- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhilBrick
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hol máshol? Ha nem roflSteam-en.
Nem egy ilyen semmi kéne a KK-nak, hanem egy nagyszabású, Blade Runner-stílű játék, egy kis Deus Ex beütéssel, teljesen egyedi látványvilággal, sok dialóggal. És japán audiosávval.
-
.LnB
titán
Nehéz hasonlítani, mert számomra a movement elég egyedi (fura) volt. Sehol sem találkoztam ilyennel. Lassú a játékmenete a megszokottakhoz képest. De ezen lehet egy egyszerű fov beállítással lehetne változtatni. Attól pörgősebbnek tűnne a mozgás.
Nekem a COD:MW2 ugrik be róla. Abba még nem volt ugra-bugra, falon szaladgálás. De a kisstreakek itt is a képedbe villannak."Végre lesz egy modernnek kinéző ingyenes lövölde, szóval az alapkoncepció tetszene."
Inkább próbáld ki ezt akkor: [link]
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN #3 üzenetére
Nem rossz, de nem is egy világmegváltó játék. A témája miatt nekem tetszett és szívesen játszottam vele, és valószínűleg fogok is. De vannak betegségei. A mozgás pedig elég furcsa, szokni kell. De hamar bele lehet jönni: [link]
-
[Prolixus]
addikt
A filmből biztosan semmi nem lesz benne, lévén semmi köze a filmekhez. De megnyugodhatsz, mert a SAC sorozatból (amire érpül) sem lesz benne semmi effektíve a hentelésen túl, mivel free-to-play multis játék lesz. Én úgy vagyok vele, hogy egy tisztességes GitS akció szerepjátéknak én is rohadtul örülnék. Viszont azt meg nagyon nem szeretném, ha a csodásan kvázi-befejezett SAC sorozatot folytatnák egy elcseszett baromság sztorival vagy valamivel, ami hivatalosan számítana a kontinuitásba.
Ez a multis dolog meg biztosan nem fog sok vizet zavarni, még ha esetleg nem lesz túl élvezetes akkor sem.
-
ViZion
félisten
Batou forog a sírjában, pedig még él...
Ehh, remélem a hentelésen túl is lesz benne vmi a filmből. Mindenképpen próba, kötelező. Remélem ez jó lesz majd. Ezek a respawnos végtelen életes rohangálások már nem kötnek le, ET:QW után az MWO amiben több van és sci-fi téma. -
Snip3r_HUN
addikt
Bejövős, egy próbát mindenképpen megér.
-
.LnB
titán
Jó helye került.
-
PhilBrick
őstag
A Dirty Bomb után várható volt hogy ez is lesz Steamen, de decemberben max. open bétára számítok belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged