Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
master90
üzenetére
A hívásokat is felveheted-elútasithatod annélkül hogy szétcsúsztatnád, és ennek üveg a kijelzője mely a szabad ég alatt jobban látható mint a W995-é, ha valahol látnék egy Ainót talán vennék is fehérben, persze jó olcsón mert csak a gyűjteményembe kellene, de közbe azért használnám is
-
válasz
master90
üzenetére
...ez most komoly?
Veszel egy készüléket, aminek utána tudnál olvasni, hogy mit is tud...
De nem, fikázod az egyéni speciális tulajdonságait...
Az Aino egy egyedi koncepció. (PONT)
Kapott egy érintésérzékeny médialejátszó köntöst.
Miért nincs benne jack dugó? Mert amikor kijött - és most is - a Sony Ericsson az 5 évig használt FastPort csatlakozója köré egy elég széles kiegészítő palettát épített...(lásd, a hozzá kapott boxot...
, és a mellé kapott BT-headsetet)Ja, a hozzá kapott BT headseten ott a hiányolt 3.5-es jack is, csakúgy, mint az összes FastPortos készülékkel kompatibilis, kettészedhető vezetékes headseteken (pl HPM-70).
Ez a koncepció egy különleges darab, mert a slide-on nem csak a numerikus, hanem a navigáló és opció billentyűk is rajta vannak. Ilyen modellek többnyire a keleti országokban elterjedtek, ide ezzel a modellel jött.
Mivel ezen megoldással teljes értékűen használható a készülék, a bónusz a kapacitív kijelző, ami így igazi médiaplayerré avanzsálja.Természetesen nem kell tetszenie mindenkinek, de az már user error, ha azért elítéled a telefont.
Utána lehet olvasni, ráadásul sehol, senki nem vezetett félre, miszerint teljes érintős a cucc...Add el gyorsan, és tedd magad túl azon, hogy nem nézted meg, mit veszel...

-
válasz
master90
üzenetére
Attól még, hogy neked nem tetszik a készülék nem egyenértékű azzal, hogy használhatatlan is .
Ne felejtsd el, ez egy telefonkészülék, csak másodsorban médialejátszó. Attól, hogy a neved mester90, nem vagy egy tévedhetetlen guru, aki csak úgy ossza az észt az embereknek.
A stílusod igen csak közelít 90-hez, de gondolom ez nem az IQ, hanem a születési dátumod.
Egyébként amikor kipróbáltam nekem sem tetszett, de ez nem azt jelenti, hogy most már mindenki dobja a szemétbe.
Végtelen sokféle igazság van, a tiéd egy a sok közül, köszönjük a véleményed.
-
Hennet
aktív tag
válasz
master90
üzenetére
Nekem meg ezzel nincs semmi bajom, sztem nagyon is jól használható és szerethető készülék.
Nemtom pl mit fáj neked a kapacitv kijelző, nemmindegy? Örülj neki, hogy van, h nem lenne azon hisztiznél. Tudtad előlre h ennyit lehet használni érintősen, nemtom mit hisztizel.
A multimédia menüben gyors, nem laggol, könnyű kezelni és fektetve sokkal helykihasznbálóbb, mint állítva.
Szép is, stabil is és még jó játékokat is találsz rá, ha keresel is...
Zeneileg jól teljesít, kihangosítva se az ergya színvonal, jó fülessel pedig több nem is kell.
A BT headset és a dokkoló külön pluszpont, a memkaival együtt.Két negatívum: nincs a telón 3,5-es jack (a BT-n van)
és a PlayNow rendszer itthon nem elérhető, bár ez minden SE-re fennáll, szal nem a teló hibájaén le akartam cserélni, de rájöttem, h inkább házat cserélek és veszek új tartozékokat,mert sztem egy bitang jó telefon
persze akinek a szar is keserű
-
válasz
master90
üzenetére
Úgy teszel, mintha két merőben eltérő készülékről beszélnél.
Unoka testvérek, a médialejátszó része lett tovább gondolva, de nem olyan borzasztó mint ahogy állítod.
Ízlés kérdése, valaki imádja. Biztos nehezen fogadod el a merőben más elképzeléseket, a médialejátszó terén. Szokás kérdése.
Sok Sony Ericsson megfordult nálam, most is használok egy W995, tudom hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Hasonlót éreztem a K850 után a W995-el, mint most te az Ainoval.
Légy nyitott, ne kíméld az agysejtjeidet, egyébként sem tudod telepakolni teljesen. Az új kutatások azt tételezik fel, hogy korlátlan a kapacitása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DEKO DKHG03 Hőlégfúvó
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, és a mellé kapott BT-headsetet)