Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Akire nem jön rá az első mondatban foglalt érzés, az nem is tudom milyen életformát képvisel.
Másfelől meglepően csinos az a lenti ötös. De nem szabad belemélyednem, mert akkor tudjuk mi következik.
-
Spet
addikt
Gyerekkorból már kinőttem, de akkor sem volt rám jellemző ez a magatartás.
A Mostakarom érzés sokszor elfog, de hamar közbelép a realitás, és visszatuszkolom a dobozába, hogy várjon csak szépen a sorára.
Most ez belefért még a lakás dolgai mellett, a többit meg majd hozza magával az idő.
-
De van szíve csak nagyon sokat kell tenni az állapot tartásának érdekében.
Tudod amikor a főnök feje vörösödött és gúnyosan azt mondta még nem láttam a motorodat piszkosan pedig gyakran esik.
Minden pénzt megér. Az más h TK-ra tört azóta.
Szerk: Egy kezdetek óta rossz név került helyére.
-
Spet
addikt
Ha gyűjtőszenvedélyről lenne szó, akkor már rég csődbe mentem volna
(na meg ez lenne a második mechanikus órám amit magam vásároltam, illetve első felújítási projektem)
Na meg lehet, hogy 2x éves koromra megbolondúltam
(HW-hez nem értek, hogy gyűjtsem, viszont MtG-ben gondolkodtam, hogy vissza kellene térni, de végén az óra mellett döntöttem).
A drágábbak a kétkőrös másodperc illetve percgyűjtővel rendelkező.
-
flymi
addikt
Gartula!
Nem értek az órákhoz, nagyon ritkán hordok csak (2k-s Sinobi), de együtt tudok érezni a gyűjtőszenvedélyeddel, amit azonban kordában kell tudni tartani és ez valljuk be, sokszor nem nagyon akar sikerülni! Pláne ha az asszony visszafog, ahogy a legtöbbünket.
Ha én órákat gyűjtenék, biztos nem hordanám őket. Mocskosul félnék, hogy odaverem valahova.
Pont ezért is a gyűjteménybe "száműzött" hardvereimet (akad köztük kissé leharcoltabb, de makulátlan gyári állapotú, dobozos verzió is) nem tenném ki felesleges stressznek, hisz nyugdíjaztam őket.gondolom mindenki kitalálja, hogy a képen található típusok közül melyik a drágább -> Szerintem nem, én legalábbis biztos nem, tehát nem.
-
-
Spet
addikt
válasz
Klaus Duran #3 üzenetére
Kinek mi a nem veszes arkategoria
-
Kakume-n megakadt a szemem, szép ebben a kék színben.
Az ára sem "vészes". Majd egyszer...... -
Off: Az első mondathoz jutott eszemben. Nekem folyton ilyen érzésem van az élet majdnem minden terén.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Jogász topic
- iPhone topik
- Windows Insider Program
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest