- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
Aki segíteni szeretne az ítéletidő károsultjain ennek a tel. számnak a hívásával (250 Ft/hívás) megtehetni: 1752 (a Telenor és a Vodafone hálózatából nem érhető el). Bővebb infó itt
Egy ismerősünk és családja is komoly bajba került a Szinva patak többszöri áradása következtében, elveszítették szinte mindenüket, mindenüket amiért egész életükben dolgoztak. Aki bármilyen segítséget tud számukra nyújtani, legyen az anyagi vagy bármi egyéb, kérem jelezze nekem privátban. Köszönöm!
A 2010. június 04-i Népszava című lapban megjelent egy cikk a szerencsétlenül járt családról. Az írásban található egy számlaszám is, melyre a kisebb nagyobb adományokat gyűjtik számukra: 11600006 - 00000000 - 41761867
-
Így van, a T-nél ma déli 12.00 órától érhető el a rövid hívószám!
Adakozzunk minél többen, azt hiszem a károsultaknak szüksége van minden forintra!
Bog:
Tudom mobilos portál, de a T-Home is fogadja a hívásokat a 1749-es rövid számon!
Köszönet jár nektek is azért, hogy foglalkoztok a rászorulókkal! -
Elvileg ma (május 19.) déltől él hivatalosan mindhárom magyar szolgáltatónál (iPon-on olvastam) a 1749. Hívható és SMS-ezhető ARVIZ tartalmú üzenettel. SMS-re válaszolnak (gép).
-
norbest
aktív tag
Vodáról megy
-
Mr.Csizmás
titán
felhívtam, "köszönjük adományát" hívás vége, 00:02
küldök egy sms-t is
-
-igu-
veterán
Voda problémamentes még éjszaka is.
Az automata nem alszik... -
benczeb
aktív tag
T-nél tényleg nem megy, hívni sem lehet a számot, az sms küldés pedig fails.
Pedig tényleg segítenék! :S
-
Ankhiszesz
tag
Részemről is ment az SMS.
És a családom összes tagja is küldött. -
csab2
veterán
Ami különösen tetszik, hogy a TELJES összeget megkapja a karitatív szervezet, tehát a szolgáltatók lemondanak a saját hasznukról. Így az igazi.
-
Norbi21
senior tag
Szép gesztus. Küldtem én is egyet. Ilyen szempontból én is nagyon szerencsés vagyok, Bács megyében nem volt ennyire drámai a helyzet
-
-
Írtam, és a család többi tagja is ezt tette. Nálunk szerencsére nem volt ilyen súlyos a helyzet, csak pár mélygarázs telt meg vízzel és néhány árok öntött ki (én is lefulladtam motorral egy ilyen úton, picit mélyebb volt a víz, mint gondoltam). Úgyis kaptam 1000 pénz bónuszt, ennyit áldozok rá.
-
Z-o-t-y
tag
Szép gesztus, legalább ilyenkor összefognak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Revolut
- További aktív témák...
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest