- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
nekem az írja: színtaktikai elemzés hiba, rendszer: androd 2.3
-
Mondok egyszerűbbet: Dropbox.
-
porse
őstag
Végre valami amivel sikerült létrehoznom a kapcsolatot rendesen, és még magyar is. +++
-
androidmoon
csendes tag
Nálam is hibátlanul megy SE X8-on. El sem hiszem, hogy az adatkábelt nem kell dugdosnom. Sosem adományozok programfejlesztőknek, de nálam kiérdemelte a készítő az ajánlott 30centet.
-
Nekem gond nélkül működik, a telefonnak beállítottam fix IP-t a routerben, így jóval könnyebb az élet. Igaz, 1-1.5 mega/sec a sebesség, de nincs kábel, és megmarad a mobilitás. És nem kell hozzá root jogosultság. Anélkül is látja a teljes fájlrendszer-t, az SD kártyát korlátlanul tudod buherálni, csak a telefon fájlrendszeréhez kellene a root, azt pedig átlagember nem bűvöli.
-
óóóó zsír, szeretem ezt a programot, sokkal egyszerűbb, mint kábellel vacakolni, meg az SD-t leválasztgatni, örülök, hogy mostmár magyarul is tudni fog
ez a fordítás be fog kerülni a marketen lévő "hivatalosba"?
-
natec
tag
Heló Stefi68 ezt a programot én is régóta használom, szerintem tökéletes még egyszer sem fordult elő, hogy ne működött volna. Én a Total Commander Hálózat > FTP kapcsolódás menüből érem el a telefont, mindig tökéletes az adatátvitel.
Ez a magyar nyelvre való fordítás nekem hab a tortára, köszönöm, szép munka. -
Helló!
Ezt én is próbáltam 2 wifi hálózattal is, de nem működött. Felcsatlakozik ugyan a TC, de nem lát egy könyvtárat meg fájlt sem. Root exlporerrel állítottam r/w jogot minden felhasználónak a megadott mappára, akkor se működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest