Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
azt vagjatok, hogy a tolto Made in Taiwan? Belterjes globalizacio indult, a hamisitvanyok sajat piacot alkotnak...
Egyebkent nem ertem ezeket a kinaiakat - mi lenne, ha fu alatt koppintananak, es nem igy nyilvanosan? Pl. a telefon neve legyen Chinaphone mondjuk, semmifele T-Mobile/iPhone/Google utalas. Fasza kinai aron adnak, a belso tudas meg lehet koppintas, senkit nem erdekel, a legnagyobb gyartok is egymast koppintjak, nem zavar senkit.
Esetleg egy hiteles kinai gyartmanyt szivesebben fogadna az europai piac is, es nem szivatna magat senki gyartoi perekkel meg illegalis tevekenyseggel.
Kina maris bukta a RIM-et (az ok a "masolasvedelem") - elkepzelheto, hogy a Blackberry gyartasaval elvesztett dollarmilliardokat nem tudjak helyettesiteni a hamisitvanypiaccal.
-
dt451
csendes tag
Apropó Sciphone... N21-es modellről mit tudtok?
http://android.hdblog.it/2009/11/17/sciphone-n21-android-daul-sim-breve-recensione/#googtrans/it/en
Gyanakszom, de a videók meggyőzőek... Sőt a blog ahol a cikket találtam.
-
kaller1
veterán
válasz
Bathorypeti #22 üzenetére
Na az elég érdekes,én úgy tudom hogy az előre telepített alkalmazásai java alapúak...
A kamerája VGA,vagy valóban 2 mpix interpolálva 4 mpix-re? -
válasz
Bathorypeti #22 üzenetére
Fényképeket tudnál csinálni róla?
-
Bathorypeti
tag
Én ma vettem egy ilyen telót,én nem tudom hogy android vagy sem,az biztos hogy futtatja az APK-s játékokat (android games),és végre van a készüléknek egy 80mb-os alap memóriája,nem csak néhány kbyte.Amúgy bővithető,nagyon gyors,ja meg a skype is fenn van,azt is ugy telepitette fel hogy android telefon.Szóval most már én se tudom hogy android vagy sem.WI-Fi van benne,egész jó,ha találok valami érdekeset,akkor még hozzá szólok.Amúgy a töltő elég fura
-
SPC3RUN
tag
bazz kivenne ilyet?
kba 200ftos zsebrádiókhoz is ilyen füles van mint ehhez,
meg aza töltő
gyerekenek tervezték? -
Scalpel
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #19 üzenetére
Most komolyan lopással vádolod szegényeket???
Csak egészen kicsit hasonlít...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Napfénysüti #18 üzenetére
MTK chipset...
más: a dobozon a SchiPhone logót néztétek? kicsit sem hasonlít a trémobil logójára.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez durva. A töltőt meglátva jót mosolyogtam. De vajon mért nem választották az ingyenes Androidot oprendszernek? Túl sok lenne a megfelelő hardver alá? Vagy nincs is kínában olyan?
-
domi007
őstag
Láttam élőben is, nagyon kemény
DOMy
u.i.:
Igazából azt hallottam, hogy ez is Android, de egál, ha szerintetek nem az, akkor nem az, kész -
copin
őstag
Adnak a külsőségekre.
-
-XadAnuX+
őstag
Egy újabb ázsiai csoda, nem hagyják abba.
-
HyP3b0y
senior tag
*nyá* ha ingyen van, elviszem. Nekem kell az a szaros töltő, csak tudja tölteni az iPhone-t
Töltő 2in1
1: töltő(ha egyáltalán tölt)
2: frankón babázom vele!"mikrobi"
-
Peat;)
veterán
Már vagy egy hónapja láttam vaterán ilyen telefont, ott persze androidnak hirdetik. Biztos most is van jó pár darab, akinek tetszene.
-
Scalpel
senior tag
Na ez az igazi Szifon, nem az apple cucc...
-
S.J.M.
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #7 üzenetére
Honnan tudod, hogy ez a jó világ? Lehet a Kínaiak már azt is lemásolták és mi abban élünk.
-
Mr.Csizmás
titán
áucs, b*zmeg
csájnafon már az ingyenest is kopizza
milyen világ lesz itt?!
-
RandomGosu
senior tag
ez kész... t-mobile, iphone, andriod... 3in1 -.-
-
Vtwo
senior tag
Abszurd humor ázsiából.
-
kaller1
veterán
Teszt mikor lesz?
-
P00By
nagyúr
Ilyen nincs...
-
David75
őstag
Angol humor a távol keleten.
-
.mf
veterán
Hö... höhö... höhöhö...
Erre nem tudok mit mondani. Kérem kapcsojjaki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hardcore café
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest