- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyren
aktív tag
Sziasztok,
Kicsit talán OFF a téma, de nem tudom hol induljak el: Betört a telefonon az üveg.
Sajnos kiesett a zsebemből a készülék és pont úgy esett, hogy elpattant az üveg. Maga a kijelző működik, de az üveg megrepedt és a saroknál szilánkosra is tört. Használható a telefon, de félek, hogy kiesnek az üvegdarabok.
A lényeg: Hol érdemes ezt javíttatni?
A garanciális Sony szervízzel nincsenek jó tapasztalataim, ha nem kötelező, akkor nem vinném oda. Kamu GSM-ekben félve bízok csak. Minden sarkon van értelmesen kinéző "iPhone" javító szaküzlet, de a többi márkánál meg vagyok lőve, hogy hol lenne érdemes javítani.
Ajánlás, tapasztalat, bárkinél?
Köszönöm előre is.
Tamás''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
ironbed
aktív tag
"Briliáns AMOLED kijelző," -> PWM=176Hz.... Hmmm... A brilliánshoz legalább a Samsungos 240 kellene vagy picit még magasabb. Így több embernek "használhatatlan".
"Hogy a emberek még mindig azt hiszik, hogy a profi, cserélhető objektíves fényképezőgépeket csak viccből gyártják, és telefonnal kell jó képeket készíteni?" -> Nem ez lenne az elvárás, de ha van összehasonlítás, akkor azért fájó a kevesebb(szándékosan nem gyengébbet írtam).
Ár/érték arányban van gond a telefonnal. Még ha a nevet és a tényleg briliáns kivitelezést vesszük, akkor sem ér többet 80 ezernél a telefon.
Körülbelül ebben az árban van a OnePlus Nord . Azzal összehasonlítva látszik mi kellene az áráért az Xperia 10 II-be.Én a III-as változatot várom. Ott csak az innen átemelt kamera-hármas lesz ami "kilóg", de azzal már együtt lehetne élni.
Amúgy van gcam port a telefonra, sajnos nem találtam minta képeket.
[ Szerkesztve ]
-
Tyren
aktív tag
válasz
mrlujoak #154 üzenetére
Szia,
Köszi, de a BT eszközök törlését és újra párosítását próbáltam már, az sajnos nem működik.
A gyári visszaállítást nem próbáltam még, mert nincsen kedvem fél napot eltölteni az applikációk újra telepítésével és beállításával, főleg ha akkor sem biztos, hogy megjavul.
Azért gondoltam itt megkérdezni, hogy ha valakinek volt ilyen és lehetne tudni, hogy attól megjavul, akkor nekifutnék.
Sony Support legutóbb azt írta, hogy tudnak a hibáról és a következő frissítésben tervezik orvosolni. Azt nem tudják megmondani, hogy az mikorra várható...[ Szerkesztve ]
''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
mrlujoak
veterán
Kipróbáltam én is jópár BT eszközzel és (se bejövő hívánál, se indított hívásnál, se átadottnál) nem volt hiba.
Jó, nekem még új rajta minden, szóval...
Javasolni tudom, hogy a párosított BT eszközöket töröld le, csatlakoztasd újra a telefonhoz.
Tippem szerint egy olyan alkalmazás kotyoghat bele a BT kommunikációba, ami használhatja a mikrofont is.
Ha a BT eszközök újra párosítása után is hibás működés lép fel, adatmentés, és gyári visszaállítás...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Tyren
aktív tag
Sziasztok,
Pár hete egy szoftverfrissítés óta a bluetooth nem igazán akar jól működni.
Abban bíztam, hogy majd javítják és a következő frissítés majd megoldja. Örültem is amikor pár napja jelezte, hogy van új frissítés, telepítettem, de továbbra is rossz.A hiba:
Zenével nincsen gond.
De telefonálás kihangosításánál headsetnél (többnél is) és autós kihangosítónál is a következő a hibajelenség:
Nem hallok semmit, de a másik oldal hall engem.
Ha átrakom a telefon saját kihangosítójára, ott működik és ha egyből visszarakom a BT-ra, akkor már ott is jó.
De mondjuk vezetés közben nem olyan jó, hogy felveszem a bejövő hívást, aztán szólok, hogy kérek 1 percet, majd nyomkodom a telefont, hogy rakja át saját hangszóróra, majd onnan vissza a BT kihangosításra.
Van bárkinek hasonló hibája?
Még jobb esetben megoldási javaslata?Egyébként egész meg vagyok elégedve a telóval és az elmúlt közel egy évben nem is volt vele nagy gondom, de ez most azért eléggé zavaró.
Köszi előre is.
Tamás''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
mrlujoak
veterán
Alattam az elődöm... 😁
2 év - hiba és problémamentes - használat után az Xperia 10 Plus dual leváltásra kerül, és immáron az Xperia 10 II dual teljesít szolgálatot...
Merem remélni újabb 2 év jó tapasztalattal...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Spett14
tag
Vagyunk még akik ezt a telefont használjuk?
Ha igen, segítsen valaki!
Hogy vagy hol tudom kikapcsolni, hogy amikor hívnak, akkor ne "görgesse" a nevet, mert mire kibányászom a zsebemből, addigra a "Kovács Péter Attila"-ból már csak az "...r Attila" olvasható. És mivel van pár "Attila" a névjegyzékemben, ezért nem tudom, hogy kit veszek fel. -
kesztió
aktív tag
Azért próbálok rájönni, mi ez a nagy ajvékolás.
Mi lehet még fontos egy telefonnál azonkívül, hogy
Briliáns AMOLED kijelző,
Elegáns, 21:9-es képarány,
Stapabíró akksi,
Kényelmes helyre tett és megbízható ujlenyomat-olvasó,
Gyakorlatilag törhetetlen (Gorilla 6) és vízálló kialakítás,
Nagyon jó vételi stabilitás ás hangminőség,
Jó GPS modul,
Neves gyártó garanciája arra, hogy a telefon tudja legalább azt, amit ígér (eltérően a nagy pofájú Xiaomi, Oppo stb. modellektől, ahol csak van mindig valami bosszantó, amire nem számítottál).Hogy a emberek még mindig azt hiszik, hogy a profi, cserélhető objektíves fényképezőgépeket csak viccből gyártják, és telefonnal kell jó képeket készíteni? No meg a játékmániás hülyegyerekeknek az a fontos, hogy a legutolsó játékok is jól fussanak? (Telefonon, persze, mert 4K-s laptopon már ciki játszani, ugye.
)
Komolyan, na.
Ja, és a legizmosabb Adreno és Snapdragon milyen jól néz ki szétázva a tusolófülke alján, vagy egy néhai Xiaomi „Gorilla Glass version unspecified” szilánkokra tört maradványaiban?
Bug és debug fia vagyok én
-
kunbela
újonc
A telefonnal nem volt bajom. Amíg működött. De aztán amit a Cordon Electronics csinál garanciális javítás címén, az kritikán aluli. Ráadásul úgy, hogy a postaköltség oda is vissza is az enyém. Utóbbinál 3000 forintért körbefóliázzák két rétegben a dobozt, amiben beküldtem.
Több hibája van miután visszajött, mint volt. Most már nem csak újraindul random, hanem elmegy a wifi is random. -
barabbas
kezdő
Egyedül én olvastam format-tervnek a címet? Mondjuk annak is lenne értelme, a Sony azon dolgozik, hogy csődbe menjen.
[ Szerkesztve ]
Nem mindegy, hogy valaki az órát vagy az orrát húzza fel.
-
shark300
tag
válasz
#16820480 #145 üzenetére
Néztem az Xperia 1-et, normáis garival 250 ezer. Az meg mégis csak 70 ezerrel több, mint a P30 volt leárazva. 130 ezres kategóriában meg nem sok vízálló telefon van még. De őszintén szólva, már nem bízom a Sony vízállóságában. Furcsa módon, abban a gyártónak a szavában, aki gyakorlatilag bevezette a fogalmat. Így fájó szívvel, de búcsút mondok a Sonynak, jó volt veled ez a 15 év.
[ Szerkesztve ]
Ha egy hirdetésem lejárt, akkor már nincs meg az a termékem.
-
shark300
tag
válasz
shark300 #131 üzenetére
Fődarab cserével meg lett javítva. Közben megérkezett a Huawei P30 Pro + Snorkeling Case, meglátom, melyik marad. A P30 pont le volt árazva 180-ra hivatalos (ügyfélszolgálat által ellenőrizve) garanciával. Oké, hogy drágább is, de jobban is megbízom benne.
[ Szerkesztve ]
-
Szokás szerint megint túl árazta a termékét a Sony.
duree54
-
Fred23
nagyúr
Kamera gyenge, hardveresen elavult, de egész jól néz ki, és tud pár hasznos extrát. Szerintem a reális ára 80k.
-
shark300
tag
Tényleg emlékszem rá.
https://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/don-t-take-your-waterproof-xperia-z5-underwater-says-sony-1304163Rendeltem egy P30 Pro-t, Snorkeling Case-zel, kipróbálom, milyen lesz...
-
opr
nagyúr
válasz
shark300 #138 üzenetére
Reklamban ezerrel nyomtak a viz alatti kepkeszitest, aztan amikor elkezdtek beazni a keszulekek gyakorlatilag kozoltek, hogy egy bili aljaig se engedd le a telefont, mert bukod a garanciat.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
shark300
tag
válasz
Schuler888 #134 üzenetére
"Minden, ip67-68+ telefon, ami nem sony, amiota anno a ragasztassal befurodtek(szo szerint
)"
Ez hogy volt, most nem találok erről infót?
Köszi a tanácsot.
-
törölt tag
válasz
Schuler888 #133 üzenetére
Jaja, amúgy pont ugyanúgy kidobálja a memóriából a Samsung is a dolgokat, ebben nincs érezhető különbség szerintem. A Sony biztosan a vanilla memóriakezelést használja, ami Androidban van, de szerintem (legalább) a One UI óta a Samsung is. A kínaiak írják át rendre ezt a dolgot, csak minek, mert hogy jobb nem lesz, az is biztos.
-
Schuler888
senior tag
válasz
shark300 #131 üzenetére
"Apropó, tud valaki olyan telefont, ami IP68-as, de nincs benne a feltételekben, hogy "nem szabad a készüléket teljesen víz alá meríteni"
Minden, ip67-68+ telefon, ami nem sony, amiota anno a ragasztassal befurodtek(szo szerint
) nem vallalnak ilyesmit. Ismerosomnek sima s7-tel volt vizkarja, szervizlapon nyomasteszt szerepelt, meg kb teljes csere. Tobb tapasztalatom nincs.
Ha azt nem szamoljuk, hogy reggelente rendszeresen mosom inkabb meleg, mint langyos vizben, keveske folyékony szappannal tisztara a telefonjaimat... es mind tulelte hosszutavon[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Schuler888
senior tag
"a ram meg ugy a a samu felület miatt nemárt" mert hasznalva van, es nem zarja be a dolgokat a hatterben, vicces, hogy lassan az lesz a negativum, ha egy telefon dinamikus memoria-managementet hasznal, es pl. a 12GB-bol nem arra toreskszik, hogy lepucolja 10-ig. A muanyag hatlapot meg visszasirom a note4-rol. A note10+ 5G-nek is csak azert bocsatom meg mert gyonyoru a szinjateka es mattfoliazva ujjlenyomatot se gyujt..
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
shark300
tag
Megvettem még mikor adták hozzá az ajándék fejlhallgatót. Ahhoz képest, hogy az előző Z5-ös telefonomnak volt vízalatti módja (amit utána már nem ajánlottak használni), ez egész szépen beázott egy nagy viharban a zsebemben (nem volt nálam esernyő). Megnézzük, hogy mit mond rá a szerviz, utána eladom. Az sem tetszik, hogy gyári tokban már van rajta 1-2 microkarc a kijelzőn a por miatt. A kamera elég használhatatlan, de reménykedtem szoftverfrissítésben. Összességében nem szeretem.
Apropó, tud valaki olyan telefont, ami IP68-as, de nincs benne a feltételekben, hogy "nem szabad a készüléket teljesen víz alá meríteni" (lásd a Sony oldala), és talán egy kis esőt kibír, netán vizet?
Vagy netán mindenhova Huawei telefonnal, és Snorkeling Case-zel kell járnom, bár már Google sincs rájuk...Ha egy hirdetésem lejárt, akkor már nincs meg az a termékem.
-
saca23
aktív tag
válasz
janeszgol #129 üzenetére
Nem persze ezt nem állítottam
, csak azt akartam mondani igazából, hogy szerintem kamerába nincs akkor hátránya ennek a sonynak a két galaxyval szemben. Pontos akarok lenni ez a kategória amibe megérkezett az a 51 kategóriája, na ahoz képest meg bőven vállalható ez a telo mert az a51 azzal samu procival meg a kétforintos anyagával kevés egy ip szabványos üveg elül hátul kombos telohoz
-
saca23
aktív tag
válasz
janeszgol #127 üzenetére
Okés nem meggyőzni akarok senkit
, ha szerinted a samu kamerája jobb bár szerintem az a széria kamerája elég gatya, itt a cégnél van 51-71 is flottás előfizuval, de a mate20 körbe röhögi őket csukott szemmel
, soc az tényleg ujabb a 71-ben mondjuk induló áron170-ért elvárná az ember ugye a ram meg ugy a a samu felület miatt nemárt, ami mondjuk sonyhoz képest egy zabagép. Attól függetlenül nem meggyőzni akarok senkit, csak egy kellemes meglepetés volt ez a készülék a sok promózott készülékhez képest
.
[ Szerkesztve ]
-
saca23
aktív tag
válasz
Schuler888 #125 üzenetére
Igen sajnos ha nem szolgáltatói kinálatban nézi az ember akkor drágák a sony telok, amúgy énis próbáltam vásárláskor másfele terelni az illetőt elsőzör pl a galaxy a71 felé, de amikor megnéztük az anyagát és megkérdezte, hogy ez müanyag? A telenoros srác rávágta nem ez glasztik és röhögöt
, utána igazából nem nagyon tudtam volna érvelni én sem és picit fura is volt belátni nekem is a helyzet
[ Szerkesztve ]
-
Schuler888
senior tag
En elhiszem, hogy jo, de a kategoriajaban draga, es ebbol kiindulva a kinezett felsokozep kategorias jovendobeli keszulek is elrugaszkodott lesz ar/ertekben...
-
saca23
aktív tag
válasz
Schuler888 #123 üzenetére
Simán a jó readmi 9-es széria a fakult fényerő hiányos kijelzőivel, meg a béna kijelző szenzoraival, ami telefonálás közben katatasztrófa tud lenni ha nem vagy hozzászokva
, ja és a poénos random lassulásokról nem beszélve, ahoz képest ez a telo bőven több. Ha nekem megadja magát valamikor a mate20 nemtudnám hirtelen, hogy hirtelen mit vennék helyett, de ezek után ha sonynak lenne felsőközép kategóriában teloja lehet kipróbálnám
[ Szerkesztve ]
-
saca23
aktív tag
Tegnap óta családban van egy ilyen telo, gondoltam leírok róla egy két tapasztalatot. Kibontás után az első benyomás, hogy eszméletlenül egyben van, tényleg masszív érzetet kelt prémium anyag mindenhol. A képarány első 10 perc fura utána teljes szokható söt menő, hogy nem az általános forma. Proci középkategoria. Ez a telo megint egy bizonyitéka és ellentmondása, annak amit a sony telókról általánosan sugalnak a médiában. A kamera középszint, memória bőséges a ramkezelés a sony optalimalizáltságának köszönhetően jó. Nekem mate20 van szóval van viszomyításom a huawei tudom, hogy kezeli a dolgokat, nem egy liga de érdekes dolgokat tapasztalatok ahoz képest. Ez a telo a Telenor kinálatában egy alap csomaggal 80 pénz és és ennyiért simán versenyez. Vannak tulajdonságai amit mondjuk egy samu a71-es, ami vele egy árban most simán nélkülöz. Ip szabvány üveg hátlap stb. Egy szó mint száz ez a készülék bőven jó a kategóriában.
-
PrometheusX
aktív tag
Kár érte. Nekem nagyon tetszik a formatervezése, az hogy van rajta jack dugó, és bővítési lehetőség is van háttértárra. Emiatt még szomorúbb az, hogy sok apróság/alapvető funkció hiányzik. Pedig jó lehetett volna, csak a Sony mobilrészlege elintézte a dolgot (ismét).
-
opr
nagyúr
válasz
#16820480 #118 üzenetére
"szerintem 20 éve sem voltak ilyen gagyi IPS-ek."
Azóta fejlődött a gyártástechnológia, ma már meg tudják csinálni."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
törölt tag
válasz
janeszgol #117 üzenetére
Mondjuk az új Ryzenek érkezésével a 3000-es széria már szintén nem annyira éri meg szerintem, csak az újakat meg itthon nehezen lehet beszerezni
De amúgy a kijelzőnél nem is csak a kalibrálás, vannak ilyen olcsóbb gamer laposokba pakolt panelek, ahol papíron 120Hz IPS, gyakorlatban meg ilyen 25-30ms válaszidejű panel, és kb 60% sRGB-t tud kirajzolni. Nem tudom honnan húznak elő ilyen silány panelt amúgy, szerintem 20 éve sem voltak ilyen gagyi IPS-ek.
-
janeszgol
félisten
válasz
#16820480 #116 üzenetére
Hát igen. A legnagyobb szívfájdalmam a Huawei Matebook D14, és a Honor Magicbook 15. Ryzen 3500U, 8/512 és 8/256, Win10 Pro-val. Az előbbi most 255k, de a múlthéten 200 ezerre volt leárazva. Fájt érte a szívem, de nagyon gyenge a színkezelése. Hiába IPS valami, ha rosszul van kalibrálva.
-
törölt tag
válasz
janeszgol #114 üzenetére
Notebookokba ritka silány kijelzőket tesznek sajnos
Még a 100% sRGB is alig van meg, nem hogy valami értelmesebb színtér, vagy wide colour gamut. Coil whine is tök gyakori, melegedés is... Kb hulladékot árulnak iszonyat pénzekért (ezért sem lett most laptopom, inkább asztalit fejlesztettem).
-
doooo
veterán
válasz
#16820480 #106 üzenetére
Egyáltalán nem gagyi, de kültéren nyilván jobb lenne, ha magasabb lenne, ez kétségtelen, viszont, kültéren is csak akkor van szükség ennél többre, ha direkt a napon áll az ember, vagy a nappal szemben, ami elvakítja az illetőt, stb. A utcán, épületek, fák között, stb, bőven elég ez is; pár éve még ez is csúcsnak számított.
-
janeszgol
félisten
válasz
#16820480 #113 üzenetére
A Samsungé valamikor nekem is okoz fejfájást, valamikor meg nem. Érdekes, hogy a Tab S5e-től még sosem fájt, az A7 2018-tól meg többször is. Az Apple például 18 ezer Hz felett használ a Macbookokban. (Azt nem tudom, hogy mindben-e.)
Ahol igazán vegyes az összkép, azok a Notebookok. Ott figyelni kell, nagy a szórás. -
törölt tag
válasz
NomadND1 #109 üzenetére
Akár látás romlás, akár genetika, de szerintem azért közel sem általános érvényű, hogy a minél fényesebb jobb
Hopkins95: Használom kint is a telefont, megnézem legközelebb felhúzza-e maxra a fényerőt, de még ha igen, akkor is 600 nit alatti lenne. Ha lesz új tévém, szerintem a HDR-t is ki kell kapcsoljam rajta, ne legyen nekem ilyen 1000 nit körüli peak brightness
(bár most amit venni akarok, az 600-at tud peak-ben).
janeszgol: Az valóban elég alacsony. Nekem most asszem 240Hz van, de ha sokat nézi az ember, akkor mindkettő elég gyenge, ennek ilyen több kHz körül kellene legalább lenni manapság. Ha már muszáj pwm-et használni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
#16820480 #108 üzenetére
Figyelj, vidd ki egy rétre pár percre és azonnal világos lesz, hogy miért nem ideális az a fényerő
Amúgy én is max fényerőn használom a telefonom, kint a környezeti fény olyan világos, hogy így is nehéz direkt napfénynél leolvasni a tartalmat.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Schuler888
senior tag
válasz
NomadND1 #109 üzenetére
Fene tudja nekem, igaz par eve, gyakorlati meres volt, a felso 10%ban van a latasom, pedig crt monitor elott nottem fel, es rendszerint maxfenyeron bamulom a tvt,lapost,tabletet,telefont... szerintem ez siman genetika, HA magambol indulok ki
[ Szerkesztve ]
-
NomadND1
senior tag
válasz
#16820480 #108 üzenetére
Akkor neked még jó a szemed
Azok akik éveken át max. fényerővel használták a telefont (azaz egy elemlámpába néztek), már károsodott annyit a szemük, hogy egy környezetérzékelővel ellátott oled kijelzőt / TV-t egyszerűen nem látják. Ilyen szokott jönni, hogy szar meg be kell sötétiteni
Persze ennek van előnye is, mert jó eséllyen nem vakulnak meg egy atomvillanásban -
törölt tag
válasz
Schuler888 #107 üzenetére
Jó, amúgy biztosan velem van a baj, de nekem inkább az szokott zavaró lenni, hogy túl fényes egy kijelző, nem pedig hogy túl sötét
-
Schuler888
senior tag
válasz
#16820480 #106 üzenetére
1000nit szabadteren nem suti ki a szemed, mert adaptivan alkalmazkodik a telefon a kulso fenyviszonyokhoz, ertsd a pupillad annyira be van szukulve hogy ne zavarjon a kornyezeti feny, de a telefonkijelzot lasd rendesen, feltekeri
mindanozaltal en nem mondtam, es nem is mondanam hogy emiatt szar. Csak tippeltem, hogy miert nincs vele megelegedve.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Schuler888 #105 üzenetére
Ja, értem, szóval ez akkor már szar
A mostani telefonom (ami 349/591 nit) is gagyi akkor? Igaz sosem volt gondom sem beltérben sem kültéren a láthatóságával, beltérben 50% felett már túl fényes is amúgy. Sokkal jobb lenne, ha 1000 nittel sütné ki a szemem? Szerintem nem
[ Szerkesztve ]
-
Schuler888
senior tag
válasz
#16820480 #104 üzenetére
Valoszinuleg a 335 / 557 nit-es ertekre gondolt a kollega. Az elso lathato ugyebar belterben, de nem tul combos, viszont a kulteri 557nel joforman mar duplaannyit kinalnak a jobbak, de a rosszabbak is parszazzal tobbet, 4(!)eve a galaxy s7edgem 700 vagy 777et tudott(ezt a 7esek miatt jegyeztem meg
)
-
törölt tag
válasz
janeszgol #99 üzenetére
Ezt a nem jó kijelzőt honnan veszed amúgy? A hardver sem annyira vészes (SD6xx középkategória), normális méretű akksi (Sony-hoz méltóan valószínűleg elég jó üzemidővel gyakorlatban). Ha nem prioritás a kamera, de kell a szép design és letisztult szoftver, akkor nem nagyon van sok választás. Ott a P4a, ami még nem igazán kapható, de annyi.
-
carl18
addikt
Hát ez nagyon túlárazott ennyiért, az a hardver nem acélos. Na meg a akku se túl nagy 3600 mah.
Külsöre tetszetős de hiába nem lesz egy réteg termékHiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
embe
nagyúr
válasz
Schuler888 #94 üzenetére
A cikkhez mellékelt fotókon is.
-
elfelejtette
veterán
válasz
janeszgol #99 üzenetére
Pont ezt akartam írni én is. Mi kompenzálja a 135eFt-os árban a gyenge hardvert, és a sz@r kamerákat? 100e alatt is csak a márka kedvelőinek ajánlott.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
NomadND1
senior tag
Ez attól függ miben hiszel és mi az amit el tud fogadni a szemed. Z1 óta Sony-t használok, becsukott szemmel is eligazodom a menün. Számomra ez etalon. Megmaradt a menürendszer ami sok telefonra nem mondható el, mert csak teleszemeteli a képernyőt ikonokkal és könytárakkal. Föl-le jobban tudok navigálni mint balra-jobbra
Sokan szidják a kamerát. Számomra tök jó arra, ha valami el kell kapni menetközben. Minden másra ott a fényképezőgép (amúgy a telefon nem csinál szar képeket (X5)).
Ott van még a forma, az anyaghasználat, hangminőség(beszéd), dedikált gombok, de izlések és pofonok.
Az egy dolog, hogy ennyiért én sem venném meg ezt a modellt.
A nem 21:9-es telefonok már otrombának tűnnek[ Szerkesztve ]
-
Aprósólyom
addikt
-
janeszgol
félisten
Az utolsó előtti oldalon (adatkommunikáció) a harmadik sorban elírás történt. aptx dh hd helyett.
A telefonról. Hát. Háát. Hááát. (Tudtam volna más szóval is leírni.)
-
Joachim21
őstag
5 éve sem biztos hogy menő lett volna ez a külső, maximum az akkor iPhone-ok ellen.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Tyren
aktív tag
Sziasztok,
Csak, hogy egy ellenvélemény is legyen:
Egy hete használom a telót és összességében inkább pozitív. Xperia XZ2 Compact-ról váltottam, amihez azért nehéz hasonlítani, mert annak az utóbbi időben elég sok üzemhibája volt, ezért kényszerből jött a váltás.
Nekem sem tetszett elsőre ez a skinny forma, de tényleg jobban kézre áll és elviselhető egy kézzel kezelni. Hiába nincsen nagy különbség, csak 1-2 miliméter, de mégis sokkal jobb mint egy Mi Note 10 (azt is használok néha).
Formaterv, kezelhetőség nagyon jó, nincsen rajta csillogó műanyag/fém, mint a kínai telók jelentős részén, amitől nekem kicsit bazári érzésem van.
Hardver viszont tényleg lehetne gyorsabb kicsit és a kamera sem túl nagy eresztés, de hát kompromisszumok.
Ezzel együtt sem nagyon tudok olyan telefont mondani, amire elcserélném. Talán majd az 5 II ha kijön és értelmes árban lesz.''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
helixP
nagyúr
válasz
#16820480 #89 üzenetére
Akkor én vagyok az ellenvélemény
Eddig minden telefonomon fényévekkel jobb képeket csináltam vele, mint a gyári val, stabilitási problémám csak a trágya Exynosokon volt. Csak meg kell találni a megfelelő portot, szinte mindig van.Hopkins95: És tudom, hogy Huaweien is problémás, Snapin kívól máson nem is erőltetném (ezért is cél nálam a Sanpis telefon).
-
törölt tag
válasz
Polarstar #83 üzenetére
Ez egy középkategóriás telefon. Felső kategóriában ott a kamera gomb továbbra is.
Hopkins95: Nekem még egyik telefonomon sem ment rendesen az az app. Illetve ahol nem omlott össze, ott meg én nem tudtam olyan beállítást találni rajta, amivel lényegesen jobb képeket csinált volna
Ahol legjobban működött (valamelyik OP volt, talán 5), ott meg nem vett fel hangot videó alatt, így videóhoz mindenképp másik appot kellett indítani. Szóval nem volt kényelmes, ja.
-
batai15
félisten
Tényleg nem értem a sonyt . Adott egy szép formatervezés, stock jellegű droid , illetőleg zenei és kamera fronton képesek lennének túl őni kategórián belül is.
Erre jönnek drága árral, gyenge hardverrel és régies megoldássokkal például méretes kávák.
Kiaknázatlan piac királyai lehetnének . -
válasz
Polarstar #83 üzenetére
Sony Ericsson K600i, kisiskolás koromban apámtól megkaptam, mikor az övét lecserélte, imádtam azt a telefont többek közt a kamera végett is.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
mbotnd
tag
A 21:9-en és a dizájnon kívül van ami miatt megéri Sonyt venni?
-
válasz
Hopkins95 #82 üzenetére
Talán még emlékszik pár ember a Sony telefonok két ficsörjére.
A kameralencse takaró indította be a fenyképezőt
Illettve az exponáló lenyomása már indította a felvételt félig lenyomva.
Az egyik most nincs.
A másikat meg ... Kijelzőtapival.. Kérdőjeles.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
válasz
#16820480 #80 üzenetére
Szerintem ha én ennyi pénzért telefont veszek, azért elvárom hogy a telefon gyári kamerája hozzon egy elvárható szintet. Tényleg a fenének van kedve crashelő Gcam portokkal játszadozni. Nem mondom hogy minden telefonon összeomlik, de a pl. Huawei P9 Liteon is folyton összeomlott. A Gcam szerintem szükségmegoldás inkább. Eleve duplakoppos indításnál nem azt indítja a rendszer és hosszú távon azért a kenyelmes használat rovására is mehet, ha valaki kizárólag azzal használná a telefont.
-
törölt tag
Igen, az van benne. Csak egy novemberi kezdetleges portot találtam XDA-n, azóta nem nyúlt hozzá senki
Nem tudom mennyire működne rajta másik telefonra készült változat, de már ez sem volt túl biztató, amennyire instabil.
Mondjuk az X5 kamerája szerintem önmagában sem olyan rossz, az S10e-nél jobban szeretem. -
helixP
nagyúr
válasz
#16820480 #75 üzenetére
Ezért mondtam, hogy jóféle
Amúgy Snapi 855 van abban ugye? Arra pedig kéne hogy legyen valami használható port.
kdavid94: van, amikor engedélyezve van alapból, itt nemtom ez-e a helyzet. Talán ez műxik. Vagy hát akkor nyilván root.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Aprósólyom #77 üzenetére
Google telefonok kamera appját szokták portolni más készülékekre, play store-on ne is keresd. [link]
De ezen a telefonon az sem segítene, mert teljes camera2 api támogatás kéne hozzá.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
bollokcs80 #19 üzenetére
Én is ezen az állásponton vagyok. Legyen egy egészséges kávaméret, amin minden elfér és amire fekvő módban a hüvelykujjaimat rá tudom tenni. Bár, nekem ez a távirányító arány, ami nagyon nem gyere be. Ha max 18:9-es lenne, akkor lenne rendben. De az ideális nekem a 16:9. A többi meg szokásos Sony.
-
törölt tag
-
Aprósólyom
addikt
Szomorú. 100k lenne az előfizetésemhez egy Sony BT headsettel. Jó ajánlatnak tűnik, mert a sony letisztult android rendszert kínál, masszív (ezért enyhén túlsúlyos) telefonokat építenek, jó az akku optimalizálása és végre megfelelő az akku kapacitása is. Proci tempó nekem és valószínű sokaknak megfelelő lehet. Jó hangminőséget biztosítanak. De a kamera....
Nagyon csalódott vagyok. A fő szenzor Jó fényviszonyok mellett még úgy ahogy használható, egy nagy adag megbocsátással, de a másik kettő szenzor képein a 24" fullhd monitorom, teljes képernyőre széthúzva is égbekiáltó képhibák és minőségi problémák látszódnak és még bele sem zoomoltam.
Még azt se mondanám, hogy az árazással lenne baj, de ez a kamera megbocsáthatatlan.Jevons paradox
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #71 üzenetére
2013-ban a Sony volt az egyetlen gyártó, amelyik TN panelt használt IPS helyett. Ami lássuk be, sokkal fakóbb (volt Z-m). Nettó hülyének nézték ezáltal a vásárlókat.
-
válasz
mongoose66 #55 üzenetére
Akkor sem lenne jó deal, a szar kamerát az sem menti meg.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
#65577472 #36 üzenetére
Z Ultra volt a kedvenc telefonom, és azóta várok olyan utódra aki vetekedni tudna vele kinézet szempontjából. Az egész design valahogy eszméletlenül bejön. 6.5mm vékony, szögletes, semmi zavaró tényező se elöl, se hátul, Bostone kolléga mondta jól: olyan mintha egy obszidiántömbből lenne kifaragva.
Ha ma sony kiadna egy hasonló kinézetű készüléket (persze a banális kávák nélkül, 68% a kijelző-előlap arány, azért is volt akkora hatalmas telefon
) instant lecsapnék rá árcédulára való tekintet nélkül.
Üdv. Johnny
-
FireFox1996
őstag
Ez így van. De sosem értettem, hogy pont ők nem tudják jó kamera appot csinálni hozzá, amikor a szenzorokat ők tervezték és ők gyártják?
Ez a Sony-nál évekóta megy. Már kezdem elhinni, hogy szándékosan csinálják ezt...
[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
helixP
nagyúr
Egy jóféle Gcam mindent megold kamera téren
-
Jól hangzik, szép dizájn! kíváncsian várom!
Mertox prémium regisztrált tagnak 757 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése!
-
elfelejtette
veterán
Akik kis méretű készüléket keresnek, azoknak a szélesség talán a legfontosabb (nekem is), hogy át tudjuk érni egy kézzel. A kijelző tetejét úgyis azóta képtelenség elérni, mióta nem 16:9-es a képarány. Ezek alapján a topic témáját jelentő telefon pont ideális lenne, ha hajlandóak lettek volna kicsit nagyobb aksit bele rakni, na meg használható kamerákat.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Schuler888
senior tag
A legszebb telefonjuk is meg a SonyEricsson eraban volt az Arc-Arc S... a korszak legszebb keszuleke..
amiota csupan sony, talan az XCompact1 ami atuto sikert er el...
-
Ricardo
titán
válasz
elfelejtette #64 üzenetére
Valamiben kompromisszumot kell kötni. Ne legyen nagy de az akku legyen benne erős.
Ez sajnos ritkán van meg együtt. Ha mégis akkor a vas gyenge, így nem lehet meghajtani, nem melegszik, nem kell annyi hely a hűtésnek. -
elfelejtette
veterán
156.8 x 74.5 x 8.7 mm vs. 147.5 x 70.5 x 7.5 mm
"nekem nem az van, mert egyszerűen túl nagyok""Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
törölt tag
válasz
Polarstar #46 üzenetére
Mondjuk szerintem a mai mezőnyből két gyártó csinál felismerhető és egyedi designt: Apple és Sony. Kb mindenki más a notch-holepunch klónokat tolja, ha egymás mellé teszünk egy rakás telefont, logók nélkül, meg nem lehetne mondani, hogy Samsung-Xiaomi-Huawei-Oppo-Vivo-akármi.
Az más kérdés, hogy a világ nagy részének annyi kell, hogy ócsó legyen és kész. Kit érdekel, ha egy cég nem képes szoftvert írni, de SD865 van benne meg 18GB memóriaGraphics: Jaja, mekkora sikereik is lennének manapság csak butatelefon gyártással
[ Szerkesztve ]
-
NEm jött össze...
Érdekes nagyobb sikereket értek el az okos korszak előtt.. Lehet jobb lett volna együtt bandázni továbbra is.
Kedveled a Sony-t, de a napszemüveget vedd le
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
doooo
veterán
Azok a felskálázott zoom-képek... illenek 2020 arculatához...
-
Qaquqq
újonc
válasz
tothmaxy182 #20 üzenetére
Nekem is ez volt a gondom. Mindenkinek ajánlgatom a Xiaomi-kat, de nekem nem az van, mert egyszerűen túl nagyok. Még a Mi 9 SE jó lehetett volna, csak abban az akku is kicsi. Így már egy ideje Huawei P30-at nyúzok és meg vagyok vele elégedve. (Csak a rootolás hiányzik kicsit.
)
-
Teringettét
csendes tag
Furcsállom, hogy gyárilag nincs rajta a Sony saját zenelejátszó appja
Első bekapcsoláskor ugye a készülék felajánlja, hogy csak az általad kiválasztott alkalmazásokat telepítse. Én arra gondolok, hogy a Zenét nem pipálta ki a tesztelő. Kimondottan jó az az alkalmazás, design, kezelhetőség szempontjából, illetve van benne EQ is... -
Napfénysüti
nagyúr
Ez se lesz sikertermék, ár/érték arányban elég gyatra. Pedig nagyon szép telefon, korrekt hardverrel ütős lehetne.
Més que un club!
-
mongoose66
tag
A hülyék, ha a sg 765-öt rakják bele és 90hz a kijelző, máris adhatnák kb 160-170 ért
I have spooken!
-
Gyors a végére tekertem, 135 ezer huhh.... Ennyiért tavaly Mi9T és Pro is volt...
De idén is lassan Poco F2 Pro vehető.... Hagyjuk inkább ezt a Sonyt.
Szép meg minden, de...
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
judas13
addikt
-
Enci1983
senior tag
válasz
Schuler888 #4 üzenetére
Az ugye kép, hogy az elszakadás azért történt, mert az Ericsson ragaszkodott volna a hagyományos mobilokhoz, a Sony inkább az okostelefonok felé húzott. Amit a végén műveltek az Ericsson jóvoltából, ezekkel a Yendo, Mix Walkman meg TXT Pro kacatokkal, az több volt mint röhejes. A legjobb döntés volt kivásárolni őket.
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
opr
nagyúr
válasz
Polarstar #46 üzenetére
P990i nekem is volt, igy hirtelen oszinten nem tudom megmondani, volt-e azota telefonom, amit annyira szerettem. Talan a htc desire hd meg az m8, de rezeg a lec.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Jo, de most ez olyan, mint hogy empirikus bizonyitek van ra, hogy az emberek jobban szeretik a verekedest, mint a focit, mert az eleg gyakori, hogy egy ficmeccsen verekedes tor ki, olyat viszont meg nem lattunk, hogy egy verekedesen focimeccs torjon ki.
-
judas13
addikt
válasz
#65577472 #33 üzenetére
Voltak évek mikor nem kicsit ment a szekér.... Hogy zuhantak meg rövid idő alatt sajnos ennyire és miért (tudom Kína), az majd egyszer megérne egy misét. Schuler888 itt jól mondja egyetértek vele.
Polarstar
Mentségére váljon bárkinek, hogy olyan hihetetlen számokal "dobálóztál", ami a rossz vicc vagy a kész átverés kategóriában indulhatna.De a döbbenet az, hogy ez az igazság amit mondtál. Ide küzdötte le magát a Sony divízió. Kár értük.
Mondom ezt bátran "ős" SE-ként még tán a 90-es évek végéről, az ezredforduló környékéről......"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
NomadND1
senior tag
Érdekes, de fényképezőgép teszteknél nem látok olyan hozzászólásokat, hogy vacak a térerő és szakadozik vonal
Mobilnál meg csak az van, hogy pocsék a kamera -
moldovan
csendes tag
Hát ez nem lett referencia mobil
-
embe
nagyúr
válasz
Schuler888 #38 üzenetére
Más termékcsoport farvizén még elvezget....
-
törölt tag
válasz
Schuler888 #37 üzenetére
Ebben igazad lehet, a 2015-ös mélyrepülés is ezt mutatja.
-
Schuler888
senior tag
de vajon meddig maradnak olyan alkupozicioban a sonynal, hogy a szolgaltatokkal meg tudjanak allapodni a bekerulesrol. Nyilvan ha nem lenne keresztfinanszirozas a mobilos uzletagnak a nyereseges diviziokbol, mar reg nem lenne gempa a szolgaltatokat "rabirni" hogy ugyan aruljatok mar... sot ha csak a mobilgyartas lenne a profiljuk, par eve mar vagy megvettek volna, vagy mar nosztalgiazva emlekeznenk a nevukre, esetleg japan-only manufacturer lenne.
-
Schuler888
senior tag
válasz
#65577472 #36 üzenetére
Egy mobilceg(de lehet mas is) hanyatlasa mindig elhuzodo eladasi szamokban, a valodi romlas idopontjahoz kepest. Lasd Nokia. Ok is nagyon lassan indultak meg a lejton eladasban, mert az emberek fejebe bevesodott a markanev, talan 2011kornyeken tudta atvenni a samsung a vezetest toluk, holott addigra mar regen xar volt a nokia palacsintajaban.. ez egyebkent olyan szempontbol elony, hogy kis botladozas utan meglehet tartani a renomet, de a folyamatos elpuskazasok visszatarthatatlanul a szakadekba vezetnek.
-
Nem is tudom ki akart engem elküldeni melegebb éghajlatra, hogy a Sony piacvezető és a jelenlegi legnagyobb innovátor
Mondom is neki: csak a Z-széria egy mobiljából többet adtak el anno egy hónap alatt, mint tavaly egész évben mindből.
Nem hitte el! Erre! Ez így is volt!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
joey04
titán
Ez így csapnivaló.
-
jUUh
addikt
Igencsak harmatos ajánlat. A dizájn legalább rendben van.
Samsung Galaxy S23+
-
Atocha
senior tag
Nekem az ilyen tip kijelző és keret jobban tetszik mint a full keret nélküliek.
Kinek mi... nekem spec a szomszég gizi...Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
Baggins86
aktív tag
Elég nehéz dolgom lenne ha 135-ért kéne mobilt néznem. Nem tudnám eldönteni hogy ezt vagy egy Poco F2 pro-t vegyek. Nehéz ügy
-
embe
nagyúr
Jó kis szolgáltatók által fillérekért/ingyen utánad dobós teló. És ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Thor71
tag
Nem kéne ezt erőltetni
sajna ez a Sony már kB a Nokia kategória. Névből élni, csak vegetálás.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
elfelejtette #17 üzenetére
Nem csak itt csinálják mostanában. Újabban a Motorola telókon - Hyper, Fusion, Edge/Edge+ - esetében is feltolja a főkamera által beállított értékre. Rosszul írták meg a kamera szoftvert.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
opr
nagyúr
Kar erte.
Kamera jobb lenne, meg lenne rajta jofajta stereo hangszoro, amibol mindketto konkretan a user fele nez, szvsz meglett volna az asszony kovetkezo telefonja. Igy viszont megintcsak oda jutottunk, hogy marad a htc u11.Amugy ezekre a sonykra ugy altalaban nem lehet raeroszakitani a google camerat valahogyan? Ha ugy tudnanak jo kepet csinalni, kb meg lenne oldva az egyetlen nagy hibajuk (marmint azokban a telefonjaikban, amikben nincs meg a vilag legnagyobb facepalm-jat jogosan kivalto kameratulmelegedes gond... a XI. szazadban.
)
[ Szerkesztve ]
-
tothmaxy182
őstag
Bárcsak a Xiaomi is gyártana telefonokat 6 col körül.
Vennem kéne egy telót, de pl a kinézett Redmi Note 9 Pro orbitális.
Így nem lesz vásárlás...Minden szavam magánvélemény!
-
bollokcs80
Korrektor
"Amiben a Sony Xperia 10 II kiemelkedő, az a kialakítás. A minimális alsó és felső káva pont arra elég, hogy a szenzorok, az értesítő LED és a 8 megapixeles előlapi kamera ne barmoljon bele az OLED panelbe..."
Ez más gyártóknak miért nem esik le? Sokkal egyszerűbb, mint a notch/kameracsepp/kameralyuk baromkodás.....
B.Cs.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Hopkins95 #16 üzenetére
Alapból nem értem, miért kell interpolálni. Hagyja a gyári értéken. Vagy ha szégyelli, akkor inkább tett volna bele 3db 12mpixeles szenzort...
-
Hát ez a kamera egyenesen pocsék, sokkal rosszabb mint gondoltam...este egyenesen kuka, de élességet nappal is alig látni a képeken. Mondjuk nem tudom mit is vártam a Sonytól, csak a szokásos Sony mobil kamera
Formailag meg méretben pedig ideális lenne nagyon, de a belső tartalom ennyi pénzért egy nagy vicc. Kérjük a következőt.
[ Szerkesztve ]
-
Yodafon
senior tag
Sony Xperia 10 II
Az elnevezés....
[ Szerkesztve ]
I'm gangsta!
-
FireFox1996
őstag
A telefon szép, olyan érzés, mintha a régi model, Xperia Z3-at látnám.
Az IP68-ért és 135e ft-ot kérnek, szerintem nem rossz, főleg ha félév múlva le fog menni az ára.[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Noukoum
veterán
válasz
hyperspace #12 üzenetére
Mondjuk 65ért garantáltan ajánlottat kap itt szvsz
Ha nem jobbat.
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
hyperspace
őstag
Úgy érzem a Sony felirat az árazásnál szinte kereken duplázza az összeget. Nem értem hogy jöhetnek ki ilyen termékek egy olyan japán gyártótól, ami más vonalon annyira jó termékeket is tud készíteni...
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
gyépés
aktív tag
A kamerát elfuserálták, azt javítani kell. Aztán ha az megvan, és lemegy az ára 100 alá, nem lesz ez olyan rossz vétel.
"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt
-
mad823
őstag
"Kompaktnak érződő kivitel"? Nekem az 150mm alatt kezdődik, ez pedig bőven felette van az érthetetlen túlnyúlások miatt. A procit hagyjuk is...
-
Noukoum
veterán
Jobb kamerás képességekkel és jobb processzoral simán jó lenne ezen az áron.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
kbyte1024
veterán
Kár érte. Ez teljesen hanyagolhato és tök gáz! 135penzert van egy csomó alternatíva ami ezt rommá veri.Nem kéne a Sony-nál erőltetni ezt a teló bizniszt...
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
válasz
elfelejtette #6 üzenetére
Igen, sajnos a szokásos Sony gyengeségeket is sikerült belerakni
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
elfelejtette
veterán
válasz
enginev3.0 #5 üzenetére
Ha használhatóbb lenne a kamerája, akkor ezt választanám. De persze lenne még néhány dolog akkor is, amiben kompromisszumot kell kötni...
Enginev3.0: Én az idén szinte kötelező alapnak számító minimum 4000mAh-s aksi hiánya, és az ebben az ársávban kötelező a SD7xx proci miatt se venném meg.[ Szerkesztve ]
-
Gyönöyrű telefon, ahogy sokszor megszoktuk már a Sonytól
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Schuler888
senior tag
18Wattos max es 7.5os gyari... 2020vegen? Azigen. A hTC-t sajnalom, a "preciz" japanokat mar annyira nem... a vilag legrosszabb lepese volt elszakadni az ericssontol.
-
ghiottone
nagyúr
Ennyiért SD730-as processzor és OIS elférhetett volna.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Akkor nyissuk meg.
Csalódás nekem. Multimédia. Szerintem vérciki hogy semmi különleges...
Egy szórakoztatós gyártótól.A Sony igen kényelmes láblógatása a melegvizes lábáztató lavórba kérdéseket vet fel. Kinek gyártanak végül is?
Fontos nekik a piac?[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Ricardo
titán
Tipikus Sony. Kiadnak egy számomrta tetszetős formát, a vas alatta viszont gyenge, ráadásul a kategóriához mérten drága.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Úgy tűnik, a Sony még mindig dizájnban a legerősebb. A hagyományos formaterv, a prémium kialakítás, a csorbítatlan kijelző és a képarány miatt szinte kompaktnak érződő kivitel még mindig nagyon vonzó. De...
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Béta iOS-t használók topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest