Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
03061981
tag
Szerintem meg mindig kell a nagyobb tárhely! Régen csak avit szedtem, aztán kellett a dvd, de most meg már a br kell. Ugyan így van ez a fényképezőkkel is. Ha elmész nyaralni akkor nehogy már 1 giga fényképet (jpg) csinálj! Jók lesznek azok a képek? Minden mozzanatát fényképezem!
Telcsiben is 16 giga (szabad kevesebb min 1g) és fényképezőben is 16 giga van!
De ez az új szabvány megint csak parasztvakítás szerintem. Sok telefon még az sdhc-t sem kezeli! -
8nemesis8
veterán
Hát ezek tényleg nem ma fognak elterjedni, biztosan kell pár év, jó pár.... Mostani kártyák mérete szerintem eléggé kielégítő tud lenni, úgyhogy ezért sem érzem, hogy gyorsan eljönne ennek a szüksége.
-
beni121
aktív tag
Szerintem is értelmetlen volt egy újat kitalálni,. Ez olyan mint az euró bevezetése, talán 5 év múlva lesz

-
Zirowe
nagyúr
Felesleges volt ezt az új kártya félét kitalálni!
Mert ugyebár a régi gépekkel megint nem lesz kompatibilis,vehet a paraszt újat..
Pedig sdhc bőven jó,és az is bírta volna anagyobb kapacitást,csak alapból lekorlátozták!

-
peugeotmate
addikt
Ebből a pénzből hasonló kapacitású iPod Touchot vagy több mint kétszer ekkora tárhelyű Classicot veszek!

-
cskamacska
addikt
"így akár 1080p felbontású HD anyagok folyamatos tárolása sem jelent problémát a számára"
Még pár év, és már a folyamatos lejátszás sem lesz gond segítségével.. 
meroly: mit lassít az USB 2.0 40MiB/s-os sávszéle, ennek a kártyának az eszeveszett 15MiB/s-os sebességén?

-
Allien
veterán
Ezt a mem kártyát NEM neked csinálják, ennyi!
Ahogy snorbi
írta, fotózz RAW-ba (valszeg Te nem tudsz, mert a kompaktok ezt nem tudják), egy rendezvényt, és máris megváltozik a véleményed. Nekem is van kollegám, hiába volt 3 MPixeles a gépe, lebutitotta 1-re. Sok értelme persze nem volt, bár, utómunkát se végez a képein, ergo, neki mindegy. Bár ezzel az erővel "fotózhatna" mobillal is.
A 15mbit/s meg tényleg röhely. Valszeg annyit csináltak, hogy egy Sandisk Ultra II-s kártyát (SDHC) átszabványosítottak, és így adják el a bentragadt termékeiket! Merem állítani, nem sokára jön a 20mbit/s (alias Extreme III-s, a régebbi verzió), vagy a mostani 30mbit/s-s, és majd ezek után kezdődik az IGAZI SDXC korszak a Sandisk-nél (IS).

-
GALARDO
addikt
Ez durva de nem csak a kártya.

-
Magnum_
nagyúr
majd ezt is hozzámvágják majd 2.5k-ért, mint most a 8gb-t... ugy 2év mulva
meroly: én is 2gb-s használok és 10mpx-en fotózok... elég hát... vettem 8gb-s kártyát, de a polcon pihen... elég nekem 1gb is

-
meroly
veterán
Igen, mert hiába van ráírva hogy 15mbit/s, attól még az usb2.0 lelassítja....
De hova a fenébe kell ennyi adattárolási hely? A fényképezőgépemben csak egy 1GB-os van, azzal is bőven elég képet (6megapixel) lehet csinálni nyaraláskor. Telefonba is elég volt (amikor még bővíthetős telefonom volt) 512MB..... -
G.FeT
tag
Jó lesz ez, csak azért nem egyszerű, mert a most piacon lévő kütyük meg még nem fogják támogatni. Szóval mire ebből szabvány lesz...
A másik meg az írási-olvasási sebesség. Nem ártana már, ha jönne az USB 3.0 szabvány. -
JanFe
aktív tag
Nem rossz, jo hogy fejlodnek a mem kartyak is.
Ennek az ara meg nem vasarlo barat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Nokia 6510 eredeti bőrtok, elő és hátlap
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennyi erővel ne fejlesszünk semmit sem

Ahogy snorbi