- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
#16820480 #60 üzenetére
Nekem is csak ez a véleményem róla. A prét a hozzá nem értő, nagyot szakítani akaró emberek tették tönkre akik a minőségen akartak spórolni, meg olyan rendszert akartak amire bárki tud fejleszteni ha látott már notepadot és várták a csodát. (erős tulzással)
Az árral nem kellett volna elszállni, még akkor sem ha forradalmi készülék volt, és legalább BB-ek megközelítő minőséget kellett volna adni maximum Samsung Galaxy áron.
-
Namelesske
addikt
Érdekes, de a
PalmHp Pré-t senki nem sorolja egyikbe sem. Pedig odabaszós volt az is. [link]Szerk.:
Nekem magába tökéletes ez a felépítés és az OS... killer lett volna, ha az Android marketet ráhaxolják.
-
Namelesske
addikt
válasz
Mr. Double B #43 üzenetére
Hagyjad már a legtöbbjük csak olvasta, volt aki videót látott, az igazi pro már nyomkodta is a MediaMárkba...
Te pedig használod.
-
Namelesske
addikt
Annyira utálok benézni az ilyen fórumokba. Mindenki csak negatív, mindenki mindent jobban tud, mindenki csak a maga igazát hangoztatja. Ez a szar mentalitás rám is rám ragad azon kapom magam, hogy valami köcsög csípős odamondós kommentet írjak én is...
Szerintem Woz tech őrült még ma is, mindig elcsábul ide vagy oda. Egyik héten még én is Windows Phone megszállott vagyok, másikban már BlackBerry teszteken függök, harmadik héten milyen fasza volt a Symbian olvassuk el a régi teszteket róla... amikor meg rám jön akkor az Androidos telefonomat haxolom meg saját romot reszelek rá... Csak neki van pénze és nem csak nézi azokat a telefonokat hanem meg is veszi őket, na meg ő az Apple egyik alapítója ezért hangsúlyt kap amit mond. Szerintem pedig adni kell a véleményére, mivel neki ez a szakmája és ért hozzá... Ha Woz azt monjda hogy jó akkor bizony jó.
Szerk:
Ezt a videó sorozatot ajánlom mindenkinek. Konkrét példákkal mutatja meg az iOS hiányosságait. Alig várom hogy Windows Phone-ba is megcsinálja ezt a tesztet az Androiddal vagy az IOS-el szemben. Az egész videósorozatban az a legjobb, hogy semmi trollkodás hanem konkrét példák. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest