ezt megvegye, es meg is veszi, az szegyellje el magat szerintem.
-
KennyONE
aktív tag
húú de ronda!!
Hát én még a sima 4 árát is sokallom,de ezt...mellesleg a home gomb olyan mint ha valami kínai vacak lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Wise (ex-TransferWise)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...