Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmmm, már temettem a játékot, hogy nem lesz egy tisztességes netes játékunk, mikor nem láttam életjelet a játékból.
Már előre várom a bathlethes kaszabolást, a grafika milyensége meg nem fog érdekelni.Egyébként néhány kép alapján a CoD új részét is leírták sokan, aztán mégis nagyot fog dúrrani a játék, majd csak figyeljetek.
STO megjelenéséről nincs valami pletyka? Gondolom ebben az évben még nem szolgálhatom a birodalmat...

-
RoyalFlush
őstag
Igaz, hogy lehetne jobb is, de talán a játékélmény kárpótol. Hat kép láttán megítélni egy játékot, kissé úgy érzem én is, hogy elhamarkodott ..
-
Tyberius
aktív tag
Na most tudom, hogy preview képek alapján nem lehet megítélni egy játékot, de a grafika nem ígérkezik valami lenyűgözőnek...
Én az eredeti koncepció és fejlesztőcsapat kukába dobásakor már leírtam magamban ezt a játékot, és a képek alapján nem változtatok a nézetemen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest