- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
joey04
titán
a kommentek alapján itthon sem vagyunk egyedül a véleménnyel, miszerint jó lenne szétszedni a csomagokat, és csak azért fizetni, ami valóban érdekel.
-
joey04
titán
válasz
Depression #39 üzenetére
Az a "baj", hogy nekem igazából már évek óta ez a vágyam, és amikor kezdett beindulni a digitális tv-zés, akkor hasonló beetetést hajtott végre a média is. Majd csak azért kell fizetni ami érdekel, bla-bla. Ebből lettek a választható minicsomagok, amik így maximum félmegoldások. Filmeket meg sorozatot nézek, de soha nem tv-ben, mert sok a reklám. A "dolgokat" meg el tudom intézni, miután rátenyereltem a space-re (vagy az iphoneról irányítom pl). Olyan meg régebben (amikor kevesebb reklám volt) sem volt, hogy ismeretlen filmet nézzek meg. zenénél más, ott éppen az iTunest szoktam használni rádióhalgátasra.
A műsorhoz én sem igazítom az életemet, kivéve a sportközvetítések. Az ismeretterjesztő adóknál is csak a téma az amire ránézek, hogy melyiken maradjak.Plusz egyébként olcsóbban is jönnék ki, mert most meg kell/kéne vennem egy fullos csomagot a szolgáltatótól (hiszen úgy van megoldva, hogy valami értelmesebb mindig a legdrágábba férjen csak be), majd még 1-2 minicsomagot is. Ekkor kapok x forintért egy rahedli csatornát, aminek bőven több mint a fele nem is érdekel. Ahelyett, hogy csatornánként fizetnék valamennyit, lenne csak 20 a 100 helyett, de az mind érdekelne, és olcsóbb is lenne számomra.
-
joey04
titán
válasz
Depression #31 üzenetére
Hát engem meg csak a sportcsatornák, és a discovery és társai érdekelnek, a többi fölösleges szemét, és ha valahol véletlen jó műsör van, az is élvezhetetlen a reklámok miatt. És az a "vicc", hogy a fent vázolt egyszerű igényeimet sem tudják kielégíteni, mert csak egy szolgáltató egyetlen csomagja tudná ezt megoldani az egész országban, ami nálunk nem is elérhető sajnos. És ugye az is tele van sok szutyokkal, de abban legalább az is benne van, ami kell. Persze erre az Apple nem fog nekem megoldást nyújtani, de az irány amit elhoz lehet, hogy megint jó lesz, és valóban újragondolják a TV-zés fogalmát.
-
joey04
titán
Igen, valóban volt már erről szó korábban is, az iphone pletykák között is lehetett olvasni, hogy LTPS LCD-ket akar az Apple a Sharptól a "hosszabb akkumulátor üzemidő, vékonyabb készülék és szebb képernyő" miatt. És az Apple maga is utalt korábban hosszútávú technológiai beruházásra. Lehet, hogy ez az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Gyorstöltős Power Bank - 10600mAh / 22.5W - Kedvező ár!
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Elkelt, értékelésre vár - Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest