- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
"Szerinted...
Tudod sokkal gyorsabb a művelet, ha közvetlenül az mozgatni, méretezni szánt objektumot fogod és kezeled. (Szerinted egy papírlapot kézzel emelsz fel gyorsabban, vagy manipulátorral (robotkar)?"Igen, mivel multitouchnál a két ujjad be van "szoritva" egy 3,2" keretbe amelynél ha kiérsz a szélére akkor lehet megint középre pozicionálni és így tovább...
míg scrollwheelnél egy 1-1,5cm átmérőjű körön kell körözni, azt hiszem talán ez gyorsabb ;)De úgy látom megint kezdesz elmenni almázásba.
Szóval: igen tudjuk hatalmas sokmindent tud, rendkívül okos, ügyes, szépe csillivilli stb... -
eami
veterán
"Nekem sem furcsa, hisz jelenleg egyik WinMo-t használó hardver sem képes ezt lekezelni a multitouch és az erős GPU hiányában."
Öööö már miért is? Sztem gyorsabban zoomolok rá scrollwheelel egy képre mint két ujjal nagyitgatni. Persze multitouch sokkal csecsásabb ;) Valamint ha jól tudom vannak több mint 5 évvel ezelőtti WM gépek is amikben erősebb hardver van mint az iphoneban
(Ezek csak a WM hardverére vonatkoztak nem akarok ájfón nem ájfón vitát vívni, mivel nincs értelme és mindenki használja azt ami neki kényelmes és kiszolgálja az igényeit)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest