- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Azért a pontosítás végett a szándékos rongálást a Sonim sem szereti nagyon. Láttam olyat, hogy egy figurának nem tetszett, hogy megkopott a ház, de biztosra akart menni, ezért kalapáccsal beverte az üveget. A készülék házán belül van egy vékony műanyag száll, ha a telefon nagyot zakózik (kb 1.5-2m magasról), az mindig eltörik. Ebben nem volt eltörve, a Sonim visszautasította. Egy másik esetben egy katasztrófavédelmis srác vitt be egy betört kijelzős Sonimot, átment rajta a tűzoltó autó. Látszott a guminyom. Azt viszont szó nélkül cserélték. Vannak a házi barkácsmesterek is, láttam egy olyat, aki beleforrasztott(!) egy másik hangszórót, mert annak jobb a hangja. Attól is megvonták a garit. Ha megbontod a vízálló készülékházat, a gari egyből ugrik, ezt is meg tudják állapítani a szervizben.
-
zdanee
őstag
Amennyire tudom, ezt csak szolgáltatóknak adja el a Sonim és Mo-n egyik szolgáltató sem árulja a portékáikat. Szóval ezt max külföldről, függetlenítés után lehetne itthon használni. Legalábbis az európai importőr nekem ezt mondta, amikor pár hete rákérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Túra és kirándulás topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged