- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
Na úgy látom, hogy a nextteles független telok nem kapnak Jbt..
:)
-
darvinya
titán
válasz nandow #17806 üzenetére
Akkor a másik fél a ludas.
Nemrégiben volt egy hívásom aminél max. hangerő mellett sem hallottam semmit.
Aztán kértem a másik felet, hogy beszéljen hangosan.
Meglepő mondon majd leszakadt a fülem.
A lényeg ott volt, hogy lefogta az ő mikronoját.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
d3kk
senior tag
válasz yodamester10 #17810 üzenetére
Amig .75 ot hasznaltok szerintem ne varjatok.
FLashtool .544 majd ota update vagy sus
-
Blamazs
senior tag
válasz yodamester10 #17814 üzenetére
Az enyém gyári független. Nexteles telefon.
-
gusthy
veterán
válasz freemanone #17793 üzenetére
Mint mondám, GiB nem egyenlő GB:-)
-
eami
veterán
-
vicces
addikt
válasz Blamazs #17815 üzenetére
dettó. nekem is .54 van rajta. amikor vettem gb volt rajta. majd a sus frissitette icsre. most meg sehol a jb.. mennyi az uj firmware?? 100-500mega?? én nem tudom, soha nem bizeráltam. teljesen gyári, még rootolva sincs. amiota kijött a jb nem hiszem, hogy nem férnék bele a letöltésbe. 2013ban nem nagy adatforgalom ez a sony szervereinek..
de lehet begurulok és felrakom a flashtoollal az uj firmwaret. csak én sosoem biztam a 3. féltől letöltött dolgokban. a mai világban bármit le tudnak programozni, félek, hogy esetleg adathalászat áldozata lennék. például a banki ügyeimet is sokszor a telón intézem. inkább maradnék a gyári megoldásnál, de úgy érzem a gyári frissitést én most nem kapom meg, míg más pedig igen..:)
-
Deck
titán
Ennyit problémázni.. XDA biztonságos. Ott található gyári romok is, root, fixek, stb.. A Sony hivatalos Support Fórumán a Sonys dolgozók is oda szoktak linkelgetbi XDA-ról romot, fixet, root megoldást. Semmi gond velük. FTF fájlok is úgy készülnek, hogy valaki lefrissíti a telefonját majd a letöltött fájlokból csinálja meg a flashtool az .ftf fájlt. Warezt én is kerülöm de ez biztonságos ha nem lenne az a Sony se linkelgetne XDA-ról meg mondanák is, hogy csak pcc-vel frissítsünk de nincs így. Ha csak a pcc-t használjátoj kitudja mikor frissültök.. Aztán se root.. Se hibajavításokat nem tudtok használni, se témázni, se a systemui-t, reklámokat se blokkolhatjátok, a felesleges dolgokat sem tudjátok törölni stb.. ROOT az alap. XDA meg biztonságos.
PS5
-
d3kk
senior tag
válasz vicces #17818 üzenetére
ezt én nem tartom hack-nek, illetve ha "muszály lenne" mert lenne valami a telefonnal akkor ti is hajlanátok erre. amúgy ez és a frissítés jb-re kb 20 perc alatt megvan (internetsebességtől függően: .544 (ICS) ill .400 (JB) is ~500MB)
az összefoglalóban benne van hogy hogyan kell flashelni, és mit ne mondjak nem ördöngősség.
,,ICS felrakása flashtool-lal:
Fontos: Új Rom felrakása esetén a telefonmemóriáról minden adat elveszik (letöltött appok, telefonszámok stb) érdemes ezekről előtte egy biztonsági mentést csinálni. Viszont a belső memórián ("SD-kártya") minden adat megmarad.
Amire szükség lesz:
● Flashtool
● ICS FTF fájl [6.1.B.0.544]1. Flashtool-t telepíted.
2. A drivereket telepíted a Flashtool / drivers mappából. Miután ez megvan, dugd rá a telefont a gépre és várd meg amíg a windows felismeri a telefont (Win7). Majd utána húzd le és kapcsold ki. Ügyelj rá, hogy a SUS vagy a PC Companion ne menjen a háttérben!
3. A telepítés után elindítod a Flashtool-t és a villám ikonra kattintasz, majd Flashmode-ot választod és OK.
4. A Select Source Folder feliratnál betallózod az FTF fájlt tartalmazó mappát. A listában megjelenik a 6.1.B.0.544 verziószámú firmware, ezt kell kiválasztani. Jobb oldalt mind a három wipe, az Exclude TA és a No Final Verification jelölőnégyzetbe pipát raksz és nyomsz egy OK-t.5. Amíg a program előkészíti a fájlokat, addig kapcsold ki a telefont és várj legalább öt másodpercet. Ha a program végzett, akkor fel fog dobni egy csatlakoztatásra felszólító ablakot, tehát most kell rádugnod a telefont a kábelre úgy, hogy a Hangerő le gombot nyomva tartod. Ha jól csináltad elindul a flashelés és elengedheted a hangerő le gombot. Néhány perc után kiírja, hogy „Flash done, waiting for reboot…”, ekkor húzd le a kábelt a telefonról és kapcsold be a készüléket. Ezzel kész is a frissítés, élvezd az új rendszert!''
[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
Előzetes verzió,nem ajánlott mindennapi használatra.
Én azért kipróbálom.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
qamu74
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van valakinek garis tapasztalata a T-nél?
Mert nekem a köv. problémám lenne. Van egy Xperia P készülékem 5 hónapos T függő és megadta magát!
Én tudatlan bevittem a T-hez gariztatni , és ott 15 nap kiadási időt adtak. Na már most én felhívtam a Sony
hivatalos M.i szervizét és ott azt mondták, hogy szolgáltatón beküldött készülékek javítása 3-4 hét
Ám ha egyből hozzájuk vittem volna max 5 nap és kész!Most ez hogy a bánatban van?Mihez kezdhetek,ha 15 nap után sincs kész a telefon..... -
qamu74
őstag
Köszi a választ!
Cordon javítja, igen nekem is.
A telcsi úgy adta meg magát, hogy rezzent egyet a zsebembe és kész!
Se bekapcsolni,se tölteni nem lehetett, semmire nem reagált !
Mókolva nem volt , mert zárt a bootloaderje...
Mi a ..... történhetett vele??
A t-mobilos jegyzőkönyvbe is az van írva, hogy nem tölt,nem kapcsol be -
Deck
titán
1. Hozzászólásba bekerülhetne amit írtam a blogomba. Az előre rootolt Jelly Bean telepítése Xperia P-re. Kinek kell szólni? Vagy ki tudja szerkeszteni?
PS5
-
laca19
csendes tag
megpróbáltam roootolni a telót. Az első leírás alapján csináltam. A cwm felrakása után hiába nyomkodom a hangerő le gombot, simán újraindul. Gondolom nem sikerült a root. ötlete valakinek esetleg hol rontom el?
-
qamu74
őstag
Egy kérdés.
Most hogy besz.rt a P-m(zárt bootloaderes volt) T-függő, az nem lehet,hogy javítás után nyitható legyen(allowed:yes) a telcsi, vagy a szolgáltatói telefonok eleve zártak. -
Atmo
senior tag
válasz razorka777 #17821 üzenetére
na es jo. mukodik, okés a rom?
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
Atmo
senior tag
válasz razorka777 #17840 üzenetére
hat ez vicc, most egy heteg.megint nem lesz semmi
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
qamu74
őstag
válasz razorka777 #17838 üzenetére
Gondolom..
-
qamu74
őstag
IMEI szám alapján ,hogyan,hol tudom ellenőrizni a gyártási dátumot?
-
vicces
addikt
elvileg felraktam a rootolt jb-nt. viszont már percek óta csak a boot animációt látom. ez normális??
úú, na elindult. kicsit sokáig tartott. itt is a varázsló
[ Szerkesztve ]
:)
-
laca19
csendes tag
válasz Toma78366 #17844 üzenetére
be van kapcsolva. nekem ez a lépés gyanús :'runme.bat' fájlt a 'Root_with_Restore_by_Bin4ry-XP' mappából. na itt kiválaztom a 2.est, de többször is próbáltam, nem igazán megy végig szerintem. volt hogy csak épp kiirt valamit és megállt, volt, hogy úgy nézett ki végigment de mégse. feladtam egyenlőre marad így
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest