Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
A head-fi-n is elég jókat írtak róla.
-
HoaryFox
őstag
60k?
Hát azért így látatlanba nem fizetnék ennyit érte, akármilyen jól is szóljon, ennyi pénzért már egy kis fém is dukálhatna
-
.DLL
veterán
válasz
Napfénysüti #11 üzenetére
Ha a Sony Centerben lehet kapni 50-ért akkor nem hiszem hogy tovább kéne nézelődni ár tekintetében és az 50, nem 60. Hangra szerintem hozza az AKG K545 szintjét, csak más karakter, kevésbé V, finomabb magasakkal.
-
Beri78
őstag
azért, ahogy a cikk is írja, ennyi pénzért lehet kapni jobbat is
-
vicze
félisten
Akkor mit szólsz azokhoz, akik 80e+-os Beats fejesekkel rohangálnak az utcán?
A h.ear termékcsalád a divatfülesek egyre növekvő táborát erősíti, Sony-nak is be kell állnia a sorba, és hát ebben a kategóriában a magas ár igencsak alapfelszerelés.
(Illetve nagyban javítja a hangzást a leendő vásárlók számára.)
-
csongi
veterán
Biztos en vagyok paranoias, de biztos nem maszkalnek 60k vagy afeletti fejhallgatoval az utcan.
. Mindamellett balesetveszelyesnek tartom, a tulzott kulso hangok kizarasa miatt
Vannak mar videok, a telefon nyomkodas aldozatairol. Az ilyen meg rasegit.. Ettol fuggetlenul, otthon nyugiba szivesen meghallgatnak hogy szol
-
.DLL
veterán
A hasonló árú Bose-ok pl. kifejezetten műanyagosak, ami persze nem baj, nem is próbálják palástolni ezt, amúgy pedig tényleg komfortosak, (ami pl. egy MSR 7-re kevésbé igaz), de mondom bennem ez a Sony masszívabb, minőségibb benyomást keltett, nem tűnt műanyagnak amikor kézbe fogam, felpróbáltam. Nem féltettem. Ezek persze csak érzések, a valóságot majd az idő igazolja.
-
User64476
őstag
60? Tessék?
-
törölt tag
volt alkalmam kipróbàlni ezt a fejhallgatót és 60000-ret egyàltalàn nem ér, max 40...nem minőségi a műanyag hàz
-
darvinya
titán
Kábel pedig könnyen javítható/fejleszhető, ha ilyen jack-et használnak.
Nem kell egyből az a vastag ócska jack-re gondolni. -
törölt tag
Külsőre nem néz ki soknak ez a kis fejes, de nem rossz a hangja, ráadásul hordozható is
-
.DLL
veterán
Utcán vagy egy kis háttérmorajlással már nem is érződik többnek a mélye, amint amennyi kell, sőt a zajos metrón lehet kevés is, de ez persze egyénfüggő. Nekem is nagyon szimpi eszköz, kár hogy a legtöbb Sony fejesre nem mondható, hogy jó, így talán hendikeppel indul.
Typo... "[...], hordozható és rengeteg a legtöbb forrással tök jó szinergiában van." - itt valami furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kimondottan stílusos fejhallgatót próbáltunk ki a japán gyártótól: eleinte szkeptikusak voltunk, de árkategóriájában még a hangminőségével is versenyképes hangkeltőről beszélünk.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Zotac RTX 4060Ti 8GB Twin Edge Videokártya!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest