Hirdetés
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nincs megállás akkuméretben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
quarros
tag
"Pedig azt jelenti, amit én írtam. Nyilván a másik MS termékhez képest „jobb” az Excele, nem a Calchoz képest." Látom egységsugarú userekkel nem sok dolgod volt. Ez az egész szituáció velem is meg történt csak nem mint eladó. Hanem tőlem kértek segítséget hogy látták az ismerősüknél hogy mennyivel jobb az új Office és azt akarják ők is otthonra maguknak. Mind ez egy olyan funkció miatt ami tudtam hogy az ő általuk mondott Office verzióban is benne kéne hogy legyen. Na nem akarom bőlére ereszteni a dolgot és kérdezték hogy hogy tudnák megszerezni olcsón. (Mert az meg bezzeg jól tudták hogy én olcsón szoktam venni szoftver licenceket ebay-en). Lényeg a lényeg átmentem hozzájuk megnéztem és Libre Office volt fent természetesen. Ekkor tudatosult bennem végleg hogy az egyszerű felhasználónál az Office, Word, Excel szóhármasa nem azt jelenti mint amit nekem vagy neked.
Viszont ha már itt tartunk akkor én kérdeznék valamit amire még nem találtam megoldást. Writerben ha az élőfej/header, élőláb/footer -nél lapszámozást akar csinálni az ember akkor az egy egyszerű dolog viszont ha az oldalanként akarnál az oldalak tartalmának megfelelő fejezet címet csinálni. Akkor azt hogy a bánatba lehet? Múltkor egy általam készített dokumentumban kénytelen voltam 9 külön odt-t csinálni emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Kerékpársportok
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest