- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz darvinya #16349 üzenetére
JB lesz, hogy mikor azt nem tudni, de mivel régi sony-s (sony-ericssonos) vagyok egy két ilyen frissítést már megéltem, a hivatalos bejelentésre átlag 2-3 hónapot kell rászámolni.
Egyébként ma van az első nap amikor nincs semmi bajom a géppel és így most kezdem is egyre jobban megszeretni. Nagyon kézreeső, felhasználóbarát kis cucc ez
Renault power
-
Damage401
senior tag
válasz TomWexX #16353 üzenetére
Ha kiadják ha nem akkor is lesz asztal csapkodás. Mert a U meg hasonlót társai sem kapják meg, csak a P(ha megkapja). No de 100%, hogy ha csak Pre lesz kint akkor Sony profitja pont ott lesznek mint a HTC profitja. Ők itt rontották el. No ez a jövő muzsikája
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
mexel
veterán
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ez a telcsi támogat valami billentyűt vagy egeret? Milyen fajta jó hozzá? USB-s vagy bluetooth?
-
darvinya
titán
válasz Damage401 #16355 üzenetére
Ráfoghatják, hogy kiadták a Pre -t, de már kifutott az időből.
Ekkor már az asztal csapkodása értelmetlen.A gond ott van, hogy sok új készülék van NXT és Ion széria után, akiknek a várakozás felér az elavultsággal.
(#16357) mexel
Mindkettőt kezeli.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
mexel
veterán
válasz freemanone #16360 üzenetére
Köszi! Minőségbeli különbség van a kábelek között? Mintha tableteknél olvastam volna hogy számít hogy milyen kábellel van összekötve.
-
freemanone
addikt
válasz darvinya #16361 üzenetére
Ezzel egy picit vitatkoznék, de csak a fogyasztás részében. Az eszköztől erősen függ az energia használat. Egy példa az Én Logitech K800 billentyűzetem és Performance MX egerem, aminek a nano vevője közös is lehet amennyiben párosítod őket, így hub sem kell és alig fogyaszt valamit. Átlag vezetékes bill, egér viszont zabálni fog ahogy mondtad.
(#16362) mexel: tökmindegy, attól lesz OTG egy kábel, hogy a sense láb és a föld rövidre van zárva. Ez egy alap OTG kábel, amivel nem tudod tölteni a telefont használat közben. A többi láb ugyanúgy van bekötve, ezekben nincs elektronika.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz freemanone #16363 üzenetére
Köszi! Akkor megmondom vegyenek egy ilyet, és egy usb bill egér kombót. Pendrive-ot is kezel az eszköz?
-
mexel
veterán
Van még egy kis gondom. Xperia P-re szeretnék fájlokat küldeni laptopról bluetotth-al.Sikeresen lehet párosítani, 1 fájl átmet, de nagy fájloknál azt írja hogy a kérés nem teljesíthető. Mi lehet az oka?
-
lacy027
tag
MyPhoneExplorer is egy alternatíva. Kell, hogy legyen egy routered de megoldható nélküle is. Azonos hálózaton, ugyanazon a routeren kell lennie a gépnek és a telefonnak is. Feltelepíted a gépre a programot, elkezded keresni vele wifin a telefont, megtalálja, automatikusan felrakja a telefonra a szükséges programot, aztán mehet a másolgatás. Még így is lassabb mint kábelen, de jóval gyorsabb mint a Bluetooth. Telefonkönyvet, sms-t tud szinkronizálni a program.
-
mrlujoak
veterán
Mivel tegnap nem voltam itthon, így ma került a kezembe a posta, ami bizony 2 darab (egy fekete és egy piros) Xperia P kupakot rejtett.
Nos, minekután ripityára törtem a P-m, így a kupakokra, de még a HDMI kábelére, és a gyári bőrtokjára sincs szükségem.Mivel itt hirdetni nem lehet, ezért csak ennyit jelentek ki...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
d3kk
senior tag
válasz zsoltzsolt #16376 üzenetére
Ezt inkább privátban...
-
mexel
veterán
Na úgy néz ki hogy az airdroiddal megy. Elég jó kis proginak tűnik, majd megnézem még jobban is. Köszönöm a segítségeket.
-
#Elvira#
csendes tag
válasz szente #16354 üzenetére
Arra gondolsz, hogy a telefon gyári beállítások visszaállítása? Azt még nem csináltam mióta megvettem, lehet ideje lenne?
Amúgy azt is kipróbáltam, hogy az összes futó alkalmazást leállítottam, levettem a fényerőt, stb...és éjszaka amíg hozzá sem nyúltam, 30%-ot lement az akksi. -
darvinya
titán
-
yodamester10
őstag
Van valakinek ötlete hogy megy win 8-on a PC Companion?
-
razorka777
veterán
válasz yodamester10 #16387 üzenetére
Sonymobile.
Csekkold az utolsó kommentet a lap alján.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
csacsi67
addikt
Irj egy emailt elküldöm az apk fájlt.
-
Maxentius
addikt
válasz yodamester10 #16387 üzenetére
Ugyanúgy megy, mint WinXP-n/7-en.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Maxentius
addikt
válasz yodamester10 #16392 üzenetére
Próbálhatod akkor azt, hogy leszeded az Eszközkezelőből a drivert, a telót újraindítod, illetve az összefoglalóban leírt Flashtool-drivernél említett speciális rendszerindítással indítod újra a PC-t is.
(#16393) Dzsuditt: Akkor csütörtökön lehet izzítani a PCC-t?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia