Hirdetés
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Nincs olyan nagy rálátásom a dologra, de volt egy olyan megérzésem, hogy önmagában az, hogy más az architektúra nem fog olyan sokat jelenteni. Főleg azért gondoltam így, mert a mobilokba szánt ARM chippek is meglepő fogyasztással bírnak ha meghajtod őket, ergo ha egy ezeknél is erősebbet akarsz csinálni akkor már kb ott vagy ahol egy modern AMD procival.
Az Apple M csipje is ezt a vonalat erősítette CPU-ban szerintem nincs szignifikáns fogyasztási előnye, GPU-ban meg ha jól optimalizált a szoftver akkor jól szerepel, ha nem akkor viszont gyötrelmesen.
Nagyon sokan fújják a mai napig, hogy úristen mekkora dolog ezek a snapdragonos windows laptopok... Én bevallom ez nem fog sehova se menni. Céges környezetben nem hiszem hogy bárki bevállalná hogy ilyeneket szórjon ezrével a usereknek az egyszeri vásárlónak meg drága. Aki ennyit kiad laptopra és fontos neki az ultramobil kivitel és jó aksi idő szerintem már amúgy is Macbook-ot használ. (mondom ezt úgy, hogy amúgy rühellem a az apple gépeket, főleg az oprendszertől ráz a hideg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest