- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz yodamester10 #12799 üzenetére
szi,
szerintem, felesleges!
inkább arra kell figyelni, hogy mit és milyen forrásból telepít az ember, de még húzós esetben is kicsi a fertőzés esélye![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kengyel
nagyúr
Ebben a kérdésben elég sok alternatíva van. Sokan igennel válaszolnának és sokan nemmel. Én személy szerint nem tettem fel. Meg attól is függ, hogy mennyit lógsz a neten.
kengyel
-
Allure
aktív tag
Ha megbízható forrásból szerzed be az alkalmazásaidat akkor szerintem felesleges.
-
yodamester10
őstag
Köszi a válaszokat!
Már csak 1 jó képnézegető app érdekelne ha tud valaki. -
Deck
titán
Hát valaki szerint kell valaki szerint nem. Egy biztos nem fogja a telefont, ramot is alig visz amelyiket én kipróbáltam és használom. Volt, hogy playen található appra is jelzett majd leszedte a google. Tehát szerintem nem felesleges. Lopásgátló, vírusvédelem, hívás sms mms szűrés, stb.. Tehát sok mindenre jók.
Ha nem akarsz fizetni akkor Avast, ha fizetnél akkor pedig Eset Mobile Security (2ezer) vagy Kaspersky Mobile Security (1ezer most playen). Esetet és a Kasperskyt én meg is vettem. Most Eset fut nálam öcsémnél Kaspersky.
Amúgy én nem warezolok semmit, ami kell azt megveszem. Nem akarnék ilyen miatt bekapni valamit.. És mellette fut a Vírusvédelem.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
calamites
őstag
Nekem eddig mindig segítettek, ha úgy alakult privátban. Pedig eddig még a PC-met sem nagyon mertem újra rakni, nemám a telefont.
Kezdek belejönni, de vannak még hiányosságaim. Amit viszont tanultam (és meg is jegyzek) szívesen elmondom.
Mindenkinek megvan a maga stílusa, kinek simulékonyabb, kinek direktebb.
(#12815) darvinya
Nekem pl 2 nap bénázás után segítettél, pedig előtte telesírtam a fórumot.De ha jön a JB tuti megint bénázok majd.
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
Használta már valaki a Pimp My Rom-ot?
-
S. Szabi
őstag
válasz bluemirage #12629 üzenetére
A gyári gari felára győzött, megrendeltem a nextelshop-tól a feketét
[ Szerkesztve ]
-
CoolMan
MODERÁTOR
A topicot kitakarítottam, megkérlek benneteket, hogy maradjatok a kulturált fórumozás keretein belül,lehetőleg veszekedés nélkül! Köszönöm.
-
d3kk
senior tag
Ha ajánlhatok a figyelmébe valakinek egy remek kis appot akkor EZT ajánlanám
-
hatter
tag
Sziasztok!
Hétvégén lettem fémtestvér tulaj
Egy alig 2hetes telót vettem.Szerintetek ezzel a töltő fejjel így semmi probléma sincs? Átalakítós... (szerintem nem Magyarországra szánt típus, itthon meg adták ezt a fehér átalakítót hozzá, hogy be lehessen dugni az itthoni konnektorba.) Köszi az infókat
-
tomki3
csendes tag
Köszi
-
őstag
Na azért leszünk itt még páran...
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
Ha már visszatértünk a topik szakmai részére, akkor lenne is egy szakmai kérdésem:
Melyik a helyes eljárás a ROM telepítésnél, mert egyszer így , egyszer úgy olvasni:
Custom romok telepítésének menete:
-Ments le minden fontos adatot a telefonról.
- A letöltött .zip kiterjesztésű fájlt másold a telefon belső memóriájába.
- Kapcsold ki a telefont, majd lépj be a CWM Recovery-be.
- A következőket csináld végig: wipe data/factory reset | wipe cache partition | advanced > wipe dalwik cache | mounts & storage > format /system
- Install zip from sdcard > kiválasztod a felmásolt zip-et és vársz míg feltelepül
-. KészA másik verzió ugyanez, csak fordított sorrendben:
-Ments le minden fontos adatot a telefonról.
-A letöltött .zip kiterjesztésű fájlt másold a telefon belső memóriájába
-Kapcsold ki a telefont, majd lépj be a CWM Recovery-be.
-Install zip from sdcard > kiválasztod a felmásolt zip-et és vársz míg feltelepül
- A következőket csináld végig: wipe data/factory reset | wipe cache partition | advanced > wipe dalwik cache | mounts & storage > format /system
-KészPrecision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
dajkapeter
senior tag
Üdv mindenkinek!
Tudnátok segíteni nekem abban, hogy hogyan tudnék wifi-t megosztani a telefonnal? Gépen sikerült a Connectfy progival, de a P-n nem tudom hogy hogyan kéne.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
Knight666
aktív tag
válasz dajkapeter #12836 üzenetére
Használati utasítás, 81. oldal.
Szerk.: Van hozzá widget kapcsoló is a gyári launcher-ben, azzal később egyszerűbb kapcsolgatni ha gyakran használod.[ Szerkesztve ]
-
100kg
tag
Azt észre vettétek, hogy ha az albumba megnézek egy képet és azt beállítom háttérnek akkor jóval fakóbb lesz a kép amikor háttérként szerepel? Erre nincs vmi megoldás?
-
darvinya
titán
válasz dajkapeter #12838 üzenetére
Nincs benne két WiFi modem így akkor a vétel leáll.
Úgy meg, hogy Bluetooth-on osztod a WiFi-s net-et.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
100kg
tag
válasz dajkapeter #12840 üzenetére
Megnéznéd azért hogy ugyan azt a képet ami a háttered megnézed az albumban majd egyből kilépsz az asztalra és akkor nem veszel észre különbséget?
-
Knight666
aktív tag
válasz dajkapeter #12838 üzenetére
Nem nagyon értem, hogy mit szeretnél. Wifi-t megosztani wifi-n? Bridge-et akarsz csinálni a telefonból? Vagy a kábelen jövő netet akarod a PC wifi adapterével a telefonnak megosztani?
-
100kg
tag
válasz dajkapeter #12844 üzenetére
Hát ez érdekes....
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.