- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
passz, nem tudok, mert nem érdekel már a crt 10 éve. nem tudom és nem is akarom hova tenni.
s-pva jelenleg tökéletesen megfelel az én igényeimnek és összességében hülyére veri nálam a crt-t. nincsen külön "kocka" szobám a lakásban, így nálam más jellemző is fontos, nem csak hogy két 40kg-os baszott nagy kocka legyen egy 3-4 m2-es asztalonabban természtesen igazad van, hogy a grafikusok/revzeők ilyen kártyát nem igazán használnak, oda ez is kevés, de én nem is hoztam ezt fel, csak azt mondtam, hogy grafikus ismerőseim sem crt monitoroznak már jó ideje. erre megkaptam hogy gazdag gyerek vagyok.
hát baszki, 30 évesen hagy engedhessek már meg pár dolgot, az lenne a gáz, ha nem így lenne. érthetetlen, hogy miért hiszik sokan, hogy itt csak 15-18 éves srácok vannak, akik diákhitelre vesznek iphone-t, holott nagyon sok felnőtt, nálam jóval idősebb, de játékos lelkű és magasabb igényekkel rendelkező is megfordul errefelé... -
Integra
titán
nem mozgok jó körökben, egyszerűen dolgozunk, ez nem milliós kérdés szerintem. és nem is 15-20 évesek vagyunk már.
ha crt monitorom van, meg se fordul a fejemben, hogy ilyen kártyát nézegessek.
ahhoz elég egy jóval alapabb kártya is.
és pontosan ezért tűnik nekem furcsának a gyártók hozzá állása. de lehet, hogy a piac kényszeríti rájuk, senki sem meri lehagyni, mert fél, hogy a másik malmára hajtja a vizet.
ok, az olcsóbb kártyáknál megértem, de ennél a kategóriánál azért vicces..
két hdmi, két displayport, semmi más. így 2 azonos monitor átalakító nélkül rácsatlakoztatható mindenféle adapterezés nélkül.
szerintem ebben a kategóriában ezt azért már 2009-ben nagyon illene.
aki ilyen kártyát néz magának, 99%, hogy nem crt, de nem is alap tn panel előtt ül, nem? ez nem kivagyiság, csak egy vásárlói réteg igénye, ami tény, jóval kisebb, mint az általánosan elfogadott irány. de létezik.
szerintem ez szimpla 2+2 történet -
Integra
titán
210 júró?
nem is vészes. lista elejére ugrott.
és micsoda kimenet orgia...
bár az elképesztő, hogy analóg kimenet még mindig van rajta....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest