Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KennyONE
aktív tag
húú de ronda!!
Hát én még a sima 4 árát is sokallom,de ezt...mellesleg a home gomb olyan mint ha valami kínai vacak lenne
-
blunt
aktív tag
akinek van annyi penze, hogy ezt megvegye, es meg is veszi, az szegyellje el magat szerintem.
-
plus44
veterán
Ennyiért legalább lenne ízléses...
-
hemaka
nagyúr
Nekem kellene, az ára.
-
mephi666
nagyúr
rá kellene előzni a kínaiakra és lekoppintani üvegberakással
vagy szarovszki-kaviccsal...
...mondjuk azt sem sajnálom, aki ennyit kiad egy telefonért... biztos nem a létminimum szélén táncol minden hónapban
-
Lord Zero
addikt
...és mindez egy 7 kg-os gránit "dobozban" kerül kiszállításra.. hát, csodálatos dolgok ezek...
és most milyen kínosan feszenghet a többi elmebeteg a filléres játékaik miatt..
-
Greg-77
aktív tag
Ez ilyen dzsézí meg fiftiszenteknek való akinek a Bentley-ben jól mutat a gyémánttal kirakott mobiltartóban. Amúgy még éppen súrolja a jó ízlés határát, persze ha fűtenék a pénzel sem vennék sosem ilyet, de ezek szerint erre is van kereslet!
-
Воланд
titán
Csájé, hun lehet ilyet rendelni, mert nekem is kéne kettő.
-
Ide nekem mind a kettőt,úgyis a család szeretne 2 db Iphont venni,nos itt van,és ez egyedi,nem fog visszaköszönni az utcán
-
Probber
őstag
Ez az új ütésálló modell. Kizárólag csak az élére lehet ejteni, viszont feltöri a betont és akár vasat (vagy bármit) is lehet vele fűrészelni.
-
törölt tag
a home gombot leszámítva még viszonylag igényesen néz ki, de így is elég shukar meg rajos.
-
N4ri87
senior tag
-
Sianis
addikt
válasz
Lotusomega #7 üzenetére
"A Stuart Hughes által egy ausztrál megrendelő számára mindössze két példányban elkészített"
Pontosan egy pár lesz az a páran.
Sianis
-
Kumite
aktív tag
Kis korrekció:
"Az iPhone 4
vélt vagyvalós vételi hibáinak..."Egyébként egész pofás luxuscucc lett, női kézben nagyon jól mutathat.
-
eXodus
őstag
minden bizonnyal mentes lesz az „antennagate” néven is ismert hibajelenségtől
A gyémánt vezeti az áramot nem? Akkor inkább erősíti ezt a "feature"-t.
-
Lotusomega
senior tag
Még pár év, és az alapmodell is ennyi lesz
Amúgy meg biztos lesznek páran akik enniyért is megveszik..még talán befektetésnek is jó lehet.
-
keIdor
titán
Nem semmi. Én se tartom normálisnak aki másfél milliárdot kiad bármire... ebből kijönne 5 Bugatti Veyron.
-
Kashim
őstag
Drága, de legalább sikeresen elrondították az egészet...
Mondjuk ez még mindig a határeset kategória a többi gazdagfonhoz képest.
Mint a cikk is említi, legalább térerővel nem lesz problémájuk.
Bár ennyi pénzért gyakorlatilag egy hordozható adótornyot is vehetne. -
.bableWes
őstag
sose adnék ennyit egy telefonért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Több mint száz karátnyi gyémánt díszíti a Stuart Hughes által átalakított Apple iPhone 4 modelleket.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest