- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
HIGH-GIGA
csendes tag
Üdv !
Kérem a tisztelt gurukat Legyen kedves valaki prezentáljon 1 lépésről-lépésre szájbarágós leírást adni a gondomra Tehát a legfrisebb JB van a telefonon ,ezt akarom rootolni .Tudom hogy régebbi verziókkal már megoldották ezt a dolgot ,de úgy nekem nem sikerült A nagytöbbségű hülyékhez tartozom , azért már csinálltam ilyet , a moto defymet simán megcsinálltam ,az asszonyom xperia p-je viszont kifogott rajtam...... -
Atmo
senior tag
válasz razorka777 #17195 üzenetére
jaj de kár, akkor most várhatunk még egy hetet
enigma v4 romot próbáltad már?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
-
Atmo
senior tag
válasz razorka777 #17206 üzenetére
Az enigma rom v4 már jb-rom
-
Atmo
senior tag
válasz razorka777 #17209 üzenetére
Még nem próbáltam ki, azért kérdeztem, hogy próbálta-e már valaki
-
Atmo
senior tag
válasz razorka777 #17211 üzenetére
Kiváncsi leszek a véleményedre
-
-
darvinya
titán
válasz #32137216 #17216 üzenetére
Hát nem is egyből jött a hiba ezeknél, de amióta cseréltem a SystemUI-t azóta mintha magáhoztért volna.
Egy pár napig nem tudok foglalkozni a SystemUI-val, mert elvagyok csúszva.
Ez is csak azért készítettem, mert nem teszet kapcsoló elrendezés fent.
NTFS Mount az most a OTG kábelre érted?
(bocs lehet én keverem háttértárrá alakító app-al a belső tárat)Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
lacy027
tag
A pre-rooted JB verziót használom pár napja. Nincs semmi baja, gyors, stabil.
Amilyen változásokat én észrevettem, főként a kamerával kapcsolatban:
Mintha a képek minősége jobb lenne, de valószínű csak a gyönyörű napos idő miatt van. A videófelvétel képminősége tökéletes volt és most is az, a hanggal voltak problémák, de megoldódni látszanak. Végre eltűnt a felvétel megkezdésétől számítva mindig 3s-nél jelentkező hanghiba, amit a nemrégen belinkelt motoros videó elején is hallani. Továbbá jobb lett a hang minősége, eddig néha olyan volt mintha túl kevés bitrátával lenne tömörítve, mélyebb hangok, pl. motorhang, a telefonon visszahallgatva közel sem volt hibátlan. Ha belefújt a szél a mikrofonba, ott is lehetett hallani, mintha kissé túl lenne tömörítve. Amit sajnálok, hogy még mindig nem stereo, csak mono. Egy másik program a gyáritól eltérően stereo hangot rögzít a videó mellé, viszont nincs autofókusz, csak a kijelzőt tudom bögdösni a fokuszáláshoz. Mellesleg fejlődött autofókusz terén a telefon, elég gyorsan fokuszál. Mindez a gyári kamera alkalmazásra értendő.
A Cyber-Shot modot ha használja valaki és fontos neki a videófelvétel, ne telepítse JB alá, ugyanis a kamera nem elérhető szöveggel kidob az alkalmazásból. A mod telepítése után más programmal sem lehet videót felvenni, a fényképezés hibátlan.
#17215 @darvinya: Az Opera Mobile nálam ICS alól TB-vel kimentve tökéletes.
#17217 @razorka777: Az ICS alól kimentett SD Mounter JB alatt szintén tökéletes, nem csak ICS-n működik. -
Freezy
csendes tag
Gondolom nem vagyok egyedül azok táborában akiknek az SI code: 1261-6006 és még nincs elérhető JB számukra :/
Xperia P Silver - 4.1.2
-
Deck
titán
Dupla
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
JB nálam rendesen merül..
PS5
-
rob210
nagyúr
Akkor ezek szerint a JB vel még vérszegényebb az aksi.
Azt hiszem akkor nekem marad az ICS.Egyszerűen nem is értem a Sony-t csinál egy jó telefont és nem rak bele legalább 2000Mah-ás aksit.
Ez akkora blama.Pedig nagyon szerethető élhető lenne, ha az aksija nem lenne ilyen kicsi én akár cserébe még plusz 1-2 mm-ert is megbocsátanék neki ahogy szerintem sokan mások is.
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
Telomanikus
senior tag
Na nekem nagyon tetszik a JB. Egy nekem fontos, de amúgy apróság pl, hogy rendesen működik Instagram beépített kamerája.
A témák is nagyon tetszenek. Az Album(Galéria) is jobban tetszik így. A kezdőképernyők száma tetszés szerint állítható. stb. Nekem bejön egyenlőre!
-
Freezy
csendes tag
Egy hozzáértő véleményére lennék kíváncsi ezzel a tutoriallal kapcsolatban:
http://www.hackmyandroid.com/manually-udpate-sony-xperia-p-lt22i-to-android-4-1-jelly-bean/5221
Mennyire megbízható leírás és valóban működni fog?
Xperia P Silver - 4.1.2
-
darvinya
titán
válasz Freezy #17229 üzenetére
Flashtool használat magyarul a Téma összefoglalóban megtalálod.
Igen jó.
Ha root is kell akkor olvas vissza 200 hsz-et, ott pont OTA frissítésről van szó.(#17227) rob210
Csak az előző hsz-emet kellett volna elolvasni.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Atmo
senior tag
válasz razorka777 #17217 üzenetére
Csalódottan veszem tudomásul
Mind1, CM10 majd csak egy hét múlva?
-
Deck
titán
válasz rob210 #17232 üzenetére
Vissza fogod tudni tenni gond nélkül. Énis visszarakom valószínűleg. Szeretni akarom a JB-t de nem tudom mi lesz.. Rendes root hiánya még, kicsit laggos néha, gyorsan merül, nagyon lassan tölt.
1 hetig próbálom aztán meglátjuk mi lesz.ICS-el nem volt gondom..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
sub71
aktív tag
Sziasztok!
A telefon felajánlja az OTA-s frissítést, de a felénél mindíg kidób, újraindúl és kiírja, hogy nem sikerült! Semmi gyári app nincs kigyomlálva a fagyasztásokat is feloldottam! Ha titaniummal mindent lementek és gyári visszaállítást csinálok akkor sikerülhet? a ROOT miatt akarom az OTA-s frissítést!
köszi! -
darvinya
titán
Aksid min. 65%-on volt?
Van elég hely a belsőtáron min. 2Gb?(#17239) Freezy
Ha Flashtool indításkor rádogod flash módban a telot, akkor valódi flash-eléskor újra kell csatlakoztatni.
Elég akkor rádugni a telot, mikor mutatja, hogy vedd le és dug rá.
Logout-omon van leírás ICS felrakásról ugyanígy kell a JB-t is.[ Szerkesztve ]
-
-
duronx
senior tag
válasz bozsozso #17242 üzenetére
A ráfrissítés nekem is meg volt, örültem hogy nem kell mindent újra rakni, de az aksi nem örült velem
Alig használtam a telot s 16 óra alatt lemerült. A gyalulás után most az aksi 89%on van és becsült készenléti idő 2nap 9óra (stamina mód bekapcsolása mellett)"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Nekem is független telefonom van, de SUS még nem jelzi, hogy lenne frissebb verzió az ICS-nél, akkor még nekem is várni kell és majd jön? Vagy máshogy kéne frissítenem?
Bocsi ha hülyeséget kérdezek, rég követtem a fórumot.Előre is köszönöm.
-
darvinya
titán
Nekem 2.4Gb van.
De keresd meg amit letöltött csomagot és mentsd el, mert azt később visszarakva bármikor újra felteheted és nem kell letölteni.
Pechemre ezt a lépést kihagytam így az elveszett.
Keres a belsőtáron egy ilyen mappát abban lesz az OTA csomag telepítés előtt.
com.sonyericsson.notes[ Szerkesztve ]
-
Pigmeus_1
tag
Nekem is nagyon gyorsan lemerült az első nap! Délre már csak 17% volt. Azóta viszont összeszedte magát és visszatért az 1,5-2 napos üzemidőre. Eddig fagyás, lassusás nincs, minden gördülékeny, az összes program jól működik.
Csak egy lelkes felhasználó...
-
bozsozso
őstag
válasz duronx #17243 üzenetére
Én frissítés után vártam, mondjuk nem is volt más választásom mivel nem voltam itthon. A nagy eszemmel utazás előtt frissítettem a telót. Először azt hittem, hogy ahová utaztam annak a "különlegessége", hogy esetleg többet kell váltogatni 2g-3g(vagy van térerő nincs térerő) háló közt és ezért merül ennyire.
-
kirijima
csendes tag
Járt valaki hasonlóképp, hogy a pc companion-nal nem tud frissíteni ? Nekem megáll a frissítés előkészítése szakasznál, amikor azt írja, hogy húzzam ki, aztán dugjam vissza, miközben lenyomom a hangerő gombot, így is teszek, de nem csinál semmit, ha percekig várok, akkor se. Ki vagy bekapcsolt állapotban kell visszadugni ? Mert én úgy értelmezem, hogy kikapcsolva, ekkor csak a töltés indul el, semmi más.Van ötletetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest