- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
mondjuk igen...valami ilyesmire talán rábolintanék....,de így elég fura volt,hogy egy mezei katona a végére olyan kis harcias lett.
SPOILER(bár nem nagy sztem)
...,de akit érdekli a végén a robotokat sem lehet felemellni...kérdem én miért nem??....csillagrombólót,kis űrjhajókat,meg minden nyavalyát fel lehet emelni,de azokat a robotokat nem,max csak meglökni....VAGY most figyelj lemész hidba....ha elesik (mert el tudnak) akkor tudod felemelni....ráadásul van erőpalyzsuk is a mocskoknak....aki elég sokáig nyomta a gémet az tudja miről papolok. -
Scoobyka
addikt
sztem azért olyan sokat nem javult....,mert végig ugyanazt kell csinálni.....menni őlni....(amúgy nem is kell mindenkit megölni,mert továbbmész és kész az ellenfelek meg nem követnek hanem eltünnek)
amúgy nem tudom ki vette még észre,de a játékban piros a lézerkard az átvezető videókban meg kék....
másik ami nem tetszett,hogy vannak olyan katonák amiket olyan erőtér véd amin keresztül nem hatol az erő(se villám,se lökés se semmmi ...most gondoljatok bele egy hadsereg akiket ilyen erőtér véd és szopóka nyalóka véder nagyúrnak jediknek meg az egész mitosznak)....(egyik sw fan haverom ezen 10percig kiakadt)
és még nagyon sok ilyen baki van benne ami azért tovább öli a hangulatot.....egyszóval nemsikerült jóra a gém,pedig volt benne ötlet dögivel.
-
Scoobyka
addikt
és itt a nem sw fan teszt is [link]
...bár nekem gyengébb az írói készségem.....,de két héttel hamarabb is teszteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen GPS-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Vírusirtó topic
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest