- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DrTechnoid #4405 üzenetére
Az ebbe a régióba szánt Z-ken alapból nincs fájlkezelő. Ajánlom pl az ES File explorer-t.
-
-
válasz
rennie826 #4322 üzenetére
Egyszer már válaszoltam a kérdésedre...
(#4331) petipetya
Inkább neked negatív. Ott a belső memória két részre van osztva, nem? Van egy ami az alkalmazásoknak van fenntartva (ide kerülnek a kisebb appok) ésvan a belső tárhely, mire enged áthelyezni az S esetén, de a külső SD-re szerintem ott sem lehet pakolni.
-
válasz
darvinya #4300 üzenetére
Én akkor sem egy sérült telefonból vonnék le következtetéseket, hogy rosszul van-e összeragasztva.
(#4301) bandi0000
A dedikált kameragombnak mi köze lenne a képminőséghez? Ezt nem teljesen értem.
Nekem kényelmes a képernyőn is exponálni, nem hiányzik túlzottan a plusz gomb.
A fülest én nem használom, mert alapból nem szeretem az agybadugós kialakítást, így arról nem tudok nyilatkozni, de átlagosnak, vagy annál kicsit jobbnak mondják, páran panaszkodnak, hogy halk, ezt más fülhallgatóval én nem tapasztaltam. -
Milyen szénsavas? Mert nem mindegy! Az 1 bubisat meg az 5 bubisat jobban bírja, mint a 10 bubisat, de mint tudjuk az előbbiek drágábbak, mert azokból ki kellett szedni a többi bubit..
Na de off vége, mert még valaki komolyan veszi.(#4260) HuaweiU8500
Érezd azért az iróniát.
-
-
-
válasz
Burt1793 #4206 üzenetére
És akkor mi van, ha 34 ezer pontot ér el? Jelenleg nincs a piacon olyan játék, vagy alkalmazás ami ezt kihasználná. Akkor meg minek? Azért, hogy verd a melled a pontokkal, hogy igen, ez ennyi pontot képes elérni?
A legtöbb játék pl. a GTA meg hasonlók, még a 4 magot sem használják ki.
Az akksi meg simán kibír itt is 1-1,5 napot... -
válasz
Roland861010 #4165 üzenetére
Szerintem érdemes felrakni, és az összefoglalóban mindent leírtam..
-
-
válasz
naturepalmer #3990 üzenetére
Ha már OTA-n elérhető, akkor már egy ideje kint lehet, mert az OTA frissítés általában később szokott lenni.
-
Service menüben meg tudod nézni, hogy milyen firmware ment fel.
Tárcsázóba írd be: *#*#7378423#*#*Sajnos gariban lehet, hogy nem fogják javítani. De reméljük, hátha.
(#3804) Invi
Ja, azt hittem, csak bizonyos pontokon nem érzékel. Annyiból meg kell lennie. Most nézem, hogy pesti vagy, akkor ne a szolgáltatóhoz vidd, hanem egyenesen a Cordonhoz.
-
válasz
SkyS1gn #3783 üzenetére
Srácok... Most ez komoly? 1 embernek tört be a kijelzője, ki tudja mitől az is lehet, hogy a zsebében megütődött, vagy akármi. Ebből az egy esetből egyből levontok messzemenő következtetéseket, hogy na az egész, úgy rossz, ahogy van, és mindegyik törni fog... XDA-n még nem láttam, hogy előjött volna ez a porbléma, ott pedig egy kicsit több felhasználó van mint itt.
A melegedés meg teljesen normális, ilyen használat mellett, amit a kolléga írt fent, minden telefon ennyire fog melegedni..(#3782) zenwalk
Beállítások/ Energiagazdálkodás, itt lejjebb tekersz, és ott lesz, hogy "Állapotsoron megjelenő adatok".
-
válasz
Coyote2000 #3728 üzenetére
Nálam is jól működik. A legfrissebb szofttal. (434)
-
válasz
Nokia12 #3689 üzenetére
Ehhez évek kellenek, hogy jelentősen csökkenjen. Mert szerintem elég kevesen vannak, akik 100%-ban kihasználják ezt a védelmet ami azt jelentené, hogy 1 méter mélységig 30 percen át vízben van.. A legtöbben vagy biztonsági okok miatt örülnek a védelemnek, vagy mert így könnyebb a szennyeződések eltávolítása és nem kell félni esőben elővenni a készüléket.
Csak arra utaltam a legelején, hogy sokan úgy állították be, hogy ha nincs dokkoló, akkor gallyra megy a dugasz, ami túlzás.. Ennyi.. -
válasz
Nokia12 #3674 üzenetére
Ezzel az indokkal nem tudok csak egyet érteni:
"De legalább nem nyitogattam az USB ajtaját, így tovább maradhat vízálló."Ez így ahogy van butaság, már bocs. Szerinted a Sony mérnökei ügy terveznek meg egy ilyet, hogy belemarkolnak valamibe és na majd ez jó lesz, biztos bírni fogja. Hihetetlen mennyiségű elemzés, tesztelés, minőség ellenőrzés van egy ilyen kis fülecske mögött is. Ha nem bírná maximálisan a terhelést, az IP57-es minősítést sem kaphatta volna meg. Hidd el, ha napi 50-szer nyitja ki valaki, akkor sem fog csökkenni a vízállóság.
(#3677) zenwalk
Az szép, néhány hónap múlva e-bayen az eredetit már 3000-ért fogják árulni...
-
válasz
spawn21 #3671 üzenetére
Nyugi már.. csak megjegyeztem, hogy nem kell 1 perces eltéréssel HSZ-t gyártani, bele lehet rakni 1 HSZ-be is..
De hogy érdemben is hozzászóljak...
Az ötlet maga nem rossz, de nekem nagyon kókánynak látszik az egész, egy ilyen elegáns telefont nem raknék bele egy sufniban készült műanyagdarabba, ami látszik, hogy egy teljes telefont védő tok volt valamikor, csak szét lett kaszabolva.
Félreértés ne essék, nem akarom leszólni, de ha már kirakta, akkor lehet véleményezni...Az igazi az lenne, ha mindez minőségi anyagból lenne. Egyszer lehet megtervezem Inventorban vagy Solid Edge-ben a gyári tokot, és azt CNC-vel kimarni fából, vagy acélból, és azt lefújni. Az már szép lenne.
-
válasz
Templomegere #3653 üzenetére
Letesztelheted, hogy ott minden ok-e.
Szerviz menü: *#*#7378423#*#* Ezt kell beírni a tárcsázóba. -
válasz
zenwalk #3645 üzenetére
Halk?? Nekem ha itthon vagyok, akkor a legalacsonyabbon is hangos, utcán meg fél hangerőn pont jó.
Szerintem nem a hangszórón van a füled -tapasztalat- eddigi telefonjaimon nem volt ennyire fent a hangszóró, így megszokásból kicsit lejjebb tettem a fülemhez, de pár nap alatt megszoktam, hogy legfelül van a hangszóró. -
válasz
Ulovehoci #3625 üzenetére
Akkor miért csodálkozol, hogy nem működik, ráadásul pont driver hibát dob? Pontról pontra csináld végig amit leírtam, és semmi gond nem lesz..
(#3633) njnl
Akkor vedd meg 7000-ért.
Ugyan azokat árulják egyébként, mint amit bárhol máshol megveszel csak sokkal jobb árakon, mert nagyon nagy tételekben vásárolnak, és nem itthon van a székhelyük.
Vagy e-bay, ott még ennél is olcsóbb.. -
válasz
SkyS1gn #3554 üzenetére
Annyira hasonlítod folyamatosan a ZL árait a Z-hez, de azt vedd már figyelembe, hogy sehol nem fogsz kapni rendes garanciás ZL-t itthon. Megveszel egy ki tudja honnan, Türkmenisztánból behozott telefont, amivel ha ne adj Isten bármi lenne, majd a GSM bolt ott fog átvágni ahol tud..
(#3547) Danny750
Igen, szerintem is jó választás a T is ilyen áron. Mikor megjelent én még 120-ért vettem előfizetéssel. Sokkal jobb választás mint egy sima S3 pl.
(#3555) kali
Gyártói gari itthon nem is lesz a ZL-re, mivel hivatalosan nem kerül forgalomba. Így csak a szürkeimportos GSM boltok vannak...
-
Kicsit furcsa elsőre e kettő közt vacillálni, mert szerintem nem sok közös van a kettőben, csak mindkettő az adott cég prémiumkategóriás terméke. A legfőbb különbség az Android vs iOS meg a méretbeli különbségek..
Én személy szerint soha nem vennék iPhone-t mert azzal egy teljesen zárt rendszert fogsz kapni, amin nagyon kevés személyre szabható beállítást fogsz kapni. Android esetében már root nélkül is 70%-ban tudsz változtatni a rendszeren, ami legfőképpen a kinézeten jelenik meg. Ha nem tetszik a tárcsázó, azt le tudod cserélni, ugyanígy a billentyűzettel, launcherrel, lockscreennel szóval szinte mindent meg tudsz változtatni.
Ha neked fontos, hogy minden olyan legyen ahogyan Neked tetszik, akkor mindenképpen a Z-t válaszd.
Meg azért a vízállóság, és az 5" is a Z felé billenti erősen a mérleget.(#3505) Sup
Az akksi ilyen használat mellett amit írsz, bőven ki fog bírni egy napot, talán még kettőt is.
Cikk az akksi használatról.Ajánlom a Te figyelmedbe is a fenti írásomat, szerintem a Z jobb választás.
Még egy plusz fólia szerintem felesleges a telefonra, a Z-n ugyanis alapból van elöl és hátul is kemény fólia.
-
válasz
krisz12071 #3473 üzenetére
Ha a szolgáltató függetleníti, akkor megmarad a garancia...
-
-
válasz
Burt1793 #3386 üzenetére
Teljesen más kategóriáról beszélsz.. Sokkal kisebb felbontása van a S2-nek... Hogy lenne ugyanannyi a fogyasztás?
(#3388) Palesz191
Szerintem egyébként nincs. Csak androidos készülékeke között lehet szerintem.
Amúgy teljesen felesleges is mert erre a célra sokkal jobb például az AirDroid -
válasz
HuaweiU8500 #3370 üzenetére
Nem inkább ZL vagy T? A Z-nek üveg hátlapja van..
-
válasz
HuaweiU8500 #3356 üzenetére
Bekapcsolt Stamina alatt is megy?
-
válasz
HuaweiU8500 #3352 üzenetére
Az kemény. Így viszont elnézést..
A Sony-nál dolgozol?
-
válasz
Coyote2000 #3254 üzenetére
Így van. Ez pedig meg tudja mutatni, hogy a fogható wifi jelek melyik csatornán vannak.
-
válasz
naturepalmer #3195 üzenetére
Régión belül is SI szám alapján terítik először, megint csak a szerverek tehermentesítése céljából.
-
válasz
SzőkeKapitán #3177 üzenetére
Ezek alján ott szokott lenni, hogy nem minősül ajánlattételnek, és csak reklám célzatúak stb stb bővebb tájékoztatás a honlapon, ahol se híre se hamva a Z-nek.
-
válasz
Coyote2000 #3167 üzenetére
-
válasz
HuaweiU8500 #3162 üzenetére
Ez nem az S topik.
-
válasz
Vertigo #3151 üzenetére
De te találtál egy problémás kiállított (!) készüléket, és Te ez alapján leszűrted hogy az összes Z rossz...
Arról hogy meggyőzzenek nem a kiállított darabok fognak, azok maximum arra jók, hogy kezedbe fogd, megnézd valójában milyen is a készülék, amit már a képekről megismertél. A legtöbbet a felhasználók tapasztalataiból lehet megtudni, és a tesztekből... Nem pedig egy kiállított darabról kell messzemenő következtetéseket levonni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gombászkönyvek egyben
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest