- Magisk
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Wolverine #22 üzenetére
Oké, csinálják. Ha nekik MMO kell, hát tessék.
Akkor inkább maradok a Dragon Age-nél. Ha már megveszek egy játékot, legalább ne kelljen néznem az órát, hogy mikor jár le az accom? És nem idegeskedek akkor sem, ha egy patch miatt napokig nem jutok online - persze az accom telik közben.
Összegezve: Én nem fogok havidíjat fizetni, mert nem éri meg nekem. Ha lesz belőle boltban megvásárolható teljes verzió, amit megveszel és utána játszhatsz vele - pl. Guild Wars, ami csak azért nem tetszik, mert masszívan PvP, amiben láma vagyok -, akkor megveszem. Ha nem, akkor számomra itt egy álom vége.
R.I.P. K.O.T.O.R.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Wolverine #18 üzenetére
Félreérted, én bízom a BioWare-ben, hiszen nem volt még nekik sem rossz játékuk. Biztosan jó játék lesz ez is,nem azzal van a gond.
A gond azzal van, hogy miért PONT a K.O.T.O.R. legjobban várt 3. részéből csináltak MMO-t, amikor nyugodtan csinálhattak volna egy új projectet is. A Dragon Age: Origins-hez egy komplett Fantasy világot találtak ki, ami egy szinten van az SW univerzumával - komplexitásban értem -, tehát ne mondják nekem azt, hogy nem tudtak újat kitalálni?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Wolverine #12 üzenetére
Ja, ebből a szempontból kétségtelenül igazad van. De a BioWare nem Blizzard, ahogy a K.O.T.O.R.-nak sem szabadna WoW-nak lennie. Ha bele akarnak fogni valami újba, lelkük rajta, de ehhez ne egy olyan játékot tegyenek tönkre, aminek az előző részében kialakult egy fajta játékstílus.
Ez olyan, mintha a DOOM-ból RTS-t akarnának csinálni, kíváncsi vagyok, mennyien küldenék el JC-t melegebb éghajlatra, ha a DOOM 4-ben körökre osztva kellene hentelnünk a démonokat.
-
Vistaboy
veterán
Megértem. Nem ez a gond.
(Mondjuk a RoM 100% free, ha én 12K-ért megveszem a játékot - és még pár ezren -, akkor már lesz bevételük, úgyhogy...)
De ha valaki Netherdrake-et akar (hogy WoW-os hasonlattal éljek), az farmoljon csak nyugodtan holta napjáig havonta tejelve, de én megvagyok a jó öreg 60%-os mountommal is, amit a játékban pénzért megveszek, és elég a küldik teljesítéséhez.
Az extra cuccok nem baj, ha Item Mall-osak, ha valaki olyat akar, akkor majd ő megveszi. Én csak játszani akarok, és esetleg ha később odajutok - vagy ha kiderül, hogy az IM-es cuccok nélkül lehetetlen a komolyabb játék -, akkor döntöm el, hogy mit akarok. De addig is, amíg odáig elérek, az nem pár óra lesz, és akkor már azt mondom, hogy megérte az a 12K. De hogy 12K-t kifizetsz, játszol egy hónapig, utána megint fizessél, köszi szépen, ennyit egy játék sem ér. (WoW-hoz egyszer vettem GC-t, és 4 hónapig játszottam vele - hála a Free Trial-oknak -, de többre nem futotta. Beleöltem 20K-t az accba - maga a játék, GC plusz a postaköltség -, és ebből 4 hónapig játszottam, azaz egy hónapért fizettem 5K-t. Szerintem nem érte meg. Ezért is hagytam abba.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest