- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
" Ahelyett, hogy csatornánként fizetnék valamennyit, lenne csak 20 a 100 helyett, de az mind érdekelne, és olcsóbb is lenne számomra."
Én azt szeretném, ha nem lennének csatornák. Legyen témakörök, amiket összeválogathatok magamnak és a heti kínálatból bármikor, bármelyiket kiválaszthassam megnézésre. Egyből valós adat lenne a nézettség
-
Depression
veterán
Szerintem mások a lehetőségeink is. Te letöltesz egy dalt az iTunes-szal mondjuk 1$-ért, én inkább hallgatom a rádiót. (Nem biztos, hogy így van, de kb. ugyanaz a szitu a TV-vel is.)
Ebben az esetben azt hallod, amit szeretsz, én meg hallok egy csomó olyat is, amit én nem, ekkor eltekerem, de van, hogy olyat hallok, ami megtetszik.
Nálad ez sok munkával jár, hogy olyat ismerj meg. Mert vagy rászánod az idődet, vagy mások ajánlásaira hallgatsz.lErre mondtam én, hogy nem szeretnék kutakodni, véleményeket olvasni, mert nekem sem a zene, sem a TV nem ér annyit.
Bekapcsolom, és megy, amíg elalszom. Nem nézegetem a text-et, nem olvasok műsorújságot, és nem tudom, hogy mikor milyen műsorok vannak rajta, nem is igazítom az életem hozzá, és ezért nem is fogok micropaymentes TV-t nézni, és ezért nem érdekelt a visszatekerhetős TV sem.
A reklám meg azért van (persze nem, de így fogom fel), hogy legyen időd elintézni mást is közbenEverman: Nincs igazad, felőlem csinálhatná a gugli, vagy akár Kis Pista is, akkor sem érdekelne ez az újítás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest