Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
tényleg brutálisan magas lett a kezdőár. Viszont (a topik elején említették) én remélem, hogy nem az Arc-hoz hasonló módon fog esni az ára, mert az is a konkurenciával együtt csökken, és így pontosan annyira nem jó az ár/érték aránya, mint az elején. Reméljük, itt nem követ el a gyártó ilyen hibát. A negyedéves beszámoló alapján nem is igazán engedhetik ezt meg maguknak...
-
mrlujoak
veterán
-
mrlujoak
veterán
No, megérkezett a tesó. A Sony Ericsson txt pro "hagyományos" verziója, a Sony Ericsson txt modell...
-
mrlujoak
veterán
FCC engedélyezett lett a txt pro.
A linken van a txt pro adatbázisa, van benne sok érdekes infó, főképp a szétszerelt txt pro-ról...
-
CHIPman
nagyúr
Valóban nem tudom, de körülbelül kiszámítható, hogy ha 5 perc facebook zero alatt lement 500Ft a netstarttal, akkor az kb 3-400kB.
sdd2: Akkor sokat ért a netcsomag, ha elviszi az egész kvótát.
mrlujoak: Nem tudom, mi alapján utasítasz(merthogy a SE bármely telefonjaival kapcsolatos tapasztalat és hozzáértés miatt nem lenne jogod rá), de most leálltam. Azért olvass vissza, hogy nem én hoztam fel először az Androidot, és azoknak egy szót se szóltál. -
mrlujoak
veterán
Örülnék, ha az Android és netcsomag-ok kapcsolatát nem itt tárgyalnád - és tárgyaltatnád - ki. Ez a modell, és a "tesója" - ráadásul a Yendo-t is ideértve - nem androidos, de még csak nem is 3G-s modell, így a GPRS/EDGE hálózat által elhasznált adatforgalom alacsony lesz.
-
-
Lacazr93
senior tag
Ennek a telefonnak kb semmi értelme nincs
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz
HardSanyeee #52 üzenetére
Nem feltétlenül. Aki facebook zero-ra használja jelentős mértékben a mobilját(márpedig ilyen a korombeliek[15-17] között rengeteg van), annak az Android különösen nem ajánlott, mert a semmittevésben is akkora mobilnet-számlát csinál, hogy utána csak nézel. Ki lehet küszöbölni(mondjuk SE-n a gyártó fassága miatt pont nem), de ahhoz kell némi hozzáértés és odafigyelés. Feltételezem, ez így van az almával is az integrációk miatt.
-
itsmeyeah
tag
válasz
HardSanyeee #43 üzenetére
Hát végülis aki erre vágyik....
-
meba
tag
Nem ertem hogy mit kell ezen kattogni. Nem hipermodellek ezek, hanem belepo szintu telefonok. Akinek komolyabb telefon kell annak ott lesz a rancfelvarott mini pro, minden joval megaldva. Az mar megint mas kerdes hogy a mobilszolgaltatok milyen arban fogjak adni mondjuk prepaid formaban....
[link] a mini pro... -
mrlujoak
veterán
-
mrlujoak
veterán
válasz
johny dragon #42 üzenetére
Lesz multitasking.
-
válasz
johny dragon #42 üzenetére
Miből következtetsz erre? Nem hinném, hogy az eddig jól bevált dolgot kihagynák.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
HardSanyeee #43 üzenetére
Az S5230 meg egyenesen veszteséges.
-
Ezekből a videókból csak sejthetjük, hogy nem lesz rossz, de ha majd megy a médialejátszó a háttérben, miközben internetezek, ill. ha több alkalmazás egy időben el lesz indítva arra leszek kíváncsi.
Remélhetőleg a kijelzője erős napfényben is olvasható lesz. Az a tapicskolós teló, ami nem látható napsütésben az teljesen gáz. -
itsmeyeah
tag
válasz
HardSanyeee #20 üzenetére
Tényleg?
De úgy értettem,hogy fölösleges egy ilyen kaliberű telefon android nélkül. -
GTaylor
csendes tag
Szerintem 2011ben azért nem nagy elvárás, hogy normálisan fusson egy telefon, és nem mondtam, hogy nem használható, nem kell belemagyarázni.
Maga a telefon tényleg gyors egyébként, rosszul fogalmaztam, az animációk amik szemet szúrnak. És bízom benne, hogy lesz ez még jobb, "alaptelefon" ide vagy oda.
-
mrlujoak
veterán
Basszus, egy "alaptelefontól" miért vársz fénysebességet.
Igen is használható már a proto verzió is.Ezen a videón mindkét új modell szerepel, és teljesen korrekt a sebessége mindkettőnek...
-
HardSanyeee
őstag
De tudjuk mennyire gördülékeny a rendszer, illetve még nem, de a beta-s teló se szerepel rosszul. [link] Tudom, ez a Mix Walkman, de gondolom megegyezik a hardver és a szoftver is (a billentyűzetet és a walkman szoftvert leszámítva).
Mennyi játék? Hát annyi amennyit megírtak érintős 320x240.re és 400x240-re. Aki annyira játék fan az tényleg megveszi inkább az androidos verziót.
A kezdő ár tényleg kérdéses, nem szabadna, hogy drága legyen.
-
Nagyon sok igazság van az állításodban, csak van egy csomó ha.
-Nem tudjuk, hogy milyen gördülékeny a rendszer.
-Mennyi játék lesz elérhető rá?
-És a legfontosabb, hogy milyen kezdő árral fog indulni, ha az X8-tól drágább lesz, akkor nem sok sikert jósolok neki.
A médiából állandóan csak az "okostelefont" hallani, a birkanyáj szemléletet nehéz lesz megkerülni. Ez a konstrukció legalább két évet késett, akkor garantált siker lett volna, most félő, hogy csak bizonyos réteget fog megérinteni.
Azért örömmel konstatálom, hogy nem csak az Androidra koncentrálnak. A puding próbálja az evés, majd az első tesztek többet elárulnak, hogy mennyire van sikerre itélve. -
rep3at
őstag
válasz
HardSanyeee #23 üzenetére
Szerintem ennek semmi köze nincs az alkatrészek árához, mindössze amiatt van hogy csak a nagyon komoly fényképezős mobilokba tettek ilyet. Nem értem hogy miért hanyagolják mostanában.
-
Ricardo
titán
Azoknak akik nem akarnak okosat, sőt a hátukon feláll tőlük a szőr.
1. Az első egy két hónapban kijött a horror számla, pedig elvileg beállította hogy ne használjon netet. Ezek után "soha többet okos telefont, az nem nekem való" felkiáltással, vesz egy hagyományosat.
2. Gyereknek kell egy tapizós fón ami jól néz ki, és elég erős (nehogy már akadozzonn, mert az ciki az osztálytársak előtt), de szintén kizárva a droid, mert a gyermek ész nélkül használná.
Van erre igény, nem véletlenül olyan népszerű a corby vonal.
-
foxymaci
senior tag
likelolom nekem nagyon bejön jófféle darab
-
CHIPman
nagyúr
Ha a kijelző a Samsung-féle lesz, akkor sok jót nem fog kapni.
-
plus44
veterán
válasz
johny dragon #21 üzenetére
A nyitottsága miat egyértelműen androiddal jobb, ellenpéldát nem is nagyon tudnék mondani.
-
Sztif
aktív tag
válasz
HardSanyeee #23 üzenetére
Telibe találtak ezzel a készülékkel. Na nem engem, mert én X10 mini pro tulaj vagyok. De aki nem akar okostelefont/Androidost, annak ez való!
Én simán vennék egy ilyet, ha jól árazzák be, de engem az androidról már nem lehet lecuppantani, főleg az ARC-ról... -
itsmeyeah
tag
miért adnak ki egy ilyen telefont android nélkül???
-
ace05
senior tag
Mintha rájött volna az SE hogy nem ártana másolni a Samsung s5230 cat!Nekem s5230 van de ha kijön ez a txt verzió akkor már váltok is át rá!
-
Dzsano
tag
Ha volna benne egy xenon vaku, és egy picit erősebb fényképező, mindezt max 40.000 Ft-ért... Már rendelném is.
Jól látja a Sony Ericsson: sok ember nem Geek, nem töltöget, sőt az interneten sem akar böngészni, de kell egy pofás, elég nagy tudású, megbízható telefon.
Ez ránézésre az.
Jó kis kütyü. -
plus44
veterán
nem rossz, de akkor már az androidos nem?
-
johny dragon
aktív tag
Csak ismételni tudom magam: "Hmm, egyre korrektebb ez az SE. Zárt rendszernél nem hiányzik a több widget, ikon, egy oldalról, Androidos változatnál utóbbi megoldott, már nem csak négyet lehet kipakolni, előbbiből meg amúgyis ritkán kerül ki több egy oldalra. Egy jó ár, és tuti a siker."
-
tucsii
csendes tag
Nekem olyan össze vissza érzésem van a SE-vel mert minden-ből csinál mindent meg kever mindent mindennel.
-
Benőke
őstag
Nem butított ez hanem nincs okosítva. Nem félig üres a pohár hanem félig tele van. Az ára nem lesz mindegy de gyakorlatilag az elég ha megy rajta a web böngésző, lehet emilt olvasni/írni, zenét hallgatni, telefonálni sms aztán csókolom. Aki 3-4" kijelzőkön netelni akar annak hajrá én nem vagyok mazoista. Nem mindenki akarja széjjel hekkelni a telefonját meg ezer alkalmazást letölteni a droid marketből... Ráadásul a dorid frissítése úgy is nyögvenyelő nehézkes a gyártók meg tojnak rá. Akkor meg inkább célszerszám mint egy nem frisített mindentudó cucc.
-
roland543
csendes tag
Egy jó kezdőárral sokan veszik majd... mint a Samsung Ch@t... Nagyon jól néz ki
-
kmarkk22
aktív tag
NEKEM ILYEN KELL!!!! gyönyörű és van wifi + QWERTY rajta, több nekem nem is kell
-
gzbotii
nagyúr
hmm eleg erdkes...szerintem nem kinal egy gyarto sem hasonlo telefont ilyen felszereltseggel (ebben a kategoriaban)
mar szinte smartphone (v az is..
)
[azok akik valamiert a torkomnak esnenek ujra, uzenem, ez az en velemenym es....]
-
mrlujoak
veterán
melyik mini pro, melyik árát?
...csakmert amire ez kijön, addigra az Xperia mini pro is kinn lesz, és ezzel együtt az X10 mini pro ára is lejjebb kúszik... régi mini pro is új árral
Egyébként jóval alacsonyabb áron illene jönnie, még az X8 jelenlegi áránál is, ha szeretné a SE, hogy a modell labdába rúgjon. -
rep3at
őstag
Sok értelmét nem látom ennek a változatnak, még el kell telnie egy időnek úgyis hogy megközelítse a mini pro árát..
-
mrlujoak
veterán
válasz
osztraksajt #2 üzenetére
Reményeink szerint nem lesz túlságosan magas - de valszeg az lesz - a nyitóár, de ha a "botrányos" nyitóárral érkező arc-ot, vagy PLAY-t vesszük alapul, az a nyitóár heteken belül normalizálódik.
-
osztraksajt
őstag
Remélem ezt nem az eddigi gyakorlat alapján árazza az SE.
-
a_tesz
Korrektor
remélem ezeket nem a sagem fogja gyártani nekik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest