- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pigmeus_1
tag
Tegnap este újra feltettem a JB-t, de már a Central Europe verziót. Ebben nem tapasztalom a tegnapi akadozást, eddig gördülékeny minden.
Az akku használat is érezhetően jobb, most tartok reggeli 5:25 óta némi netezéssen és rádió hallgatással 91%-nál.Még tesztelem.
Csak egy lelkes felhasználó...
-
k.daniel91
tag
Sziasztok,
Segítségeteket kérném, a Google Now hangutasításait hogy "kell" / "tudom" használni?
pl. egy ébresztő beállítása? Rányomok a mikrofonra és mondom hogy "Set alarm eight o'clock" és csak annyit tesz..hogy rákeress Google-n és kidobja a találatokat. -
törölt tag
válasz nintendojet #16819 üzenetére
Win7 van, de másik gépen is próbáltam és ugyanezt csinálta (szintén Win7).
Egyelőre úgy néz ki megoldódott a dolog - minden képet kiszedtem ami akkoriban került fel mikortól ezt a hibát elkezdte csinálni, most jó.
Úgy néz ki sérült kép volt a ludas a fagyásban.Tegnap én is megnéztem, de Telenornál még nincs JB... ejnye.
Amúgy kell valamit menteni róla vagy simán frissít? Mivel nincs fő szám változás gondolom nem, de biztos ami biztos gondoltam rákérdezek.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
-
Dany007
veterán
válasz k.daniel91 #16952 üzenetére
Én is ezen rágódok... még nem jöttem rá. =/
-
eami
veterán
válasz k.daniel91 #16952 üzenetére
állítsd angol nyelvűre a telefont :-) ha magyar akkor bár megerti az angolt de cardokat nem dob.
[ Szerkesztve ]
-
Pickle Rick
senior tag
JB ota nem megy a viber. csak loading felirat es semmi. Valaki tapasztalt ilyet? Tipp a megoldasra?
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
darvinya
titán
válasz Pickle Rick #16957 üzenetére
Töröld le, és használj másik fajtát.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Dany007
veterán
válasz Pickle Rick #16957 üzenetére
Nekem működik kiválóan. Most beszéltem az asszonnyal.
Egy gondom van csak vele, hogy én rohadt halkan hallom benne a másikat, ellenben a másik oldal kristály tisztán hall. De ez már 2.3.7 alatt is ilyen volt.
Na egy a lényeg a Viber nálam teljesen jó JB alatt is.@eami:
Én most átlőttem angolra (UK) de így is csak google-ben keres...
És a gyors elérés a hosszú home gomb-ra mért nem működik vajon? Vagy van ennek valami gyors elérés funkciója?[ Szerkesztve ]
-
Pickle Rick
senior tag
válasz darvinya #16958 üzenetére
Köszönöm az értelmes hozzászólásodat! Tisztában vagyok vele, hogy a Viber nem egy jó alkalmazás, de ha minden ismerősöm azt használja nem tudok mit tenni.
Dany007: Okés, akkor nálam van valami gebasz. Majd este ránézek.
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
darvinya
titán
válasz TomWexX #16960 üzenetére
Igen, csak a root eddig még nincs megoldva rendesen így elég nehéz a visszarakása.
Számomra az elrendezés és a egyes kapcsolók hiánya zavar.
De nemsokáig.
(#16959) Dany007
Mostantól nem a hosszan menü gombra változott.
(#16962) Pavti
Át kell szoktatni őket.
Én is így tettem és egyik sem panaszkodot.
Sőt örült neki, mert van sokkal jobb nála és még is ugyanilyen egyszerű.[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Még mindig....
Sziasztok, én most raktam fel a JB-t T-s vagyok, frissítve is és SUS al is, de nekem mindig eltűnik idővel a képernyő feloldó szövege, helye, persze így is működik, de ez így ok ?
Újra indítva ott van, de aztán eltűnik megint...
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
törölt tag
-
Dany007
veterán
válasz k.daniel91 #16961 üzenetére
És most így működik? Mert nekem továbbra sem. Pedig minden nyelvet beszédet, felolvasást stb átállítottam UK angolra, ahogy a Google now is. És semmi. Továbbra is bármit kérdezek bedob egy google keresést azt viszlát. Fel se olvas semmit, meg se mukkan.
-
TGa
tag
Sziasztok!
Tegnap délután raktam fel a JB a PC companionnal és 100% aksival. Este pár perc telefonálás, 40 perc gps futás után késő estére már 30%, reggelre 10% alá ment... mindezt stamina mellett.
Hát ez számomra elfogadhatatlanAmi nem megy JB alatt nálam: koordináták (nem hajlandó helyzetet frissíteni). Mást negatívat nem tapasztaltam, megy a galéria, ugyan első alkalommal sokáig töltötte be a képeket, de azóta minden ok. A fényképek jól készülnek 8 m mellett is vakuval, nincs feketeség.
Felhasználói élményre a sok apró finomítás és kinézet miatt javított a JB, ezt el kell ismerni. De az aksin nem tudok átlépni, lassan megbánom a frissítést.
Antutu 6651 pontot adott, kicsit többet az eddigieknél.
Üdv -
Misua
senior tag
Sziasztok!
Szemezek e telcsivel, jelenleg SE Live with walkmanom van.
Első sorban játszani és sorozatokat szoktam nézni rajta (átkonvertálva).
Minden tetszik P-ben, kivéve hogy SD kártyát nem támogat. Van valami mód plussz memóriára/adattárolásra??, mivel naponta utazok és nem árt ha jó pár rész van a kedvenc sorozataimból -
törölt tag
Jelentem, működik az MSC mód JB alatt is!
-
Pigmeus_1
tag
Reggel 5:25 óta használom, és most tartok 48%-nál!!!
Semmivel sem használtam többet mint az ICS-el és ott még olyan 75% felett lennék bőven!
Furcsa azért ez...
szerk:
Írtátok, hogy van valami program amit feltelepítve az USB portról is lehet rendesen tölteni a telót. Be tudnátok ezt linkelni nekem? (úgy néz ki, hogy kelleni fog még ma)[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Próbáltam....
Szerk.: Akksi témában.
Az új rendszerrel ismét kell ~ 1 hét az akksinak és a telónak amíg beáll a rendes fogyasztás. Így könnyen elképzelhető, hogy az első napokban még jobban fogy az akksi.
De amint a fenti screenen is látható én 69%-on állok. Reggel 6-óta megy. Akkor vettem le a töltőről. Viber, net, GPS meg egy csomó állítgatás ami eddig csináltam. Ugye, nekem is új a rendszer és most sokat nyomkodom... Így is "csak" 30%-ot fogyott az elmúlt 5 órában. Nem rossz ez, ahhoz képest, hogy szinkronizál, wifi-zik, fényerő ~ 60%-on...[ Szerkesztve ]
-
TGa
tag
Javítok, megy a koordináták is! A helyszolgáltatások menün kívül van egy új menü is amiben engedélyezni kell: Fiókok-Google-Helybeállítások. Tehát a google programokat külön is engedélyezni kell.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Elég rég írtam, így gondoltam hozzászólok a témához
Nekem is fenn van a JB Zárt bootloaderen, sikeresen rootoltam is Remek lett!
Annyi módosítást csináltam, hogy a gyári launchert szerkesztettem kicsit mivel, nem jön be nekem a docknál a szürke háttér és a menüben az a szürke téglalap háttér. Tehát ilyen lett (már nincs ott semmi):
Ha másnak is hasonló az ízlése akkor feltöltöttem és itt letöltheti: [link]
Csak felül kell írni a home.apk-t. Jogosultság: rw-r--r-- majd reboot.
PS5
-
darvinya
titán
Akkor most neked ICS CWM JB van fent?
Van rendesen bug a JB fw-ben.
-nem működik a 1 gomb Play Pause
-EQ feliratok szétcsúszva
-háttér folyamatok összeakadása az optimalizálatlan app miatt.
-zene hallgatás közbeni app használatkor zene akadás androidon.[ Szerkesztve ]
-
-
Pigmeus_1
tag
válasz nintendojet #16976 üzenetére
Azt vágom, hogy simán tölti, de mintha valami lett volna aminek segítségével a gép nagyobb A számmal tudja tölteni. Talán 1000mA-el...
-
RohamDroid
aktív tag
Sziasztok T-mobileos vagyok, jelenleg 4.0.4 van a telefonomon. Nem tudom hogy gyári-e ugyanis egyik updater progi se kínálja fel a frissítést azt írja hogy a legfrissebb van rajta. Tudtok mondani valamit ami alapján betudom azonosítani hogy gyári sony rom van-e rajta ?
Esetleg lehet hogy még várnom kell, hogy beadja a frissítést a gép ?
Üdv.: Csaba
-
freemanone
addikt
válasz Pigmeus_1 #16984 üzenetére
ahoz usb3 is kell, mert usb2-nek 500mA a vége.
(#16982) darvinya:
"-nem működik a 1 gomb Play Pause" - nálam mműködik.
"-EQ feliratok szétcsúszva" - az nekem is olyan sajna
"-zene hallgatás közbeni app használatkor zene akadás androidon." - Azzal nincs problémám, játék közben sem. Transformer Prime TF201-en viszont alap dolog volt, de ha hálózatról hallgattam rajta zenét akkor nem...amit én vettem észre:
- jobban melegszik a telefon erős igénybevételnél
- egyelőre gyorsabban merül az akku terhelés alatt, idle állapotban rendben van stamina nélkül is
- ICS alatt a Wave élőháttér akadás mentes, JB alatt viszont a háttér ugyan nem röcög, de minden más igen...
- Holo Launcher HD is gyérebben teljesít, mint ICS alatt.
- Google Now működik, de közel sem tökéletes. Ébresztést be tudtam állítani vele, de telefon funkciókat nem tud kapcsolgatni, ezt közli is. pl: "turn on wifi" üzenet: "Sorry, device features are not yet supported."
- Romlott a ram kezelés láttszólag, mert kevesebb a szabad ram mennyisége átlagosan. (ez mondjuk lehet, hogy azért van, mert még nincs kiherélve, csak root+alap rendszer, beállítva, holo launcherrel)A telepített appok 100% ugyanazok ICS és JB-n is, mert a Google Play Store backup - restore funkcióval telepítem az appjaimat. Elég hasznos, mert gyakorlatilag amikor bejelentkezek a telefonba a google fiókommal wifin azonnal telepíti is az előző rendszeren lévő összes extra alkalmazást, szinkronizálja a névjegyzéket, gmailt, naptárat. Így egy helyen egy parancsal el tudom intézni a belakás első fázisát. A teló izzad mint egy jóféle versenyló, de gyors és kényelmes.
[ Szerkesztve ]
-
Pigmeus_1
tag
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz freemanone #16986 üzenetére
Mennyi a szabad és a max elérhető RAM JBn? köszi
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
freemanone
addikt
válasz HuaweiU8500 #16988 üzenetére
801 a max elérhető és átlag ~200mb van szabadon egy nap futás után. Ha jól rémlik indítás után volt olyan ~350mb szabad ramom, de ezt most még nem akarom megnézni, mert folyamatos tesztet csinálok egy hétig általában az új romokkal. ICS-el több mint egy hónap uptipe volt a rekordom, amikor dobott egy reboot-ot hirtelen. Persze az erősen átalakított rendszer, de gyári 75-ös romon alapult.
-
darvinya
titán
Na ennek utána nézek, mert 2 3 gombnyomás működik, csak az 1 nem.
Pipáld be a HW fedvények tiltása a Fejlesztői lehetőségekben és egyből nem melegszik.
Én is észre vettem az megoldotta egyből.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
csacsi67
addikt
További jó JB-zést Romolásrt mindenkinek .jó volt itt, jó kis csapat volt.Remélem más topicba összefutunk majd . A telefont eladtam.
-
freemanone
addikt
válasz darvinya #16990 üzenetére
ez a röcögésen is segített wave élőháttérnél. így már csak a widgetek képernyőn van gond, de az belefér, mert úgyis csak pár havonta 1x van használva. köszi a tippet!
Mostmár csak egy quickpanel-settings kéne, meg ki kell majd próbálni az AC!D Audio mod-ot, mit szól a JB-hez. Elég szépen javít a hangminőségen és némileg a hangerőn is ICS alatt.Amit kifelejtettem: nálam a kamera szárnyrakapott és végre normális sebességgel működik! Gyorsan fókuszál és már kattint is, olyan 1-1,5sec/kép sebességgel lehet vele fotózni.
[ Szerkesztve ]
-
Zigi
senior tag
"ahoz usb3 is kell, mert usb2-nek 500mA a vége." Az újabb alaplapokon van "töltő" usb port amin megy a 1A.
Giga és az asus-nak is van hozzá szoftvere erre gondolhatott a kérdező.A jb-ről....én nagyon elégedett vagyok vele. Nem tudom kinek hol és mi akad de én nem vettem észre ilyesmit.
Walkman helyett mást használok, és az akku is elég jól bírja legalábbis jobban mint a 75-ös fw-vel. A szabad ram nálam 370-380 (reggel óta megy), bekapcsolás után pedig 400 körül van. Ha negatívumokról kell beszéljek akkor 2 dolog zavar, a lehúzható sáv gyenge próbálkozás (de biztos csinál valaki oda zseblámpát meg gps-t) és a kamera az istenért sem akarja megjegyezni hogy ISO100-ban szeretnék fotózni. Szóval most érte utol magát a P így kellett volna kiadni kb. ez már egy jó alap, most már jöhetnek a szakácsok Ha lesz zárt BL-re CM azt majd szívesen kipróbálom, de jelenleg nagyon jól fut ez a gyári FW.[ Szerkesztve ]
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz freemanone #16989 üzenetére
akkor az nem lényeges változás. Az uptime rekordok a tapasztalataim szerint csúnya hibák forrásai lehetnek, így én már 100 óra után gondolni szoktam egy restartra
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
darvinya
titán
válasz freemanone #16992 üzenetére
Kis türelmet kérek és lesz QuickPanelSettings is.
Van egy lyuk a rendszerben ahol felrakható a root.
Mivel én ráfrissítettem root-os ICS-re így megmaradt a SD Mounter amit hozzá csapható a USB hibakeresés válaszható… menühőz.[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
nah ezt nem tudtam, asztali pc piacot már nem követem egy pár éve. köszi az infót!
Nekem MSI notim van és az egyik usb3-as portom ilyen, hogy van egy iCharger nevű app, amivel 1A-el tölt ha az fut a háttérben. Viszont ha új deszkák, akkor azok a portok nem usb3-asok véletlenül?(#16994) HuaweiU8500: Ez nálam változó, hogy mikor, de pont ettől függ. Ha nem úgy megy a vas ahogy azt szeretném, akkor reboot. Az egy kirívó eset volt, hogy olyan sokáig bírta hiba és belassulás nélkül. Általában nagyjából hetente újra van indítva.
(#16995) darvinya: nem rohanok sehova! előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz freemanone #16996 üzenetére
Hehe, nekem a rekordom valami 700 óra környékén volt. 2.3.7-tel. Gond és lassulás nélkül. Akkor is csak azért indítottam újra mert azt hittem az segít valami progri beállításnak (asszem witgetsoid frissített éppen).
Szvsz ez egy igen jól eltalált készülék, ha nincs szétcseszve a júzer által vagy agyon nyúzva, akkor semmi nem indokolja az újraindítást.Én meg pont a notikat nem ismerem, de szerintem ott nem mindegyikben képes az usb3 ekkora ampert leadni, mint amit fentebb írtak. (asztali PC rulz! ) De persze lehet téved.
-
Zigi
senior tag
válasz freemanone #16996 üzenetére
Nem, megy az usb2-n is itt az asrock-é hosszú az alaplap lista a régiek nem usb3-masak [link]
Ugyan ez van a többieknél is csak nem csak szifont lehet tölteni hanem bármit. Jelölt az usb port az alaplapon, ha jól emlékszem pl. piros a belseje.
Meg is van:[link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia