Hirdetés
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovike
tag
Miért nem forgalmazzák kishazánkban a SHARP androidos termékeit?
Most néztem az android.com-on az eszközök menüben, hogy a SHARP gyártja az egyik legtöbb androidos készüléket...
-
Benyaking
aktív tag
Ezt a keszuleket itthon majd sehogy nem lehet beszerezni? Ha megis akkor lehet ezeket valahogy magyarositani?
-
Badboys
őstag
LG 4X HD t használok 2 nap volt fura a méret nem kell parázni fölösleges a mérettel foglalkozni. Ja és nincs lapát kezem.
-
Cyberpunk
félisten
Ez érdekes lehet, végre valami fejlesztés, mert hát a kijelző zabál sokat.
a.sebi: hagyd, felesleges velük foglalkozni, én már beleuntam.
-
a.sebi
őstag
Ne mond már én napi kb 30 40 percet telefonálok é egész pontosan 1.5 cmrrel kell nagyobbra nyitni a kacsómat...semmi para...egy nőnek sem az. ..föleg email meg netezésre ez a legjobb...
Most akartam magamnak venni egy i5 öt...megnyomkodtam a hevoromét...nagyon fasza a telefon...de elkezdtem röhögni hogy basszus mindenhova rá kell nagyítani hogy lássam...azt meg úgyis kétkézzel kell. .. Amógy a 7 colos tablet egy baromság....zsebbe nem fér el...tehát kell egy tatyó....akkoor már inkább egy netbook vagy egy 10.1 tablet...a 7 colos tabletnek egy értelme van...hogy olcsó....csak az a para hogy a 7 col alig jobb netezéste mint egy note....akkor mi a francnak használjak olyat.....én eladtam a laptopot...útazásra jó a note. ....ha otthon netezek akkor kicsi a 7 col inkább vettem egy 10.1 es galaaxy tabot....
Steve jobs megmondta, és igaza van az ipad mininek és a 7 colos tableteknek, semmi, de semmi értelmük nincs.... Azért van 7 colos tablet hogy lehessen 30 ezres tabot csinálni...más értelmét nem látom...jah azért mondom mert nekem is volt....szart sem ér.... -
Pixa
aktív tag
válasz
IkszIpszilon #31 üzenetére
És lehessen rajta ingyen netezni, meg lehessen egyből root jogokkal szórakozni a készülékkel, mindezt újabb ötvenér kevesebbért mi? Ez a hozzáállás...
-
IkszIpszilon
aktív tag
Oh
lehtene egy "al kisebb és kerülhetne itthon egy százasba és vinném is
-
Pixa
aktív tag
Nem is hat olyan brutál nagynak.
-
dani3l
őstag
Teljesen egyetertek.
Valami hasonlo kinezetü, minösegü telefonra varok mar regota, de a magukat premiumnak nevezö gyartok egyszerüen nem kepesek egy ilyet elkesziteni. Ellenben ez nagyon durva, bar Sharp telok mindig rendben is voltak szerintem. Pont par honapja hianyoltam öket, mert mostanra mar teljesen kihaltak tölünk, kar, hogy ez is csak Japanban lesz. Hülyek ezek a japcsik, biztos vagyok benne, hogy nalunk (europaban) is fogyna eleg szep szammal, ha elerhetö lenne.
Egyebkent meg ebben a piros szinben is nagyon durvan nez ki, bar azert egy matt fekete megiscsak ütösebb lenne.. -
sz.balazs.95
veterán
Vajon mi tartja vissza őket abban, hogy ezt az EU-ban is kiadják?
-
Pete55555
addikt
"de sajnos Japánon kívül nem kerül forgalomba"
Y U NO Like Europeans ??? -
Pixa
aktív tag
Azért azt nem tudom elhinni, hogy egy 159 cm-es lánynak kényelmes telefonálni a Note-al.
Facebookozni trendin, netezni, játszani azt még aláírom. De telefonálni...
A Galaxy S2 sem kicsi, de azért mégsem ekkora óriás! Viszont a SGS2 trenditelefon lett, mint anno az iPhone (ha már megemlítetted) 3G/3GS. Viszont a legtöbb SGS2-vel rohangáló csaj mennyire is használja ki a telefont?Ja, ez nagy kérdés!
Nekem nincs kis kezem, igaz nagy sem. Viszont 4,2-től nem látom felfelé értelmét a telefonkijelzőnek! Ha már ettől nagyobb méret kell online dolgokhoz akkor ott már egy 7 colos tablet fog belépni.
Szerintem a mai átlagembereknek 3,5-4,0-4,2 col az ami untig elég!
Azt pedig csak halkan jegyzem meg, hogy hiába az új telefon, lásd pl. Sony új telefonjai, SGS3, iPhone 5, megvásárolják, de a vevők többsége nem használja ki.
Nem egy eladóval levelezek és olvasom azt, hogy az eladás oka a "nem jött be". -
Ütős teló szó se róla. Kívül, belül rendben van
-
bok92
addikt
Hm nem rossz.Még az szín is elmegy...
-
Kashim
őstag
No offense de attól sem nő meg, ha te sírdogálsz, szóval tökmindegy ki panaszkodik, de ne te tiltsd már meg. Egyébként magamból kiindulva nem feltétlen mindenkinek azzal van a gondja, hogy nem tudja kezelni a méret miatt, hanem hogy nem tudja hova tenni normálisan. Mindenkinek mások a hordozási szokásai, szerintem ebbe pont nem kéne belekötni meg vitázni rajta.
-
hitvanyalak
senior tag
Az első tepsi-telefon amire azt mondom, uhh ezt vállalnám... a sony meg a sharp kezdenek nagyon szimpatikusak lenni számomra. Hozzáteszem, kicsit lazább egy ilyen a zsebben, mint akármelyik presztízs-tömegtelefon...
-
a.sebi
őstag
jó de nem lehet tól ugrani...mindíg ez van minden 3. 4. Hszben...basszus....elhiszem hogy kicsi a kezetek.....de nem fog megnőni a sok sírástól....
Amúgy ha egy nő használhat galaxy s 2 öt...akkpor egy valamire való férfi embernek sem lesz nagy egy 4.7 colos telefon....nem egy csajt láttam s2 vel rohangáni...van egy bartnőm ő noteot használ....és 159 cm magas és imádja.....nem kel neki kissebb....ennyi...
A hobit vagy akkor bocsánat -
a.sebi
őstag
Ez minden 4.3 colnál nagyobb telefonnál hiszti lesz hogy túl nagy vagy csak gyüjtitek a szakmai hozzászólásokat hogy meglegyen a szuper ph s szint?
Nem kell megsértödni. ..de olyan rohadt unalmas már hogy az valami borzalom....
Vegyetek iphont annak 4 colos a kijelzője.....csak hagyjuk már ezt a tul nagy tul kicsi dolgot.... -
Misi1979
őstag
A Sharp mindig is durván előremutató volt a mobiliparban, lásd pl. sharp 902, 2x optikai zoommal, durva érzékelővel - majdnem 9 évvel ezelőttről.
-
Reaper
őstag
Tetszetős péklapát, kemény vassal
-
Remiel
őstag
Japánban van vagy csillió telefon ami kurva jó és mi sosem fogjuk használni, bár nem értem miért nem hozzák legalább egy részét Európába...
-
mpierre
veterán
Jól látom, hogy fémbül van a teló háza? Kár, hogy ilyen nagy, kisebben azonnal kéne. (Kezdünk visszatérni a nokia 1011 méretre. Felesleges.)
-
peestee83
aktív tag
Ezt a telefont összerakták
Tetszik. Szép forma, brutális hardver - ami nekem nem annyira számít - egyszóval egy álom telefon -
Picco
addikt
scumbag sharp
-
atike
nagyúr
Brutál. Na meg az a szín is az...
16 megapixel? Mi a bánatnak?
Inkább jönne ki JB-el helyette...
-
hito
nagyúr
Hülyék ezek a japcsik mint a seggem...
-
M3oH
addikt
Durva ketyere!
Azert kivancsi lennek a kezdo arra Japanban.
-
V.T.CS.
senior tag
basszus.
kifolyt a nyálam, és eldurrantam.
ez a telefon nem csak brutálisan jól néz ki, de még jó is. elvileg.
ritka párosítás mostanában.sunáznám
kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az NTT docomo kínálatában debütál az első, alacsony fogyasztású gallium-cink-oxid megjelenítővel szerelt okostelefon.
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android szakmai topik
- Eredeti játékok OFF topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest