- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Apám! 128GB!
azta... nekem még a 256mb.-os sem telt meg soha...
-
AMD Power
titán
És ezt mi fogja kezelni?
-
attisx
addikt
válasz
asadasad22 #11 üzenetére
Igen, elméleti szinten 2024 giga is elérhető lenne, de anno mikor a SanDisk, pontosabban az SD Association benyújtotta a SDHC szabványt, szándékosan 32 gigánál húzták meg a kapacitás maximumot.
Mindezt véleményem szerint azért tették, hogy a nagyobb kártyákhoz újabb sabványokat hozhassanak létre, amiknek a liszenszét újra el lehet adni a különböző gyártóknak. De ez csak az én személyes véleményem.
Végezetül a vonatkozó wikipedia cikk: [link]
-
RandomGosu
senior tag
komoly, majd ilyet szerzek az Nokia n99-es telefonra
-
goofy86
tag
Addigra már minden film HD felbontású lesz és 8gb/db abból már csak 16 fér majd rá aztán egy HTC HD-n meg nézük őket!
Szép világ..., jó világ
-
attisx
addikt
válasz
OkosTibiKing #6 üzenetére
Igen a mai telefonok valószínűleg nem fogják tudni kezelni. Ez már szerintem valami új szabvány lesz, az SDHC korlátját ugyanis 32 gigánál húzták meg. Mondjuk lehetne SD U(ltra)HC, vagy SD S(uper)HC. Aztán majd jönnek a terrabyte feletti kapacitású SD Hiper Super Ultra HC kártyák...
Nem hülyék a SanDisk-nél sem, így kell sok bőrt lehúzni egy technológiáról...
-
blueMerle
veterán
válasz
OkosTibiKing #6 üzenetére
Rosszul gondolod.
Majd ha piacon lesznek az egyszer írható 4-8 Gb-os microSD-k és az áruk is annyi lesz mint egy dvd vagy blu-ray lemez, akkor lehet róla beszélni hogy felváltja. Addig nem nagyon -
OkosTibiKing
tag
hát aszem ezután már a DVD-k és Blue-ray-k korszaka lejár. föleg, ha majd jön a nagyobb méretüek
meg persze már most kéne igaz gondolom 1 mai telo sem birja el, max kártyaolvaso -
attisx
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #3 üzenetére
"...szinte hihetetlen hogy ilyen kis helyen elférjen ennyi adat..."
És ez még korán sem meríti ki a technológia lehetőségeit. Elvileg két terrabyte (2024 gigabyte) a határ...
De valóban elképesztő, hogy mire képes a mai technika...
-
ngabor2
nagyúr
128GB egy körömnyi helyen... nem semmi. főleg, ha ez nem megy a sebesség rovására. bár azt is el tudom képzelni, hogy nem feltétlen a mai flash technikával fog menni, hanem valami újabb, megbízhatóbb módszerrel.
-
LEFTHORSE1
őstag
Halad a technika szépen, szinte hihetetlen hogy ilyen kis helyen elférjen ennyi adat, még 3 éve az 1 gigás kártyát is óriásinak tartottam. Azért egy ilyen tárolókapacitáshoz komoly hardver is kell mert szerintem a mai modellek nem tudnák kezelni
-
AS
félisten
Igen igen, igaz ehhez már tényleg kel egy erős proci és jó opredszer.
-
Magnum_
nagyúr
már alig várom
most sem lenne már rossz, kicsi a HDD-m, meg ezen böven elférne a teljes EU, sőt világtérkép + az összes Jóbarátok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore café
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Crypto Trade
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest