Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Pedig szép kütyű. A baj megint a sebességével lesz. Na meg persze tuti, hogy 100k+-szas árral kezd.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
HardSanyeee
őstag
Per pillanat nincs is (szinte) azonos hardverrel rendelkező WM-es és Androidos gép a piacon szóval ezt nem tudni. De lehet, hogy tévedek.
De megnéztem (árgépben), hogy mennyibe kerül a legdrágább Android (Milestone) és WM (HD2) és a Milestone 30-35 ezerrel kevesebbe kerül, ennyivel nem tud többet a HD2.A másik dologban igazad van, reméljük 80 ezer körül lesznek, bár több lesz úgyis mindkettő
-
Inarus
addikt
válasz HardSanyeee #47 üzenetére
Ehh... akkor minden androidos mobilnak olcsóbbnak kellene lennie mint a vele azonos hardverű winesek,de ez nem teljesen így van. Amúgy is kb 7dollárral több készülékenként a költség a licensz díj miatt...
+ attól, hogy x olcsóbb mint y, az nem jelenti egyértelműen azt, hogy y olcsó.
[ Szerkesztve ]
-
madarasz92
őstag
Kicsit hasonlit a nokia e71-72 bár azok 5Xszebbek..
Egyégként szerintem ronda még egy E61 is szebb nála.. -
Inarus
addikt
válasz HardSanyeee #44 üzenetére
De még nem tudni az árát annak (sem), így nem fogható rá az "olcsó androidos" jelző. A Faith-ben is csak reménykedni lehet (L L), hogy olcsó lesz.
-
nota bene
csendes tag
Igazad van! A Sony Ericssonnak az lenne a nagy dobás, ha ilyen méretekkel, kb. ilyen képességekkel kijönne egy olcsó Androiddal, ezzel kaszálhatna a piacon. Csakhogy a Google (még) nem akar olcsó Androidot látni a piacon. Lehetne olcsó Android, de azon nem lenne elég profit... sem a Google-nek, sem a valamilyen gyártóknak.
Az Androidos mobilok ma még nem igazán tömegtermékek, amik esetében a hatalmas eladott példányszámból kijönne egy megfelelő profit, marad a kisebb darabszám, de túl magas ár. -
kukac7
tag
csak az a franya winmo ne lenne...
-
nota bene
csendes tag
A statisztikai felmérések szerint a business telefon még mindig elsősorban a Windows mobil. Olvasható egy 2009 végén készült komoly felmérésben, hogy a vezetőállásúak 80%-a ragaszkodik ehhez, és ebbe az irányba befolyásolja a beosztottakat is. Mindez szoros összefüggésben van az irodai Microsoft szoftverek elterjedtségével, de vannak más szempontok is. Az irodai munkákkal összefüggés miatt e réteget nem zavarja túlzottan, hogy más OS rendszerek mire képesek multimédia, vagy web képességekben, az alapvető igényeiket a HTC és egyéb gyártók vígan kielégítik.
A Google Androidja ma még nagyon messze van attól, hogy az üzleti célcsoportot el tudja érni, ugyanígy messze van attól, hogy multimédia mobilnak legyen tekinthető. A Google maga is "webtelefon" céljaira tartja elsősorban alkalmasnak az Androidot a mai fejlettségi szintjén, és ebben valóban a csúcson van, és ezeket a képességeket is reklámozza, emeli ki elsősorban. -
CHIPman
nagyúr
válasz silentkiller #38 üzenetére
Szép i780-at azért esélytelen vadászni, mert egy nagyon kellemes és elég gyors PDA, aminek egyetlen, de nagy hibája a fizikailag kis kijelző. Nekem is van egy, az említett az egyetlen problémám vele, de eladni nem fogom.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
silentkiller
senior tag
Ha februárban vagy legkésőbb márciusban megjelenik, akkor KELL, végre qwerty és WinMo, addig már nem fogok szép i780-at vadászni (esélytelen) de szemezgetek az E72-el. Ha nem jön, akkor a Nokia lesz a nyerő, ami már most 80 alatt van újonnan.
Eléggé gáz a gyászkeret a kijelző körül de én inkább a feketét választanám, ahol ez nem látszik. Ez a fehér szín nekem ratyi
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
EczkE
veterán
nekem tetszik, valami ilyesmit elfogadnék
persze minden árfüggő
Asszem mindenféleképpen!
-
erdoke
titán
Jaja, ha megveszel egy jó drága programot, akkor van...
Az, hogy te láthatóan teljesen fogalmatlan vagy a desktop Outlook + Exchange Server ill. a Pocket Outlook + Exhange Server közötti lehetőségekkel kapcsolatban, szvsz nem az én szűklátókörűségemet bizonyítja.
Ha nekem nem hiszel, olvasd el ezt a cikket, Android 2.1 (Nexus One) kapcsán született, tehát a lehető legfrissebb.A legjobb aláírás a héten
-
@matthew@
őstag
Tipikus SE dizájn csak több gomb van rajta aztán ennyi, amúgy sztem izlésficamban szenved 1-2 tervező a SE-nél (igaz máshol is )
Matthew 24:42
-
LEFTHORSE1
őstag
Hu de ronda, a Magyar nyelvben nem is találok szavakat melyel kifejezzem a nemtetszésemet, a legjobban az sokkol hogy az ilyen formavilág egyáltalán tetszik valakinek, olyasmi érzés mint másoknak a Hello Kitty, na de ez van, ilyen a világ
Cseberből vederbe
-
plus44
veterán
szép nagy kijelzője van...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
--Nozbert--
aktív tag
Végre nem rókabőröznek. Szerintem ez jó irány.
Bár nem valami szép azt megkell hagyni./\/0zb3/27
-
erdoke
titán
Mivel üzleti felhasználásra szánják, kb. nem érdekli őket, hogy te minek örültél volna. Az Exchange sync pedig még mindig annyira rozoga Androidon, hogy azt egy félkomoly cég se vállalja be (nincs Calendar sync, Out of Office, pár hét után egyszer csak eltűnnek a levelek, stb).
A legjobb aláírás a héten
-
Enjoy
addikt
Szerintem is szép, bár a kijelző pici, ill. winmo helyett az androidnak jobban örültem volna.
► més que un club ◄
-
kaller1
veterán
-
HardSanyeee
őstag
Legalább a Jack nem maradt le, valószínűleg akkor microUSB se. Kamera 3 MP.
-
HardSanyeee
őstag
Nem tudom, hogy mi a nagyobb gáz: a formatervezés, vagy hogy WM fut rajta
-
hemaka
nagyúr
Mi ez a szörnyszülött?
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Inarus
addikt
válasz Rickazoid #15 üzenetére
Na ja! Az árászabással remélem nem szaladnak meg! Max annyi vígasztaló, hogy a legtöbb SE készüléknek sokat szokott zuhanni az ára...
(#11) fateless és (#15) lordfreyr szvsz az érintőkijelző mindig előnyös, még ekkora méretben is +ha standard winmoval vagy négyzetes felbontással jönne, akkor nesze neked kompatibilitás...[ Szerkesztve ]
-
asadasad22
őstag
sebaj, majd ha a 20. wm-es fost is kidobjak es az is megbukik, rajonnek talan hogy nem ezt kene eroltetni mert a kutyanak se kell.
-
Gicz
addikt
Tudom nem túl " szakmai " de ez kurvaronda. Ki ad ilyenért pénzt...
-
TheVeryGuest
senior tag
Ráadásul még a lehető legelőnytelenebb szögből fotózták, hogy a gombsor minél nagyobbnak látsszon.
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
Rickazoid
addikt
Hát ha egy szuperolcsó WM-es telefonnak szánják, akkor még ok, de ha 45000 felett lesz a független ára, akkor csak annyit tudok mondani, hogy rémes és abszolút értelmetlen.
De még jó, hogy nem smartphone, elsőre azt hittem, bár így sincs több értelme egy ekkora érintőkijelzőnek főleg egy ekkora billentyűzettel alatta...[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Inarus
addikt
Nekem nagyon is tetszik. Ide vele!
-
amanoba
őstag
csatlakozom én is a "tetszősek" táborához, vmiért nekem is bejön..
az e71-nek csak 2,36-os a ijelzője..
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
WolfheartGR
őstag
-
veterán
Meglepő a design, mivel SE egységesen szépet szokott alkotni, noha sablonosat, ez a készülék pedig nehezen megfogható dizájn terén.
Nekem jobban tetszene egy négyzetes kijelzővel, ha azáltal nagyobb lehetne a kijelző.
Viszont az tévedés, hogy kisebb a kijelzője, mint a Nokia E71-é. Ugyanakkora."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Lirion
addikt
válasz burgatshow #7 üzenetére
Hát ha az x10 februárban tényleg megjelenik, akkor az még nem is olyan vészes és még februárban is ütős lehet.
Bár ez a telefon is csak akkor lehet sikeres, ha olcsó lesz, de hát erre se sok remény van.. -
Jadro
veterán
Szerintem egyáltalán nem rossz. Meglátjuk milyen a minősége és hová árazzák be.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
HyP3b0y
senior tag
Az SE mindig vmi stílusosat gyártott a nokia pedig általában a rátermettségét akarja kifejezni a telefonok kinézetével, semmi csicska(ez általánosan pl.:6233 és társai)
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Lirion
addikt
válasz burgatshow #3 üzenetére
Áh, az kizárt.. Februárban bejelentik, aztán majd iskolakezdésre talán piacra kerül..
Egyébként nem hittem volna, hogy ez elő fog fordulni, de pl. a nokia e71, e72 sokkal szebb, mint ez. Pedig nekem mindig jobban tetszett a SE dizájn, mint a Nokia..
-
válasz burgatshow #3 üzenetére
Hasonló van a Nokiánál, csak nem ilyen ronda, és fizikailag nagyobb a képernyő... Ez a fekete keret valami oltári gáz. A BlackBerry-kkel meg még csak nem is összehasonlítható.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
burgatshow
veterán
Nem tudom. Ha azt nézem, hogy a Nokiának is van hasonló kinézetű telefonja, akkor simán lehet piaca. Vagy ott van a Blackberry, ami szintén a hasonló elrendezést részesíti előnyben. Szerintem várjuk meg a megjelenést és a mobilarenás cikket és majd akkor kivesézzük a dolgot.
Nekem elsőre egyébként bejövős, bár egy HTC Topaz után már nem vállalnám be.
Mod: Már ha tényleg meg fog jelenni februárban.
[ Szerkesztve ]
-
gabor85
őstag
válasz WolfheartGR #1 üzenetére
Nem kicsit ocsmány. Van ennek valós piaci igénye, vagy megint megkentek valakit?
-
WolfheartGR
őstag
pfuj...
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen program, ami...?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Yettel topik
- Delta Force (2024)
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest